Gonalf 900 almak isteyen

cylnakyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
274
156
53
Arkadaşlar merhaba. Elimde 1 kutu açılmamış gonalf 900 bulunuyor. Tüp bebekle ilgili diğer ilaç ücretlerini karşılayabilmek için ücretli veriyorum. Yoksa çok isterdim ücretsiz şekilde vermeyi. İsteyen olursa uygun fiyattan verebilirim. Adanada yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba. Elimde 1 kutu açılmamış gonalf 900 bulunuyor. Tüp bebekle ilgili diğer ilaç ücretlerini karşılayabilmek için ücretli veriyorum. Yoksa çok isterdim ücretsiz şekilde vermeyi. İsteyen olursa uygun fiyattan verebilirim. Adanada yaşıyorum
Merhaba, ilac satisi yasak, banlanirsiniz.

Merhaba elimde tedavimden kalan 250 ml gonalf var açılmış fakat 1 ay kullanma süresi var ücretsiz almak isteyen İstanbul ataşehir

Merhaba hala duruyor mu
Merhaba 300 ml bendede var 900den kalan kutuyu 4 Mart'ta açmıştım ama dolapta koşullara uygun sakladım. Açıldıktan sonra kullanım süresi var mı bilmiyorum bilginiz varsa Sancaktepedeyim bende ucretsiz verebilirim

Merhaba 300 ml bendede var 900den kalan kutuyu 4 Mart'ta açmıştım ama dolapta koşullara uygun sakladım. Açıldıktan sonra kullanım süresi var mı bilmiyorum bilginiz varsa Sancaktepedeyim bende ucretsiz verebilirim
Acildiktan sonra kullanim omru 28 gun

Merhaba eczacıma sordum uygun kosullarda saklandıysa problem olmayacagını söyledi size yakınım alabilirim özelden numaramı iletiyorum size

Merhaba elimde 1 adet 900ml Gonal-F , 2 adet gonapeptyl ve 1 adet 150 ml meriofert bulunmaktadı, İstanbul avrupa ve anadolu yakasından yardımcı olabilirim.

Back
X