sa,arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun süredir yazılarınızı okuyorum.
Ben 28 yaşında 7 yıldır evliyim,evliliğimin 2. yılında tedaviye başladım.bizdeki hastalık erkek infertiliteydi ayrıca eşimde varikozel vardı ve vakit geçmeden ameliyat oldu bu arada bende pko hastasıyım son 5 yıldır 2. aşılama,2 tüpbebek tedavisi olduk (biri istanbul çaba da,3 adet embriyo 2 si 1. kalite.diğeri diyarbakır veni vidi,4 embriyo 2si 1. kalite ) de oldu ama maalesef ki sonuç olumsuz. senağlama Hem maddi(sağlık sigortası olmadığı için daha fazla etkilendik) hem manevi çok yıprandık,tedavi bende fobi haline geldi eşim yaza tekrar deneyelim diyor ama ben geçmişte yaşadıklarımı birdaha yaşayabilirmiyim bunu kaldırabilirmiyim diye düşünüyorum . neden tutmadı acaba rahimde sorun mu var?sürekli bunu düşünüyorum.Bazı merkezlerde rahimde sorun varmı diye küçük bir operasyonla bu öğreniliyormuş.Sizden ricam aranızda bu operasyonu yapan veya nasıl oluyor(ağrılımı,uzun sürer mi,herhangi bir yan etkisi var mı) bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.
RABBıM biz isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin:Saruboceq: