- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
esracığım allah sanada banada ve bizim gibi bebek hasreti çekenlerede hayırlısıyla biri bebek nasip etsin inşallah:)
ınşşşşşşşşş:Saruboceq:inşşşşşşşşş:Saruboceq:inşşşşşşşşşş:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esracığım allah sanada banada ve bizim gibi bebek hasreti çekenlerede hayırlısıyla biri bebek nasip etsin inşallah:)
merhaba kızlar ben de forumu takp ediyorum,
sahar28 duana amin diyorum Allah hepimize annelik nimetini tattırsın inş..ikinci denemen de rabbim hayırlı ve güzel sonuçlarla karşılaştırsın..nerede yaptırıyorsun tedavini..ben de yaz tatilinde düşünüyorum..merkez araştCADIARZUCADIARZUırıyorum yardımcı olursan çok sevinirim..
merhaba kızlar ben de forumu takp ediyorum,
sahar28 duana amin diyorum Allah hepimize annelik nimetini tattırsın inş..ikinci denemen de rabbim hayırlı ve güzel sonuçlarla karşılaştırsın..nerede yaptırıyorsun tedavini..ben de yaz tatilinde düşünüyorum..merkez araştCADIARZUCADIARZUırıyorum yardımcı olursan çok sevinirim..
teşekkür ederim canım..doğru diyorsun aslında..ben de bursaya yakın bi mesafede kalabileceğim bir yer var o yüzden bursa daha iyi olacak bizim için..aslında olacak olduktan sonra yerin çok da önemi yok..Allah hayırlısını versin hepimize..
ya arkadaşlar tek emriyo transferini dr mu öyle istiyor yoksa devlet yasakladıgı içinmi benimgittigim yerde drum bana senin çocugun var sana tek koycam dedi labaratuvardaki arkadaşa ısrar ettik oda dr ikna etti 2 tane koydular bana ama şuan tekmi çiftmi biliyorum 2 tane istememin nedeni tek olusa %40 tutuyomuş çift olursa %80 dedi han ben tutsunda artık ikize razıyım dedim cuma günü ultrasona gircem bakalım ne çıkacak
doktorum banada ilk denemede fazla embryo transferinin kanunen yasak oduğunu söyledi bu kanun 6 martta yürürlüğe girmiş ama ikincisinde brden fazla transfer edilebiliyormuş
o yüzden vbende ikincisinden umutluyum:)):dance::dance::
arkadaşlar yanlış anlamayın ama iki embriyodaki ısrarınız bana çok mantıklı gelmiyor. ilk denemede 4 embriyo koymuş biri olarak söylüyorum bunu. bu denemede bir tane koydum çok şükür tuttu. ama ikiz gebelik gerçekten çok zor. erken doğum riski çok yüksek. ikiz gebelikler kısmından bakabilirsiniz. bebişlerin çoğu prematüre doğuyor ve ikizlerini üçüzlerini kaybeden çok anne var burda -allah korusun tabi-. böyle bir oranı verenin doktor oldğuna inanamııyorum %40 tan %80 ne demek anlamadım. 3 tane koysa %120 mi olucak. gebe kalmadan önce de çok tartışmıştık arkadaşlarla. arada ki yüzde şansı %10 ama ikiz bebeğinizi kaybetme riskinizde %5. bi de doğduktan sonra psikolojiniz kaldırır mı onu da düşünmek lazım hem maddi hem manevi çok zor. dondurma şansları varken böyle bir riske bence girilmez.