- 19 Eylül 2022
- 30
- 22
- 28
- Konu Sahibi ogretmen3557
Kızlar acil Anadolu yakasında olan tüp bebek için doktor önerisi olan var mı? Avrupa yakası da olur ben yasemin çekmez Cem Çelik ve Bülent tıraş adını çok şok duyuyorum ve bu süreçte hangi merkezde ne kadar ücret ödediniz ? Suan maddi açıdan zorlu bir sürece girdik rahim filmi spermiogram hormon baktırıp tüp bebek denemek istiyoruz. İlkinde Dr Kadriye Şener ile bir tüp bebek sürecimiz oldu ama ne yazıkkı rahım filmi bile çekmeden direkt tüp bebeğe yönlendirdi bizi. Medistate hastanesinde tedavi gördüm ilki pozitif oldu ama 7 hastalıkken kalbî durdu. Kürtaj oldum. Doktorum kürtajdan sonra aileme bilgi verip benı görmeden çıktı gitti daha sonra ne aradı ne sordu. O kadar üzülmüştüm ki maalesef bu işi paraya döken böyle bır sürü doktor var. 3 sene geçti hala hamile kalamadım bende pcos var bu yüzden bu sefer iyice arastırıp işte bu doktor diyebileceğim bir doktor arıyorum güler yüzlü cok dınleyen ve benı rahatlatacak bırı…. Herseyı oldu bittiye getirmesin. Alanında iyi ve menün kalanlarınız varsa bana yardım edebilir misiniz??