Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek fiyatı 2023 Ocak ???
- Konu Sahibi snmay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek fiyatı tüp bebek fiyatları 2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlaç hariç mi 37.000 küsür peki sorununuz ne idi ?Tedaviye başladığım yerde 22 bin tl den fiyat aldık. Şubatta zam gelecek dediler. Birde bahçeciden 37.900 fiyat almıştım
Ne zaman başladınız ? Hangi merkez?Şimdiye kadar ilaçlarada 15 bin tl ye yakın ödedik
Canım ben geçen ay başladım şuana kadar 31 bin odedik2023 tüp bebek başlangıç fiyatı ne kadar ? Ocak ayında görüşme yapan oldu mu ? Fiyat bilgisi yardımcı olun arkadaşlar .
İlaç hariç ne kadar ödediniz ? Hangi merkez kuzumCanım ben geçen ay başladım şuana kadar 31 bin odedik
Canım konya novafertil hastaneye 18 bin odedik ayriyeten rahim dinlendirme için anlık dondurma ücreti ekstra 4 bin verdim ve biz embiriyo ayiklatmak istedik akıllı teknolojiyle oda 3 bin di gerisi ilaçlar tuttu. Şuan transfer bekliyorum transfer sonrasi ilaçlar ne tutar bilmiyorum ben diğer embiriyolarimida dondurucam yani tahminen toplam bı 40 bin felan ediyor odemeİlaç hariç ne kadar ödediniz ? Hangi merkez kuzum
- 9 Mayıs 2022
- 3.885
- 3.516
- 63
- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 63
- 37
İlaç hariç evet pco var bende başka sıkıntımız yok çok şükür.İlaç hariç mi 37.000 küsür peki sorununuz ne idi ?Eki Görüntüle 3192651
9 ocak başladım medicalpark göztepe yarın kontrolüm var opu hangi gün olacak o belli olacak.Ne zaman başladınız ? Hangi merkez?
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
canım ben kasımda 21bın verdım..Ne zaman başladınız ? Hangi merkez?
transfer beklıyorum suan..
yenı fıyat 34bin dediler.. koç unv.hastanesi
Merhaba Şuan hangi hastahaneye gidiyorsunuzcanım ben kasımda 21bın verdım..
transfer beklıyorum suan..
yenı fıyat 34bin dediler.. koç unv.hastanesi
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Koç üniversitesi Hastanesindeyim canımMerhaba Şuan hangi hastahaneye gidiyorsunuz
Merhaba 2022 de mayıs ayında başlamıştı tedavimiz 16.900 diye başladık ama inanın çok fazla fiyat çıkıyor daha sonra bize rahim dinlendirme embriyo glue embriyoskop vs böyle tedavilerde eklendi ilaçsız toplam 35- 40 bin civarı tuttu ilaçlar zaten aşırı pahalı biz toplamla bi 80 bin falan harcamışız. İçinde dondurulan embriyolarda var . Şimdi tedavi görenlerlere Allah yardım etsin ilaç fiyatları çok arttıAcıbadem tüp bebek fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba pcos hastasym
- 18 Şubat 2020
- 31
- 39
- 38
- 42
ben özel bi hastanede yeni başladım 32 bin tl ücreti ama bunlar bitmiyo 1000 tl muayane ile başlıyo masraflar bisürü tahlil yaptırıyosunuz bu değişken oldugu icin yazmıyorum klmen icmeye başlıyosun kutusu 80 tl...sonra gnalf iğneyle devam ediyosunuz 2400 tl sadece 1 kutusu artık kaç kutu yerseniz duruma göre değişir...10 günde bir hormon tahlili yapıyolar 300 tl her tahlil... sonra yumurta toplanana kadar ücret yok...yumurtan olmazsa eger tekrar senden yumurta toplama parası ekstra alıyolar transferden önce.... yani bu yola başlayınca sadece standart bi ücret yok özele giderseniz. Var Allah var baya para biriktirip öyle başlayın özele
- 22 Temmuz 2017
- 44.467
- 131.938
- 598
Ben haklarımı bitirdim, devlet hastanesinde özel tedavi görüyorum.
Şimdilik ilaçlarım 20 bin civarı tuttu, daha opu sonrası ilaçlarım ne kadar tutacak bilmiyorum.
Hastane de dondurma işlemi hariç 18 bin idi sanırım.
Haftaya daha net fiyatlar verebilirim, ama 45-50 bin arası tutacak gibi görünüyor.
Şimdilik ilaçlarım 20 bin civarı tuttu, daha opu sonrası ilaçlarım ne kadar tutacak bilmiyorum.
Hastane de dondurma işlemi hariç 18 bin idi sanırım.
Haftaya daha net fiyatlar verebilirim, ama 45-50 bin arası tutacak gibi görünüyor.
Of daha da artmış ilk tedavide tutunur inşallah bebeğiniz Bir de ilaç bulmak çok sıkıntı biz o iğneleri bulucaz diye şehir şehir eczane aradık cetrotide adı daha sonra şehir dışında bulduk eşim gidip almıştı çok zor gerçekten ya maddi manevi zor . Her hafta eczaneye binlerce para gidiyorduben özel bi hastanede yeni başladım 32 bin tl ücreti ama bunlar bitmiyo 1000 tl muayane ile başlıyo masraflar bisürü tahlil yaptırıyosunuz bu değişken oldugu icin yazmıyorum klmen icmeye başlıyosun kutusu 80 tl...sonra gnalf iğneyle devam ediyosunuz 2400 tl sadece 1 kutusu artık kaç kutu yerseniz duruma göre değişir...10 günde bir hormon tahlili yapıyolar 300 tl her tahlil... sonra yumurta toplanana kadar ücret yok...yumurtan olmazsa eger tekrar senden yumurta toplama parası ekstra alıyolar transferden önce.... yani bu yola başlayınca sadece standart bi ücret yok özele giderseniz. Var Allah var baya para biriktirip öyle başlayın özele
- 18 Şubat 2020
- 31
- 39
- 38
- 42
amin inşallah.. evet depolarda yok ilaç, bende ilacımı mecbur hastaneden almıştım o yüzden aşırı pahalı ilaçlarOf daha da artmış ilk tedavide tutunur inşallah bebeğiniz Bir de ilaç bulmak çok sıkıntı biz o iğneleri bulucaz diye şehir şehir eczane aradık cetrotide adı daha sonra şehir dışında bulduk eşim gidip almıştı çok zor gerçekten ya maddi manevi zor . Her hafta eczaneye binlerce para gidiyordu