- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
sen sanırım transfer oldun sonuc bekliyosun nerde tedaviye basladın son durumun nedır
yok canım henuz lucrın asamasındayım ıgenelerımı kullanıorm uzun protokol sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen sanırım transfer oldun sonuc bekliyosun nerde tedaviye basladın son durumun nedır
bende öle haykırmak istiyorum
arkadaşlar bende ilk olarak aşılamayla başladım bu yola ve olmadı.hüsran ve ağlamalar.sonra eşimi tüp bebeğe razı etmekle geçti zaman. sonrailk tüp bebek denmemiz ve tahminimce yanlış uygulanan bir protokolle kısa protokol uygulanması gereken bana uzun protokoluygulanıp en yüksek dozdan ilaç vrediler. ve ilk tüp bebek denemezi transfer olyıbile gerçekleşemeden iptal oldu. sonrasında çok büyük hüsran ağlamalar.ve artık karar verdim üzülmiycektim sadece olacağına indım etrfımdakiler sakın üzülme olmazsa bir daha denersiniz diyolardı tabiii bekara karı boşama kolaydır.ama benim verdğim cevap bir dahası olmıycak çünkü bu sefer olucak.olmazsa diye bir seçenek yok olmazsada olmadığı zaman üzülür ağlarım şimdiden olmazsa diye düşünmiycektim.hep çok olumlu düşündüm.tedavi boyunca doktoruma ve merkezime güvendim ki başarı oranı çok iyi bir yer.tedavi sebebimiz eşimde morfoloji bozukluğu bende ise rezerv azlığı vardı. 7 yumurta oldu. 4 tanesi iyiydi.3 tanesi döllendi.1 tanesi tutu ve mucizem doğdu.kızım yaşama sebebim dünyay geldi .şimdi karşımda uyuyor.2,5 aylık olu bile. ama tedavide dahil hamilliktede hep onu kaybedicem diye çok korktum.ama bişey olmadı ve kızım yanımda.ona her bakışımda bu mucizenin nasıl gerçekleştiğini düşünüyorum.özelliklede bayanlara çok ,iş düşüyor ama tek söyleyeceğim şey hep olıumlu düşünün.ben öyle yaptım.ve oldu.darısı olmayan herkesi başına.
hayırlısı olsun cnm mutluluk içinde okudum yazını ne güzel sonuç almışsın benimde 2,de tuttun ilk değerim 42,64 tü ikinci değerim 147,99 çıktı ptesi günü tekrar tahlil yapıcam inş bebişim mücedelesine devam ediyordur,bu arada tedavini nerede oldun cnm onu merak ettim
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn darısı bıze canım
esra sen hangi aşamadasın? seni merak ettim. beni belki okumuşundur bebeğimin kalp atışları alınamadı sanırım bu hafta gebeliğimi sonlandıraacğız. çok üzgünüm.
benim de uzun protokol cnm kalçadan iğneler başladı pazar günü ayın 25 ne kadar işlemlerim biticekmiş öle dediler cuma günü kontrol var toplama ve transfer kesinleşir internatıonala gidiyorum sen nerde tedavi oluyosun
esra sen hangi aşamadasın? seni merak ettim. beni belki okumuşundur bebeğimin kalp atışları alınamadı sanırım bu hafta gebeliğimi sonlandıraacğız. çok üzgünüm.
cnm belki bebiş sonradan bi süpriz yapar annesine üzülme geç tutunduğu içindir belki erkendir kalp atışları için,,keseyi görmüşmüydünüz peki?esra sen hangi aşamadasın? seni merak ettim. beni belki okumuşundur bebeğimin kalp atışları alınamadı sanırım bu hafta gebeliğimi sonlandıraacğız. çok üzgünüm.
cnm belki bebiş sonradan bi süpriz yapar annesine üzülme geç tutunduğu içindir belki erkendir kalp atışları için,,keseyi görmüşmüydünüz peki?
cnm belki bebiş sonradan bi süpriz yapar annesine üzülme geç tutunduğu içindir belki erkendir kalp atışları için,,keseyi görmüşmüydünüz peki?
evet canım keseyi gördük 6+5 ken kese 5+3 gibiydi vekalp atışı yoktu 2 gün sonra başka doktora gittim oda aynısını söyledi. yarın geen gidecem aam doktorum büyük ihtimal düşürürüz gelişmez demişti.hayırlısı böyleymiş demekki..inş siz böyle şeyler yaşamazsınız.
evet canım keseyi gördük 6+5 ken kese 5+3 gibiydi vekalp atışı yoktu 2 gün sonra başka doktora gittim oda aynısını söyledi. yarın geen gidecem aam doktorum büyük ihtimal düşürürüz gelişmez demişti.hayırlısı böyleymiş demekki..inş siz böyle şeyler yaşamazsınız.
Sanırım az once yazdıgımı gonderemedim. Yeni uyeyim. Su anda cok mutsuzunm. 12. gun 18.71 cıktı.. Cok kotu hissettim.Esim sanırım ne kadar acı hissettiğimi anlayamadı.
Sanırım az once yazdıgımı gonderemedim. Yeni uyeyim. Su anda cok mutsuzunm. 12. gun 18.71 cıktı.. Cok kotu hissettim.Esim sanırım ne kadar acı hissettiğimi anlayamadı.