Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

kizlar bi sorum olacak...simdi forumu okuyunca kafam karisti..benim basarisiz bir tup bebek denemem var..ve yasim 27..ikincisinde tek embriyomu cift embriyomu konuluyor..ben tek diye biliyordum...ciftse cok cok sevinirim valla...

kizlar bi sorum olacak...simdi forumu okuyunca kafam karisti..benim basarisiz bir tup bebek denemem var..ve yasim 27..ikincisinde tek embriyomu cift embriyomu konuluyor..ben tek diye biliyordum...ciftse cok cok sevinirim valla...
Ilk denemenden sonuc alamadiysan ikincide iki embryo yerlestirirler.. Benim ilkinde tutmasina ragmen ikincisindede iki tane yerlestirdiler.. Cunku dondurulmus embryo oldugu icinmis

kızlar bızde ağustos ayında tüp bebek yaptırdık problem eşimin sperm sayısının az olması idi.SİZLERE UMUT OLSUN DIYE YAZIYORUM SUAN 17 HAFTALIK HAMILEYIM.BOL BOL DUA EDIN HAYIRLISI DEYIN ALLAHIM BIRGUN SIZEDE BU DUYGULARI TATTIRIR INSALLAH BUGUN YAVRUMUZUN CINSIYETINI ÖĞRENMEK ICIN KONTROLE GIDECEGIZ sakın umıdınız kaybetmeyın benım ılk denememde oldu 26 yasındayım eger bır problem oldugunun farkında ısenız sakın beklemeyın hemen tedavıye baslayın suanda tıp cok ılerledı ben hıc acebamı demeden bu genc yasımda ıkı tarafında aılelerın haberı olmadan basladım bu yola cok sukurkı elımız bos donmedık.Allah herkese en kısa surede yasatsın bu duyguyu

canim hayirli olsun insallah.....bizim icinde cok cok dua et lutfen..benim ilk denenmemde malesef sonuc sifirdi..sen hangi merkezde yaptirdin canim...insallah kazasiz belasiz bebisini kucagina al...

canım hayırlı olsun darısı bzıe olsun ınşşşş
saglıklan al kucagına ınşşşşşşşş
bzıede duanı eksık etme

kızlar ayrıca ılk ıkı denemde tek 3. denemde cıft embrıo konuluyor 35 yas ustundede hep cıft

canim hangi merkezde yaptirdin sen?

Canim Ben Danimarka'da yasiyorum.. Burda yaptirdim.. Danimarka'nin en buyuk hastanesinde yapiyorlar tüp bebek islemini.. Ama ben son derece memnunum.. Neden dersen Türkiye'de dikkat ettim doktorlar transfer sonrasi bir cok yasak koyabiliyor.. Mesela transfer sonrasi bile bir kac gun dinlenin, banyo yapmayin, kabizliga dikkat edin, cinsel iliskide bulunmayin v.s.. Ben transfer edildikten hemen sonra ayaklandim hic dinlenmedim uyumadim hatta transferden 15 saniye sonra doktorum kalk ustunu giyin bugunu unut progesteron dikkatli al ve normal hayatina bugunden itibaren geri dön dedi.. Sok oldum hic bir yasak yok tam aksine cok umutsuz oldugumdan aynen doktorun yaptigi gibi yapip hemen normal hayatima geri dondum.. Ayni gun yemek yaptim mutfak topladim evi topladim ertesi gun isime gittim ve bundan sonraki gunlerde test gunune kadarda aynen calismaya devam ettim.. Sonuc ortada son derece saglikli bir hamilelik doneminden sonra oglumu kucagima aldim..
Burdaki doktorlar embryo tutunmasinin yatip uyuyup dinlenmeye bagli olmadigini soyluyorlar.. Rahime disardan yabanci bir hucre yukluyoruz.. Rahip ya kabullenip o yumurtayi icine hapsedecek yada geri aticak diyorlar.. Simdi ikinci transferim gerceklesti bundan 5 gun once.. Dusunsene progesteron bile vermediler.. Sordugumda ise dondurulmus olunca gerek duymuyoruz.. Senin hucrelerin eger embryo tutunmak isterse onu korur dediler.. Doktorlarima guveniyorum.. Size tavsiyem transfer sonrasi dikkat etmem lazim agir kaldirmamam lazim su yasak bu yasak diye kendinizi strese koymayin.. Hani eskiler derler ya ipip saglamsa sen istemesende o tutar ve bu dunyada yiyecegi ekmegi varsa o cocuk eni sonu dogar.. Allah hepinizin kalbine gore versin

aminnn..haklisin canim yiyecek ekmegi varsa mutlaka dogar..Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah...

aminnn..haklisin canim yiyecek ekmegi varsa mutlaka dogar..Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah...

Merhaba Arkadaşlar

Doğal Siklus Tüp bebek yaptıran varmı aranızda , olumlu olumsuz sonuç alan önemli değil bana yazsın ltf

slm ben 4 yıllık evliyim.benim tüplerimde yapışıklık var.sebebi ise küçük yaşta karından geçirdiğim dikkatsiz bir ameliyat.bize bu rahatsızlığın tedavisi olmadığını söyleyerek tüp bebek önerdiler.
eylül ayında tüp bebek için gataya gittik.4 yumurtan vardı ve 2 tanesi döllendi.fakat fazla bölünme olmadığı için bütün emeklerimiz boşa gitti.yani transfer olmadı.ben 8.gün adet gördüm ve tekrar gittim.adetimin 1. günü iğnelere başalandı.gonalef 300 cc kullandım 6 gün.ilk 3 gün lukrin 0.5 cc devam etti.bu doz sayesinde 5 yumurtam oldu.çatlatma iğnesinden sonra yumurtalar toplandı.4 adet döllendi.fakat 1 tanesi transfer için uygundu.cuma günü yumurta toplamadan sonra pazartesi yerleşti.iyi bir emriyo değildi.ama tuttu.tuttuğunu hemen anladım.çünkü değişiklikler yaşadım.söylediğiniz gibi adet test gününe kalmıyor.yoksa 8. günü geliyor.
fakat arkadaşlar 29 ekim test günümdü,yaptıramadık tatildi.o gün az kahve leke oldu.umursamadım.biraz sancı ara ara.30 ekim sabah sancı ve leke devam.gece miğde bulantısıyla düşükyaptım.size tavsiyem leke olursa ya da adet sancısı gibi sancı hemen hastaneye koşun.düşük belirtileri.hemen hormon e2 testini yaptırın.

caım bende ilk tüp bebek denemesinde tuttu ama bu transfer birazda dr a baglı benim 8 yaşında bir kızım var dr bana tek yollarız senin zaten var dedi bende işimi şansa bırakmak istemiyorum diye ısrar edince 2 tane yolladılar 32 yaşındayım çünkü tek olursa %40 çift olursa %80 şans oluyormuş rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah şu an 12+4 oldum sizlerde tez zamanda bu mutlulugu yaşarsınız

kızlar bırsey sormak ıstıyorum ben bu ay tup bebek tedavısıne basladım adetın 3. gunu dogum kontrol hapına basladım
normalde benım adetım 6 gun surer bugun 7. gunum hala camur gıbı pedın ortası dolusunca gelıor haptanmı sızce?
adetın bıtınce vıtıl verdıler bunu kullan dedıler adet bıtmek bılmıorkı.bu haldeyken kullanmaya baslayımmı yarın; yoksa bekleyımmı

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

canım benm yha ınan olsa verırdım
ama bnde tedavıye yenı baslayanlardanım
daha ıgnelere gecmedık

meraba cnm bende tüpbebek yaptırdım yeni katıldım aranıza ama bir türlü nasıl kullanıyo sayfa çözemedim

arkadaşlar aranızda tüpbebek yaptırıp sonuç bekleyen varmı yazarmısınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…