evet canım nasibi olan gelecek inşallah sağlıkla her zaman önümüze bakmamız gerek psikoloji ve olumlu düşünmek çok çok önemli kan sulandırıcı vs kullanıyor muydun,lekelenmen oluyor muydu? Bir ara vajinal muayene sonrası ufak bir kanamam oldu sonrasında on gün kadar kan sulandırıcıyı kestik embriyo’nun gelişiminin durması da o zamanlara denk geliyor bu yüzden aklıma kan pıhtılaşması geliyor. O yüzden kromozom ve kan pıhtılaşması testleri düşünüyorum benim de dondurulmuşlarım var ama maalesef pgt işlemi yaptırmamıştımAynen öyle canım umutlanıp eli boş kalmak çok zor seni en iyi ben anlarım herşeyde vardır bir hayır biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimim taktiri ilahisi ol derse olur hiç bir şey engel olmaz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek düşük sonrası tekrar trasfer 🌸
- Konu Sahibi Morlale8
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tabiki olumlu düşünmekte çok önemli evet benimde lekelenmem vardı kan sulandırıcı kullanıyordum inan bana her şeyden kaynaklı olabilir sorunun kaynağı önemli tabi bana en büyük etken enfeksiyon demişlerdi ama yinede bilemiyorum neyden kaynaklı olduğunu bende ilk bahar gibi düşünüyorum diğer trasferi dondurulmuş embriyom var benimde öncesinde histeroskopi olacağımevet canım nasibi olan gelecek inşallah sağlıkla her zaman önümüze bakmamız gerek psikoloji ve olumlu düşünmek çok çok önemli kan sulandırıcı vs kullanıyor muydun,lekelenmen oluyor muydu? Bir ara vajinal muayene sonrası ufak bir kanamam oldu sonrasında on gün kadar kan sulandırıcıyı kestik embriyo’nun gelişiminin durması da o zamanlara denk geliyor bu yüzden aklıma kan pıhtılaşması geliyor. O yüzden kromozom ve kan pıhtılaşması testleri düşünüyorum benim de dondurulmuşlarım var ama maalesef pgt işlemi yaptırmamıştım
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Evet lenfosit heryerde yada her doktorun yaptıığı bir uygulama değil bağışıklık baskılayıcı ilacı 3 denememdede kulanmıştım bendeteşekkür ederim histeroskopi değil ama rahim filmi çekilmişti tüpler açık ve rahim şekli normal çıkmıştı tutunadabilmesi aklıma bağışıklık ve genetiği getiriyor. Prednol kortizol bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıp sağlıklı doğum yapan da çok var canım. Sanki lenfosit pek popüler değil uygulanmıyor son zamanlarda ama yine de doktoruma sorarım
rahim içi enfeksiyon değil mi canım? peki kan testi vs sonucu mu enfeksiyon tespit edildi?Tabiki olumlu düşünmekte çok önemli evet benimde lekelenmem vardı kan sulandırıcı kullanıyordum inan bana her şeyden kaynaklı olabilir sorunun kaynağı önemli tabi bana en büyük etken enfeksiyon demişlerdi ama yinede bilemiyorum neyden kaynaklı olduğunu bende ilk bahar gibi düşünüyorum diğer trasferi dondurulmuş embriyom var benimde öncesinde histeroskopi olacağım
Kan tahlilinde c reaktif protein değerim yüksek çıkmıştı canımrahim içi enfeksiyon değil mi canım? peki kan testi vs sonucu mu enfeksiyon tespit edildi?
anladım canım hayırlısı olur inşallah sağlıkla bir sonraki seferde kucağına almak nasip olurKan tahlilinde c reaktif protein değerim yüksek çıkmıştı canım
Amin canım inşallahanladım canım hayırlısı olur inşallah sağlıkla bir sonraki seferde kucağına almak nasip olur
- 5 Kasım 2023
- 281
- 187
- 23
- 27
Bende yaptım düşük 5 aylıklardi benimde var 3 tane dondurulmuş ama ben doğal yolla kalmayı bekliyorum kalamasamda dinlenmek istiyorum malesef bu süreç insanı çok yoruyor yıpratıyorSlm kızlar geçenlerde 6 haftalık bebeğimi kaybettim 10 gün kadar oldu Maalesef düşük yaptım ve parça kaldığı içinde kürtaj olmak zorunda kaldım tekrar dondurulmuşlarla denemek istiyorum daha tüp Bebek doktorumla gidip konuşamadık merak ettiğim kaç ay sonra başlanır başına böyle bir durum gelen var mı ve ikinci gebeliği sorunsuz geçenler fikri olan lütfen yazsın
- 13 Ağustos 2024
- 1.499
- 2.390
- 48
Geçmiş olsun benimde öyle olmuştu 8 haftalıktı lekelenme olunca doktorum kan sulandırıcıları kesti o sırada bebeğin kalbi durmuş bikaç gün sonra muayeneye gidince kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldumevet canım nasibi olan gelecek inşallah sağlıkla her zaman önümüze bakmamız gerek psikoloji ve olumlu düşünmek çok çok önemli kan sulandırıcı vs kullanıyor muydun,lekelenmen oluyor muydu? Bir ara vajinal muayene sonrası ufak bir kanamam oldu sonrasında on gün kadar kan sulandırıcıyı kestik embriyo’nun gelişiminin durması da o zamanlara denk geliyor bu yüzden aklıma kan pıhtılaşması geliyor. O yüzden kromozom ve kan pıhtılaşması testleri düşünüyorum benim de dondurulmuşlarım var ama maalesef pgt işlemi yaptırmamıştım
Kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonucu kürtajdan sonra çıktı kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı
Çok üzüldüm canım seninki baya büyükmüş inşallah her şey gönlünce olsun doğal yolla Sahip olursun inşallah bu defa aynen öyle çok yorucu bir süreç inşallah kolaylıkla geçer bu yollarımızBende yaptım düşük 5 aylıklardi benimde var 3 tane dondurulmuş ama ben doğal yolla kalmayı bekliyorum kalamasamda dinlenmek istiyorum malesef bu süreç insanı çok yoruyor yıpratıyor
Peki neden düşük yaptın canım sorun olarak ne dediler
- 5 Kasım 2023
- 281
- 187
- 23
- 27
Hiç bisey çıkmadı bir sorunda yok tuÇok üzüldüm canım seninki baya büyükmüş inşallah her şey gönlünce olsun doğal yolla Sahip olursun inşallah bu defa aynen öyle çok yorucu bir süreç inşallah kolaylıkla geçer bu yollarımız
Peki neden düşük yaptın canım sorun olarak ne dediler
İnşallah bu sefer yüzün gülerHiç bisey çıkmadı bir sorunda yok tu
- 5 Kasım 2023
- 281
- 187
- 23
- 27
Ben umudumu kestim. Artıkİnşallah bu sefer yüzün güler
Lütfen kendini öyle telkin etme canım neye inanırsak biz onu çekeriz elbet birgün olacak de ve inancını kaybetme Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez bizlerde birgün o güzel duyguyu tatacaz ben yürekten inanıyorumBen umudumu kestim. Artık
- 5 Kasım 2023
- 281
- 187
- 23
- 27
InsallahLütfen kendini öyle telkin etme canım neye inanırsak biz onu çekeriz elbet birgün olacak de ve inancını kaybetme Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez bizlerde birgün o güzel duyguyu tatacaz ben yürekten inanıyorum