- 18 Şubat 2021
- 274
- 156
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ilac satisi yasak, banlanirsiniz.Arkadaşlar merhaba. Elimde 1 kutu açılmamış gonalf 900 bulunuyor. Tüp bebekle ilgili diğer ilaç ücretlerini karşılayabilmek için ücretli veriyorum. Yoksa çok isterdim ücretsiz şekilde vermeyi. İsteyen olursa uygun fiyattan verebilirim. Adanada yaşıyorum
Merhaba hala duruyor muMerhaba elimde tedavimden kalan 250 ml gonalf var açılmış fakat 1 ay kullanma süresi var ücretsiz almak isteyen İstanbul ataşehir
MaalesefMerhaba hala duruyor mu
Merhaba 300 ml bendede var 900den kalan kutuyu 4 Mart'ta açmıştım ama dolapta koşullara uygun sakladım. Açıldıktan sonra kullanım süresi var mı bilmiyorum bilginiz varsa Sancaktepedeyim bende ucretsiz verebilirimMerhaba hala duruyor mu
Acildiktan sonra kullanim omru 28 gunMerhaba 300 ml bendede var 900den kalan kutuyu 4 Mart'ta açmıştım ama dolapta koşullara uygun sakladım. Açıldıktan sonra kullanım süresi var mı bilmiyorum bilginiz varsa Sancaktepedeyim bende ucretsiz verebilirim
Merhaba eczacıma sordum uygun kosullarda saklandıysa problem olmayacagını söyledi size yakınım alabilirim özelden numaramı iletiyorum sizeMerhaba 300 ml bendede var 900den kalan kutuyu 4 Mart'ta açmıştım ama dolapta koşullara uygun sakladım. Açıldıktan sonra kullanım süresi var mı bilmiyorum bilginiz varsa Sancaktepedeyim bende ucretsiz verebilirim
05382535384Merhaba 300 ml bendede var 900den kalan kutuyu 4 Mart'ta açmıştım ama dolapta koşullara uygun sakladım. Açıldıktan sonra kullanım süresi var mı bilmiyorum bilginiz varsa Sancaktepedeyim bende ucretsiz verebilirim
Merhaba 05382535384 benim numaram ulaşabilir misiniz gonal f içinMerhaba elimde 1 adet 900ml Gonal-F , 2 adet gonapeptyl ve 1 adet 150 ml meriofert bulunmaktadı, İstanbul avrupa ve anadolu yakasından yardımcı olabilirim.