• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyatı 2023 Ocak ???

snmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
133
65
28
34
2023 tüp bebek başlangıç fiyatı ne kadar ? Ocak ayında görüşme yapan oldu mu ? Fiyat bilgisi yardımcı olun arkadaşlar .

Tedaviye başladığım yerde 22 bin tl den fiyat aldık. Şubatta zam gelecek dediler. Birde bahçeciden 37.900 fiyat almıştım

Tedaviye başladığım yerde 22 bin tl den fiyat aldık. Şubatta zam gelecek dediler. Birde bahçeciden 37.900 fiyat almıştım
İlaç hariç mi 37.000 küsür 😧 peki sorununuz ne idi ?
1673894697712.png

İlaç hariç ne kadar ödediniz ? Hangi merkez kuzum
Canım konya novafertil hastaneye 18 bin odedik ayriyeten rahim dinlendirme için anlık dondurma ücreti ekstra 4 bin verdim ve biz embiriyo ayiklatmak istedik akıllı teknolojiyle oda 3 bin di gerisi ilaçlar tuttu. Şuan transfer bekliyorum transfer sonrasi ilaçlar ne tutar bilmiyorum ben diğer embiriyolarimida dondurucam yani tahminen toplam bı 40 bin felan ediyor odeme

Şişli memorial şuanda 26 bin alıyor ancak maalesef bir gidişinizde bile fiyatlar artmış olabilir o yüzden biraz çabuk karar verip tedavi başlanırsa o geldiğiniz fiyattan tedavi görürsünüz. Çünkü bu 2022 fiyatı kısa zaman sonra 37.5 gibi bi fiyat düşünüyorlar dediler.

Acıbadem tüp bebek fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba pcos hastasym

Acıbadem tüp bebek fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba pcos hastasym
Merhaba 2022 de mayıs ayında başlamıştı tedavimiz 16.900 diye başladık ama inanın çok fazla fiyat çıkıyor daha sonra bize rahim dinlendirme embriyo glue embriyoskop vs böyle tedavilerde eklendi ilaçsız toplam 35- 40 bin civarı tuttu ilaçlar zaten aşırı pahalı biz toplamla bi 80 bin falan harcamışız. İçinde dondurulan embriyolarda var . Şimdi tedavi görenlerlere Allah yardım etsin ilaç fiyatları çok arttı

ben özel bi hastanede yeni başladım 32 bin tl ücreti ama bunlar bitmiyo 1000 tl muayane ile başlıyo masraflar bisürü tahlil yaptırıyosunuz bu değişken oldugu icin yazmıyorum klmen icmeye başlıyosun kutusu 80 tl...sonra gnalf iğneyle devam ediyosunuz 2400 tl sadece 1 kutusu artık kaç kutu yerseniz duruma göre değişir...10 günde bir hormon tahlili yapıyolar 300 tl her tahlil... sonra yumurta toplanana kadar ücret yok...yumurtan olmazsa eger tekrar senden yumurta toplama parası ekstra alıyolar transferden önce.... yani bu yola başlayınca sadece standart bi ücret yok özele giderseniz. Var Allah var baya para biriktirip öyle başlayın özele

Ben haklarımı bitirdim, devlet hastanesinde özel tedavi görüyorum.

Şimdilik ilaçlarım 20 bin civarı tuttu, daha opu sonrası ilaçlarım ne kadar tutacak bilmiyorum.
Hastane de dondurma işlemi hariç 18 bin idi sanırım.

Haftaya daha net fiyatlar verebilirim, ama 45-50 bin arası tutacak gibi görünüyor.

ben özel bi hastanede yeni başladım 32 bin tl ücreti ama bunlar bitmiyo 1000 tl muayane ile başlıyo masraflar bisürü tahlil yaptırıyosunuz bu değişken oldugu icin yazmıyorum klmen icmeye başlıyosun kutusu 80 tl...sonra gnalf iğneyle devam ediyosunuz 2400 tl sadece 1 kutusu artık kaç kutu yerseniz duruma göre değişir...10 günde bir hormon tahlili yapıyolar 300 tl her tahlil... sonra yumurta toplanana kadar ücret yok...yumurtan olmazsa eger tekrar senden yumurta toplama parası ekstra alıyolar transferden önce.... yani bu yola başlayınca sadece standart bi ücret yok özele giderseniz. Var Allah var baya para biriktirip öyle başlayın özele
Of daha da artmış ilk tedavide tutunur inşallah bebeğiniz 🙏🏻 Bir de ilaç bulmak çok sıkıntı biz o iğneleri bulucaz diye şehir şehir eczane aradık cetrotide adı daha sonra şehir dışında bulduk eşim gidip almıştı çok zor gerçekten ya maddi manevi zor . Her hafta eczaneye binlerce para gidiyordu

Of daha da artmış ilk tedavide tutunur inşallah bebeğiniz 🙏🏻 Bir de ilaç bulmak çok sıkıntı biz o iğneleri bulucaz diye şehir şehir eczane aradık cetrotide adı daha sonra şehir dışında bulduk eşim gidip almıştı çok zor gerçekten ya maddi manevi zor . Her hafta eczaneye binlerce para gidiyordu
amin inşallah.. evet depolarda yok ilaç, bende ilacımı mecbur hastaneden almıştım o yüzden aşırı pahalı ilaçlar :(

Back