- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
umut tüp bebekte yaptım canım. bu gün 15+0 olduk. ama endişeler her zaman var.. sanırım bu ay sende hazırlanıyorsun. rabbim ilk denemende bebişini sana kavuştursun inşallah..
ilk iki deneme tek embriyodur.
biz dk görüştük o bize ikincide en az iki embriyo koyacağını söyledi nasipse ikinci denemem kasım ayında olacak inşallah hayırlısıyla
allh razı olsun.bnde kan tahlılımı falan gecen hafta verdım bu haftada yanı yarınnnnnnn
rahım fılmı vede sulu ultrasona gırıcegım
bnde sorun varmı yokmu ona gore tedvıye karar verılecek hayırlısı bakalım
duanıza ıhtıyacım var acıkcası......
sanada maşşşşş
saglıklan al kucagına ınşşşşş
bellimi kucuk afacanın cınsıyetı annesi
canım hep dualarımdasın rabbim yar ve yardımcın olsun. ama rahtlık en önemli şey. ben bu denemede çok rahattım. rabbim hayırlısını versin diye dua etmiştim. cinsiyeti erkek canım. iki kanama geçirdim. hala yatıyorum. bu yıl çalışmayacağım. rabbim isteyen herkesin kucağını bebekle dodursun inşalahhhh.
bişi sorabilirmiyim tüp bebek raporu çıktı mesela 1cide tutmadı...2.hak için aynı belgelermi isteniypor yoksa o rapor ikinci içinde yeterlimi
Arkadaşlar Merhaba
Eşimde oligospermi probleminden dolayı mikroenjeksiyonla bebek sahibi olmamız gerektiğini öğrenmiştik.Açıkcası kullanılacak ilaçların yan etkileri,konforsuz bir süreç ve sonucunu bilmediğiniz bir serüvene başlamak pek de kolay değildi.Şiddetle IVI tüp bebek merkezi ekibini ve Dr Emre Karatekelioğlu nu öneriyorum.İlk deneme de başarı sağladık.Ancak en önemlisi çok etik bir doktor kendisi.İşini şansa bırakmıyor.Size güven veriyor.Lütfen kendisi ile görüşün.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah!!!:roflol:
Arkadaşlar Merhaba
Eşimde oligospermi probleminden dolayı mikroenjeksiyonla bebek sahibi olmamız gerektiğini öğrenmiştik.Açıkcası kullanılacak ilaçların yan etkileri,konforsuz bir süreç ve sonucunu bilmediğiniz bir serüvene başlamak pek de kolay değildi.Şiddetle IVI tüp bebek merkezi ekibini ve Dr Emre Karatekelioğlu nu öneriyorum.İlk deneme de başarı sağladık.Ancak en önemlisi çok etik bir doktor kendisi.İşini şansa bırakmıyor.Size güven veriyor.Lütfen kendisi ile görüşün.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah!!!:roflol:
arkadaşlar size birşey sorabilirmiyim bana 11 eylülde transfer yapıldı normal adet tarihim 19 undaydı ve tam o gün yani 19 eylülde adetim başladı haliyle sonuç negatif doktorm ikinci adetimin başladığı gün yani 19 ekimde onu arayıp tedaviye kaldığımız yerden devam edeceğimizi söyledi fakat ben hala adet olmadım tam 11 gün geçti benim daha önce adetim hiç gecikmezdi dru arayıp bu durumu söyledim kan tahlili yaptırmamı söyledi fakat ben cesaret edip yaptıramadım dkt transferden sonra ikinci ayda bile embriyonun tutma ihtimalinin olabileceğini söyledi şuanda ne yapacağım konusunda çok karasızım bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim başına böyle bir dudrum gelen varmı arkadaşlar bilmiyorumkismile
ılk defa böle bırsey duydum dıger ay tutunma ıhtımalının oldugunu ?
ınş hamılsındır arkadasım bır test yaptır burdan anlayamayızkı
ınşşş hayırlı haberler verırsın
bende daha önce böyle birşey hiç duymadım o yüzden pek inanmıyorum ama hala adet olmadım bu hafta içinde herhangi bir gün kan tahlili yaptıracağım hayırlısı Allahtan iyi dileklerin için teşekkür ederim esracığım:))
Merhaba arkadaşlar
Ben de başımadan geçenleri anlatıyım. Belki okuyan arkadaşlara umut olur.
Geçen sene bu zamanlar bebek istemeye başladık. Ben de vahim olmayan polikistik over var. Yumurtlama günümü çok tahmin edemiyorudum. Bu yüzden doktora başvurduk. Doktor ultrason muayenesiyle özel günleri söyledi iki sefer denedik. Ancak sonuç alamadık.
Sonra doktor eşimden spermiyogram istedi. Bir baktık ki eşimde varikosel varmış. Spermleri olması gerekenden bayağı az. Tabi morali yüksek tutmaya çalıştık. Eşim ameliyat oldu. Bekleme süreci geçti filan artış çok da gözle görülür olmadı.
Aşılama denedik bir kez. Onda da benim yumurtlamayı tutturamadı doktor =)
Neyse herşey pek bir ters gidiyordu. Sonra tüp bebek yapmaya kadar verildi. Bir kez normal, bir kez de dondurulmuşlarla denendi. İlkinde tek embrio ikincide iki embrio verildi. İki seferde de tutmadı =((( tabii büyük moral bozukluğu yaşadık. Doktordan da istediğimiz moral desteğini bulamamıştık.
Üçüncü denememizde doktorumu değiştirdim. İlk görüşte inanılmaz güven telkin etti ve moral verdi. Bir de bu denememizi Amerikan Hastanesinde yaptık. Merkezimizi de değiştirdik yani.
Sevgili doktorum mu uğurlu geldi, hastane mi daha iyiydi, yoksa tamamen şans mı bilmiyorum ama oldu işte. Şimdi hamileyim. Daha çok yeni herşey. Bebişimizin kalp atışlarını duymayı bekliyorum.
Allah herkese bebeğini kucaklamayı nasip etsin. Sadece biliğim tekşey moral bozmamak gerektiği. Moral bozarak olacak şeyide oldurmuyoruz.
Dualarım diğer bebiş isteyenlerle. Sizler de bana dua edin lütfen ben de bebişime kavuşayım sağlıklı bir şekilde. Herkese bol bol şans ve moral...
Hale
Esracım darısı sen ve tümmmmmmmm isteyenlerin başına inşallah. Allahım dualarımızı duysun...