Tüp bebek doktor önerisi

İrenbe’nin laboratuvarı çok iyi. Orada ümit inceboz’da tedavi gördüm, tüp tıkanıklı problemim vardı. İlk denemede tuttu çok şükür, para kazanma değil başarı odaklılar, tüp bebek gerçekten çok masraflı, gönül rahatlığıyla önerebilirim
Merhaba önelikle çok tebrik ederim sizi. Ben de daha önce ümit hanımla görüşme yapmıştım gerçekten çok iyi ilgileniyor. Ağustos eylül gibi yine ümit yanımda tüp bebrk tedavisi düşünüyorum. İnşallah ilk tedavim olacak o yüzden fiyat konusunda hiç bilgim yok bide işlemlerden sonra evde ne ladar dinlenmek gerekiyor mesela yumurta toplama işleminden sonraki gün işe gidebilir miyim, transferden kaç gün sonra işe gidebilirim. Bu konularda biraz bilgi verebilir misiniz?

Merhaba önelikle çok tebrik ederim sizi. Ben de daha önce ümit hanımla görüşme yapmıştım gerçekten çok iyi ilgileniyor. Ağustos eylül gibi yine ümit yanımda tüp bebrk tedavisi düşünüyorum. İnşallah ilk tedavim olacak o yüzden fiyat konusunda hiç bilgim yok bide işlemlerden sonra evde ne ladar dinlenmek gerekiyor mesela yumurta toplama işleminden sonraki gün işe gidebilir miyim, transferden kaç gün sonra işe gidebilirim. Bu konularda biraz bilgi verebilir misiniz?

Merhaba, çok teşekkür ederim umarım size ve isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah.

Ben fiyatlar konusunda şuan bilgi sahibi değilim, 2020 senesinin sonuna doğru başlamıştık.

Yumurta toplamadan sonra bi sıkıntı yaşamadım, rahatça işe gidebilirsiniz bence.

Transferden sonra “hasta değilsin yatmana gerek yok” demişti, ben çalışmadığım için yine de dinlenmiştim evde. 4-5 gün sonra bakkala gitmek, yemek pişirmek gibi işleri yapmıştım, belki daha da erken olabilir şimdi net hatırlamıyorum.

Merhaba, çok teşekkür ederim umarım size ve isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah.

Ben fiyatlar konusunda şuan bilgi sahibi değilim, 2020 senesinin sonuna doğru başlamıştık.

Yumurta toplamadan sonra bi sıkıntı yaşamadım, rahatça işe gidebilirsiniz bence.

Transferden sonra “hasta değilsin yatmana gerek yok” demişti, ben çalışmadığım için yine de dinlenmiştim evde. 4-5 gün sonra bakkala gitmek, yemek pişirmek gibi işleri yapmıştım, belki daha da erken olabilir şimdi net hatırlamıyorum.
Çok teşekkürler. Süreç şu şekilde mi ilerliyor
-Yumurta geliştimek için ilaç ve yumurta takibi,
-Yumurtalar geliştiği gün yumurta toplama ve eşim sperm vermesi,
-Embriyoların gelişimi 3-5 gün bekleme aşaması
-Yumurta toplamadan birkaç gün sonra transfer ve tutunması için ikaç kullanma.

Çok teşekkürler. Süreç şu şekilde mi ilerliyor
-Yumurta geliştimek için ilaç ve yumurta takibi,
-Yumurtalar geliştiği gün yumurta toplama ve eşim sperm vermesi,
-Embriyoların gelişimi 3-5 gün bekleme aşaması
-Yumurta toplamadan birkaç gün sonra transfer ve tutunması için ikaç kullanma.

Rica ederim,
dondurulmuş transfer oldum ben, 27-28 tane yumurtam toplanmıştı çünkü, ohss riskine karşı beklemek istedi ümit Hanım. Ocak ayında yumurtalar ve sperm toplandı, embriyolar oluşup donduruldu, 27 martta adet oldum nisanın 10’unda transfer gerçekleşti

Rica ederim,
dondurulmuş transfer oldum ben, 27-28 tane yumurtam toplanmıştı çünkü, ohss riskine karşı beklemek istedi ümit Hanım. Ocak ayında yumurtalar ve sperm toplandı, embriyolar oluşup donduruldu, 27 martta adet oldum nisanın 10’unda transfer gerçekleşti
Teşekkür ederim. Doğmuş büyümüştür bile artık Allah sağlıklı uzun ömür versin.

Merhaba ben medical parkta yaptırdım izmirde doktorum funda gödeydi ilk seferde tuttu bizim
eşim varikoselden ameliyat oldu bnde amh 0.69 olduğunu öğrendiğim gbi başladım vakit kaybetmeden daha fazla
Hastanenin laboratuvarı iyi embriyolog iyi diye seçmiştim ben funda hanımıda sevdim yani o yüzden orda başlamıştım kötü tarafı kalabalık bi birim randevu saatleri biraz sarkıyor ama tüp bebek merkezleri genelde kalabalık malesef
Tüp bebekte laboratuvar çok önemli önceliğiniz bu olsun bi yer seçerken
Bunun dışında ilk seferde olup olmucağı biraz şans birazda nasip gerçkten ilkte olumlu olanda var birkaç kez deneyende
Eşiniz varikosel ameliyatını nerede oldu?

Kibrista istersen yardımcı olabilirim
Merhaba ikinci kez tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama doktorumuzu değiştirme kararı aldık bir önceki tavmergen de oldu şimdi yeni bir doktor arıyoruz bana gerçekten memnun kaldığınız her şeyinizle ilgilenen bir doktor önerisinde bulunur musunuz şuan Manisa’da yaşıyorum ama farklı yerlerdendr olabilir

Merhaba ikinci kez tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama doktorumuzu değiştirme kararı aldık bir önceki tavmergen de oldu şimdi yeni bir doktor arıyoruz bana gerçekten memnun kaldığınız her şeyinizle ilgilenen bir doktor önerisinde bulunur musunuz şuan Manisa’da yaşıyorum ama farklı yerlerdendr olabilir

İstanbul- Soner Düzgüner.

X