Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

arkadaşlar tecrübeliler bana dayardım edin lütfen. 18. gün deegrim 800 çıktı. en son 13. gün 198 çıkmıştı. bana çok düşük geldi. dış gebelikten korkuyorum.

nasılsınız kızlar malum ev falan tasıma derken pek gremıorum
ayrıca dogum kontrol hapından dolayı lekelenmelerım bıtmedı merkezden cgrdılar ınş sorun cıkmaz dua edın :KK43:

arkadaşlar tecrübeliler bana dayardım edin lütfen. 18. gün deegrim 800 çıktı. en son 13. gün 198 çıkmıştı. bana çok düşük geldi. dış gebelikten korkuyorum.

hayır düşük değil .. problem yok .. güzel katlamış . ilk zamanlar bazen 2-3 günde bir katlar sayı ..
hcg 1000 i bulduğunda keseyi göreblirsin ...

hayır düşük değil .. problem yok .. güzel katlamış . ilk zamanlar bazen 2-3 günde bir katlar sayı ..
hcg 1000 i bulduğunda keseyi göreblirsin ...

saol canım bugün tekrar yaptırdım 1000 üzerindeymiş deger yaptırdığım sağlık ocağının cihazı 1000 den sonrasını saymadığı için 1000 ve üzeri yazmıştı.

kızlar sıze bır sorum olaacakkkk sımdı ben adet bıtımı vajınal fıtıle basladım tup bebek ıcın gece kullandım ılkını...
sabahtan berı pembemsı kanamam var böle olan varmı aranızda cok korkuyorum :KK43:

Merhabalar aranıza yeni katıldım derdimi doğru yerdemi paylaşıyorum bilmiyorum.
Ben geçtiğimiz şubat ayında GATA Haydarpaşa hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ilk deneme ve ilk hamileliğimdi, zorlu bir hamilelik süreci geçirdim ve malesef 21 haftalıkken (19 temmuz) doğum yaptım bebeğimi kaybettim. :KK43:
Şimdi tekrar tedaviye başlamak istiyorum fakat gatada dr. olmadığı için artık tedavi yapılmıyormuş. Yeni merkez ve dr. arayışı içindeyim. Bana yardımcı olabilir misiniz?

arkadalar pregon ve gonel f ihtiyacım var tedavilerinizden kalanlar varsa özelime mesaj atarmısınz

X