Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

evet bu ankete bende katılacam bize olacak garantisi veriyorlarmı ki böyle bir düzenleme hazırlıyor,bana ilkinde 3 ikincisinde 4 embriyo transfer edildi ama tutmadı madem öyle bu genelgeyi hazırlayanlar 1 emriyo taransfer edilsin olana dek ücretini karşılama üzerine bir karar çıkarsınlar.
çünkü psikolojikmen de olsa tek emriyo şansı bana uzak kalıyor hem oldu diyelim 2. bebek için tekrar tekrar tüpbebek mi yapayım her denememde belki ikiz tutarda da bir daha bu tedavilerden bile bahsetmem diyorum.elbette çoğul gebelikte çok risk var buna katılıyorum ama bunu sınırlandırılması 2 üzerine olsun.
zaten sağlık sigortamızda yok manevi olduğu kadarda maddi etkilendik bu genelgeyi düzenleyenler bunuda ele alıp karar versinler

Merhaba anketi göremedim sitede.uluslararası bir anket var ama o bununla ilgili değil sanırım.onu doldurmuştum....

arkadaşlar çok üzgünüm dün dr.gitim.vücudum ilaçlardan o kadar etkilenmiş ki artık doktorum bana ilaç bile vermedi ilaçların faydası olduğu kadar yan etkiside oluyormuş istersen yaşın küçük bir kez daha tabiiki bir kaç ay sonra tüpbebek yap dedi olmassa artık bu defteri kapat çünki alacağın bu ilaçlardan elbetteki yine etkilenecen bunu düşünerek tedaviya başla ne yapacağımı şaşırdım o kadar üzgünüm ki...

bir karar vermem lazım bebek mi sağlık mı diye zaten bebek olursa bendeki rahatsızlık ta gidecekmiş olurda olmassa doktorum bana tedaviyi bırakmamı istedi.

ne yapmalıım diye düşünüyorum ilaçları bırakıp artık keçi boynuzu kürü eşim için, benim içinde incir kürü deneyecem galiba...birde bunu deneyelim ,aslında okadar bitki tedavisi uyguladık ki olmadı bakalım inşallah bu kürler işe yarar :sinifsinif: senağlama

selam arkadaşlar, üçüncü denemede nihayet oldu. umarım hikayem herkese umut olur, onca gözyaşından sonra Allah yüzümüzü güldürdü. ama daha çok level var biliyorsunuz. şu an sadece kanda gördük. inşallah Allah tamamına erdirir. sizden ricam sakın umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin. bugüne kadar foruma pek yazmadım, umutsuzluğumu kimseye bulaştırmak istemiyordum. ama şimdi umut olacak bir hikayem var. öncelikle teşhisim açıklanamayan infertilite idi, ama yumurtalık rezervim de yaşımdan beklenmeyecek kadar düşüktü. tedaviye 29 yaşımda başladım. ilk denemede sadece 5 yumurta toplanmıştı ve 1 embriyo oluşmuştu. olmadı. ilk denemem çapadaydı. ikinci denemem ivi'deydi. çok güzel bir klinik ve doktorum salih beyi her zaman sevgiyle anacağım. orada da 9 yumurta oldu, 4 embriyo oluştu, 2 transfer, ama yine olmadı. ve son denemem memorial'de 7 yumurta toplandı, 4 embriyo oluştu, yine 2 transfer ve sonuç pozitif. ilk ikisinde endometriumum 7 civarındaydı, sınırda yani. sonuncuda 9 civarıydı. doktorum ekstra östrojen takviyesi yaptı. hala estrofem kullanıyorum, günde üç tane. sanırım endometriumu östrojen takviyesi düzeltti. estrofem çok tartışmalı bir ilaç, ama Allah'a zararlarından bebeğimi koruması için dua ediyorum. sizden hepimiz için bol bol dua etmenizi tekrar istiyorum. Allah hepimize yardım etsin. bu arada iyi klinik seçimi çok önemli. özellikle istanbul dışındaki arkadaşlara mutlaka istanbul'a gelmeye çalışmalarını tavsiye ediyorum. çünkü tedavi sürecinde detaylar öyle önemli ki. elbette Allah'ın nasip etmesiyle herşey, ama dermanı da doğru yerde aramak, sonra tevekkül etmek lazım. sevgiler...

6. deneme sonunda çocuğum dünyaya geldi şuan 2.5 aylık erkek.

Bu iş için öncelikli olarak SABIR gerekiyor çekilen o kadar sıkıntı, harcanan para, birde başka ilden gidiliyorsa ve kalınacak yer sıkıntılı ise (kendi evin gibi olmuyor tabi) çok zor oluyor. En önemlisi eşlerin birbirlerine desteği ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarıyla paylaşmaları yoksa kimse senin derdini anlamıyor.

Allah herkese bu mutluluğu tattırsın.

arkadaslar kesin sonuc cikti hamileyim cok mutluyum cumayada echoyla bakcak doktor insallah allahim herkesin duasini kabul eder herkes evlat sahibi olur .

arkadaşlar sizin adınıza sevindim ALLAH tamamına erdirsin,ALLAH hayırlı evlat nasip etsin.hangi merkezde tüpbebek ile hamile kaldınız öğrenebilirmiyim

kırcickleri çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin çok güzel bir duygu bende 6 haftalığım artık mide bulantılarımdan bile mutlu oluyorum allah isteyen herkese nasip etsin

ben yurtdisinda kaliyorum yurtdisinda oldu benimkisi..

merhaba,bnde belcıkdan katılıyorum.ozel olmazsa kıme yaptırdın tup bebek tadavını.ben su anda yucel karamana gıdıyorum.nısanın 1 ınde randevum var ozman dıyecek gunlerını ondan once demıstı net bır sekılde tup bebek dıye ben polıkıstık over hastasıyım esımde de sperm azlıgı ve hareket sorunu var.4 ay boyunca clomıd adında hap verdı adetın 3.gunu baslayıp 5 gun boyunca ıceceksın gunde ıkı tane almak sartıyla.bnm maceram bole basladı.tup bebek tadavısınde nasıl oluyor asamları neler hemen yumurtalar toplanıyor mu cok merak edıyorum.bur dakı devlet karsılıyor mu tup bebek tadavısını yoksa aynı turkıye gıbı mı.bunların cavaplarını verırsen cok sevınırım.allah saglıkla kucagına almak nasıp edr ınsallah.

bursa acıbadem hastanesinde yaptırdım çokta memnunum herkese tavsiye ederim şahin hoca mükemmel

tşkr ederim bildirdiğin için benim de doktorum acıbadem veya memorial diyor arada kaldık bu kez araştırıp öyle gitmeyi düşünüyoruz ben 2 kez aşılama 2 kezde tüp bebek yaptım.bende pko ve ilaçlardan hormonlarım baya etkilendi dedi doktorum son kez daha tüpbebek yapmamı ve olmassa defteri kapamamı söyledi.
Bizde iyi bir araştırmadan sonra ALLAH kısmet ederse tekrar deneyecez RABBİM tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin.

arkadaşlar memorial mi yoksa acıbadem mi yardımcı olurmusunuz.dediğim gibi son şansım yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar memorial mi yoksa acıbadem mi yardımcı olurmusunuz.dediğim gibi son şansım yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler

memorialli bilmem ama ben acıbademde yaptırdım şu an allahında izini ile hamileyim acıbademden ve doktorumdan çok memnun kaldım tavsiye ederim

merhaba,bnde belcıkdan katılıyorum.ozel olmazsa kıme yaptırdın tup bebek tadavını.ben su anda yucel karamana gıdıyorum.nısanın 1 ınde randevum var ozman dıyecek gunlerını ondan once demıstı net bır sekılde tup bebek dıye ben polıkıstık over hastasıyım esımde de sperm azlıgı ve hareket sorunu var.4 ay boyunca clomıd adında hap verdı adetın 3.gunu baslayıp 5 gun boyunca ıceceksın gunde ıkı tane almak sartıyla.bnm maceram bole basladı.tup bebek tadavısınde nasıl oluyor asamları neler hemen yumurtalar toplanıyor mu cok merak edıyorum.bur dakı devlet karsılıyor mu tup bebek tadavısını yoksa aynı turkıye gıbı mı.bunların cavaplarını verırsen cok sevınırım.allah saglıkla kucagına almak nasıp edr ınsallah.

merhaba evanur ben gentte bi filaman doktora yaptirdim ole ozele gitmedim.benim 3cu denememdi bizdede sorun bende yumurtlamam olmuyomus yani adet hic gormuyorum o yuzden benimkisini direk tub bebek yapti ben adetim gelsin diye once hap kullaniyorum adetimin ucuncu gunundede karnimda igne vuruyorum 1 hafta 10 gun boyunca yumurtalarin buyumesine bagli tabiki .sonra tam kivama geldiklerinde popomdan igne vuruyo doktor o yumurtalari catlatiyor iki gun sonra hastaneye yatiyorum bayiltip yumurtalarni topluyorlar .o gun hastanede yatiyorsun aksam veya oglende eve gidiyorsun seruma bagli oldugun icin .iki gun veya uc gun sonrada yerlestirmeyi gerceklestiriyolar yumurtalarina bagli buda yerlestirme 5 dakikada oluyor aci felan hissetmiyosun 15 dakika dinlenip eve gidiyosun.belcikada tub bebek tedavisini mutevel bi kismini karsiliyor 6 hakkin var burda.benim ucuncu hakkimdi bu.ben ilkte 180 euro odedim 2cide 170 odedim bole iste yardimci olabildiysem ne mutlu eger baska sorun olursa yazabilirsin gec cevapliyabilirim calistigim icin.

merhaba evanur ben gentte bi filaman doktora yaptirdim ole ozele gitmedim.benim 3cu denememdi bizdede sorun bende yumurtlamam olmuyomus yani adet hic gormuyorum o yuzden benimkisini direk tub bebek yapti ben adetim gelsin diye once hap kullaniyorum adetimin ucuncu gunundede karnimda igne vuruyorum 1 hafta 10 gun boyunca yumurtalarin buyumesine bagli tabiki .sonra tam kivama geldiklerinde popomdan igne vuruyo doktor o yumurtalari catlatiyor iki gun sonra hastaneye yatiyorum bayiltip yumurtalarni topluyorlar .o gun hastanede yatiyorsun aksam veya oglende eve gidiyorsun seruma bagli oldugun icin .iki gun veya uc gun sonrada yerlestirmeyi gerceklestiriyolar yumurtalarina bagli buda yerlestirme 5 dakikada oluyor aci felan hissetmiyosun 15 dakika dinlenip eve gidiyosun.belcikada tub bebek tedavisini mutevel bi kismini karsiliyor 6 hakkin var burda.benim ucuncu hakkimdi bu.ben ilkte 180 euro odedim 2cide 170 odedim bole iste yardimci olabildiysem ne mutlu eger baska sorun olursa yazabilirsin gec cevapliyabilirim calistigim icin.

anladım tatlım sagol cavap yazdıgın ıcın.bugun gıttım soktora esımın sperm sayıları 75 mılyon kusaratıda var ama duz hasap 75 mılyon cıktı.eskıden devlet hastanesınde yaptırmısdık testını sonra doktor begenmedı tekrar yapacaz dedı.edth cavell adında ozel klınıge gonderdı esımı orada yaptırdık 75 mılyon cıktı. bunedenle tup bebek yok dedı ılk once asılama dedı 4 kere denedıkden sonra tup bebek ozman dedı.hayırlıs allahdan artık asılaama yı sordum soktora karıslıyor dedı bır kısmını mutuel ama bıldıgım su tup bebekden daha uygun mus asılama.ınsallah saglıkla kucagına almak nasıp etsın.darısı basıma ınsallah.

X