Tüp bebek embriyo

wersaff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
567
97
34
Arkadaşlar aranızda tüp bebek yapanlar vardır biliyorum yaşayanlar tecrübelerini anlatsın lütfen..
Arkadaşlar çarşamba günü yumurta toplamdı ,gonal f kullandım düşük dozlar ile neyse sonuçta yumurta toplamadan önce e2 testi yapılmadı direk toplama dendi.Yumurtalar toplandı 9 tane toplandı , 8 tanesi olgun çıktı 2 tane döllenmiş
Bana pazartesi günü transfer yapacaklarmış ama embriyoların gelişimi durur mu daha 3 gün var o 2 tane döllenen yumurta da gelişimini durdurur diye korluyorum ne yapacam ya

Merhaba olan olmuş bitmiş o yapılmadı bu eksik diye kafana takma artık transfer için bişey kalmamış bol bol dua et ve ruh halinin olumlu olmasına gayret et insanlar sağlıklı 1 yumurta için aylarca uğraşıp bir sürü zorlukla uğraşıyor 2 yumurtan var daha ne olsun pozitif düşün ki pozitif olsun herşey, olumsuz düşüncelerin sana hiçbir faydası yok Allah ne nasip etmişse en doğru olanı o dur tevekkül et hayırlısını iste

Ben zaten o bu şu neden olmadı diye düşünmüyorum
Elimde 2 yumurta var pazartesiye kadar kaybede bilirmiyim diye sordum ,gelişimleri durur mu ,transferim iptal olur mu bundan korkuyorum sadece tek yumurta olsun ama transferim gerçekleşsin istiyorum sadece bu

dahi
Canım heran herşey olur sakın sıkıntı yapma olacağı varsa olur olmayacaksa tranfer olsa bile tutmaz tamamen kısmet benim dondurulmuş 5 tane vardı çözülürken bozulma ihtimali yüzde 1 ama bozuldular kısmet nasip buymuş sen niye şimdiden düşünüp stres yapıyorsun ki bak dr 5.güne birakacakmış durumlari iyi olmazsa 5.güne bırakmaz ama inan bana herşey kısmet olacaksa olacaktır zamanı gelmemiş ise transferi yapılsa bile tutunmaz lütfen relaks ol pozitif düşün negatif şeyleri sil at kafandan

merhaba canm ..inşallah hersey yolunda gider ve güzel haberler alirsin..heran herseyi olabilir ama güzel düşün güzel olsun..bizim de gelsimı durdu..2.gun oldu dediler..belli sebeb lerim iz var..sizde sorun ne ..

Allah razı olsun ben çok üzüldüm çok yıprandım başta çok rahattım olacağını herzaman hissettim ama maalesefki bugün konıştum emnriyologlar çarşamba toplandı ,perşembe sordum döllendi dedi pazartesiye transfer olacak dedi şimdi ise şöyle düşünüyorum ki sanki duracakmış gibi geliyor sonuçta iki tane %50 %50 şans kısmet tek istediğim transfer olsun ya

merhaba canm ..inşallah hersey yolunda gider ve güzel haberler alirsin..heran herseyi olabilir ama güzel düşün güzel olsun..bizim de gelsimı durdu..2.gun oldu dediler..belli sebeb lerim iz var..sizde sorun ne ..
Merhaba canım ; benim eşimde ağır oligospermi bozukluğu var bende sorun yok
Gonal f kullandım az yumurtam oluştu sizin neden gelişimi durdu peki

Merhaba canım ; benim eşimde ağır oligospermi bozukluğu var bende sorun yok
Gonal f kullandım az yumurtam oluştu sizin neden gelişimi durdu peki
bizde eşimde dna hasar i var%29 ..birde Kromozomlarda problem var ..sprem sayısı da dusuk.ama döllenme az olması ve kalitesiz olup gelişiminin durması kromozom ve dna hasar a baglanuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…