- 9 Mayıs 2010
- 2.475
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk denemenden sonuc alamadiysan ikincide iki embryo yerlestirirler.. Benim ilkinde tutmasina ragmen ikincisindede iki tane yerlestirdiler.. Cunku dondurulmus embryo oldugu icinmiskizlar bi sorum olacak...simdi forumu okuyunca kafam karisti..benim basarisiz bir tup bebek denemem var..ve yasim 27..ikincisinde tek embriyomu cift embriyomu konuluyor..ben tek diye biliyordum...ciftse cok cok sevinirim valla...
Ilk denemenden sonuc alamadiysan ikincide iki embryo yerlestirirler.. Benim ilkinde tutmasina ragmen ikincisindede iki tane yerlestirdiler.. Cunku dondurulmus embryo oldugu icinmis
kızlar bızde ağustos ayında tüp bebek yaptırdık problem eşimin sperm sayısının az olması idi.SİZLERE UMUT OLSUN DIYE YAZIYORUM SUAN 17 HAFTALIK HAMILEYIM.BOL BOL DUA EDIN HAYIRLISI DEYIN ALLAHIM BIRGUN SIZEDE BU DUYGULARI TATTIRIR INSALLAH BUGUN YAVRUMUZUN CINSIYETINI ÖĞRENMEK ICIN KONTROLE GIDECEGIZ sakın umıdınız kaybetmeyın benım ılk denememde oldu 26 yasındayım eger bır problem oldugunun farkında ısenız sakın beklemeyın hemen tedavıye baslayın suanda tıp cok ılerledı ben hıc acebamı demeden bu genc yasımda ıkı tarafında aılelerın haberı olmadan basladım bu yola cok sukurkı elımız bos donmedık.Allah herkese en kısa surede yasatsın bu duyguyu
canim hangi merkezde yaptirdin sen?
Canim Ben Danimarka'da yasiyorum.. Burda yaptirdim.. Danimarka'nin en buyuk hastanesinde yapiyorlar tüp bebek islemini.. Ama ben son derece memnunum.. Neden dersen Türkiye'de dikkat ettim doktorlar transfer sonrasi bir cok yasak koyabiliyor.. Mesela transfer sonrasi bile bir kac gun dinlenin, banyo yapmayin, kabizliga dikkat edin, cinsel iliskide bulunmayin v.s.. Ben transfer edildikten hemen sonra ayaklandim hic dinlenmedim uyumadim hatta transferden 15 saniye sonra doktorum kalk ustunu giyin bugunu unut progesteron dikkatli al ve normal hayatina bugunden itibaren geri dön dedi.. Sok oldum hic bir yasak yok tam aksine cok umutsuz oldugumdan aynen doktorun yaptigi gibi yapip hemen normal hayatima geri dondum.. Ayni gun yemek yaptim mutfak topladim evi topladim ertesi gun isime gittim ve bundan sonraki gunlerde test gunune kadarda aynen calismaya devam ettim.. Sonuc ortada son derece saglikli bir hamilelik doneminden sonra oglumu kucagima aldim..
Burdaki doktorlar embryo tutunmasinin yatip uyuyup dinlenmeye bagli olmadigini soyluyorlar.. Rahime disardan yabanci bir hucre yukluyoruz.. Rahip ya kabullenip o yumurtayi icine hapsedecek yada geri aticak diyorlar.. Simdi ikinci transferim gerceklesti bundan 5 gun once.. Dusunsene progesteron bile vermediler.. Sordugumda ise dondurulmus olunca gerek duymuyoruz.. Senin hucrelerin eger embryo tutunmak isterse onu korur dediler.. Doktorlarima guveniyorum.. Size tavsiyem transfer sonrasi dikkat etmem lazim agir kaldirmamam lazim su yasak bu yasak diye kendinizi strese koymayin.. Hani eskiler derler ya ipip saglamsa sen istemesende o tutar ve bu dunyada yiyecegi ekmegi varsa o cocuk eni sonu dogar.. Allah hepinizin kalbine gore versin
Canim Ben Danimarka'da yasiyorum.. Burda yaptirdim.. Danimarka'nin en buyuk hastanesinde yapiyorlar tüp bebek islemini.. Ama ben son derece memnunum.. Neden dersen Türkiye'de dikkat ettim doktorlar transfer sonrasi bir cok yasak koyabiliyor.. Mesela transfer sonrasi bile bir kac gun dinlenin, banyo yapmayin, kabizliga dikkat edin, cinsel iliskide bulunmayin v.s.. Ben transfer edildikten hemen sonra ayaklandim hic dinlenmedim uyumadim hatta transferden 15 saniye sonra doktorum kalk ustunu giyin bugunu unut progesteron dikkatli al ve normal hayatina bugunden itibaren geri dön dedi.. Sok oldum hic bir yasak yok tam aksine cok umutsuz oldugumdan aynen doktorun yaptigi gibi yapip hemen normal hayatima geri dondum.. Ayni gun yemek yaptim mutfak topladim evi topladim ertesi gun isime gittim ve bundan sonraki gunlerde test gunune kadarda aynen calismaya devam ettim.. Sonuc ortada son derece saglikli bir hamilelik doneminden sonra oglumu kucagima aldim..
Burdaki doktorlar embryo tutunmasinin yatip uyuyup dinlenmeye bagli olmadigini soyluyorlar.. Rahime disardan yabanci bir hucre yukluyoruz.. Rahip ya kabullenip o yumurtayi icine hapsedecek yada geri aticak diyorlar.. Simdi ikinci transferim gerceklesti bundan 5 gun once.. Dusunsene progesteron bile vermediler.. Sordugumda ise dondurulmus olunca gerek duymuyoruz.. Senin hucrelerin eger embryo tutunmak isterse onu korur dediler.. Doktorlarima guveniyorum.. Size tavsiyem transfer sonrasi dikkat etmem lazim agir kaldirmamam lazim su yasak bu yasak diye kendinizi strese koymayin.. Hani eskiler derler ya ipip saglamsa sen istemesende o tutar ve bu dunyada yiyecegi ekmegi varsa o cocuk eni sonu dogar.. Allah hepinizin kalbine gore versin
kizlar bi sorum olacak...simdi forumu okuyunca kafam karisti..benim basarisiz bir tup bebek denemem var..ve yasim 27..ikincisinde tek embriyomu cift embriyomu konuluyor..ben tek diye biliyordum...ciftse cok cok sevinirim valla...
bişi deil canımmmmteşekkür ederim esra8
meraba cnm bende tüpbebek yaptırdım yeni katıldım aranıza ama bir türlü nasıl kullanıyo sayfa çözemedim