Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

kayınvalidem benim için meryem suresini 40 gün suya okumuştu sonra bende onu içtim adet görmeyen biri okuduğunda daha etkili olduğunu söylediler bize

allahü teala edilen hiçbir duatı boş çevirmez sadece bazen zaman gerekli inancını sakın kaybetme allah yar ve yardımcın olsun gönlünün muradını versin

allahü teala edilen hiçbir duatı boş çevirmez sadece bazen zaman gerekli inancını sakın kaybetme allah yar ve yardımcın olsun gönlünün muradını versin

amin canım inşallah
benim bitmek üzere 41 tane okunacak diye biliyordum ama kayınavlideme söyleyeyim o da okusun ya da anneme ikisi de adet görmüyor..
allahımda senin yardımcın olsun canım ..

evet melek 2 defa oldu 1.başarısız 2. yeni yaptırdım 10 gün önce sonuç aldım pozitif hamileyim senindemi sorunun var melek

Evet arkadaşım aradan yıllarda geçse yaşanılanlar unutulmuyor değilmi?Ben hala tüp bebek yaptıran yada tedavi gören birilerini görünce geçmişe dönüyorum.Onlarla birlkte endişeleniyorum.onlarla birlikte korkuyorum kısaca yaşadıkları herşeyi ta yüreğimin içinde hissediyorum.Sanırım bu duygulardan kurtulmakta bizler için mümkün değil. gerçektende evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu.Allah isteyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin.

arkadaşım inşallah darısı bizim başımıza pes etmemişsin evladına kavuşmuşsun güle güle büyüt bebeğini canımkaydirigubbakcemile3

saol canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin hissetmememe rağmen içimde birşeylerin canlandığını bilmek çok güzel

selam arkadaşlar bugün dr gittim 5 hafta 1 günlük 1 bebeğim olacağını söyledi zaten en fazla iki olma ihtimali vardı ama olsun bu haber beni okadar mutlu ettiki rabbim isteyen herkese nasip etsin onu ultrosonda görünce inandım şu anakadar hayal gibi geliyordu çok mutluyum çok

selam arkadaşlar bugün dr gittim 5 hafta 1 günlük 1 bebeğim olacağını söyledi zaten en fazla iki olma ihtimali vardı ama olsun bu haber beni okadar mutlu ettiki rabbim isteyen herkese nasip etsin onu ultrosonda görünce inandım şu anakadar hayal gibi geliyordu çok mutluyum çok

sibelcim çok mutlu oldum nasıl güzel bir duygudur allahım bizlere de yaşatsın inşallah
seninde kucağına almak nasip olsun..

arkadaslar bende biraz anlatayim benim bu ucuncu denemem ilk denemede cok acemilik oldu tutmadi ikinci denememdede tutmadi dikat etmeye calistim calistigimdan dolayi azda olsa agir kutular felan tasiyodum ama en son tamam dedim izin alcam iki hafta izin aldim ucuncu denememde annemlerde kaldim ilk iki gun gezmedim is tutmadim sonrada dikkat ettim ve iki gun once az bisey kan geldi doktoru aradim tutmusta olabilir bilemem dedi bugun kan verdim positief cikmis ama cuma bidaha gel dedi cunki ben gecen hafta pazartesi 5000 lik pregnyl kullanmistim ama vucudumdan cikmistir oyle olmasa doktorum umitlendirmezdi cok mutluyum allahima hep dua ettim yasinler felan okuduk duasini yaptik sizde yapin arkadaslar allaha signin .allahim icten dua edenlerin duasini cevirmezmis ben hep dua ettim allahim dualarimizi kabul etti yuzumuzu guldurdu ns yakinda evimizide senlendirir.allaha emanet olun

gözün aydın kırçiçeği allah inşallah kucağına almayı nasip eder aynısı benim içinde geçerli şu üç ay bigeçse

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

X