Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım benim durum vahim
20 yaşında 3 ad 15 cm 13 cm 7cm kist alındı sol yumurtalığı sarmıştı ve sol yumurtalığım çalışmıyor...
sağdan da geçen sene çıktı 4 cm ve yok olmadı laparaskopi oldum yani 2 ameliyat..sağ daha iyi sola göre yumurta üretiyor ama kalitesiz..
2 aşılama 1 tüp bebek geçirdimm
raporsuz bunlar şimdi rapor hakkım var ve 2 aşılama daha olacağım olmazsa da 2 tüp bebek olacak..
aşılamalardan ümidim yok bakalım belki tüp bebekk.kendiliğinden olması allaha kalmış mucize yani..
ama bence bu durumunu endometriosiz olupta hamile kalanlar bölümüne de yaz herkese umut olursun..
tekrar tebrik ederim..

deniz sakın moralini bozma kistlerle hamile kalacaksın ben inanıyorum yeterki allaha sığın sana bir tavsiyem var netten ya varis suresini bul ve 707 kere oku inşallah faydası görürsün ben denedim sonra güzel haberi aldım sende inanarak başla daha yaşın çok genç şimdiden pest etme bende dua edeceğim senin için inşallah seninde güzel haberini yakında alırım

sağol canım allah razı olsun
ben meryem suresi okuyorum 41 tane am aarkasaından onu da okurum allah kabul etsin hepimizinkini inşallah..

canım ben baktım ya varis suresini bulamadım nette yok
her yerde okuyun 707 kere demiş ama tam yazılı bulamadım

merhaba canım ben sana yazayım ellamdülillahi rabbil alemin vessalatu vessalamu ala resülina muhammediv ve ala alihi ve sahbihi ecmain allahümme rabbena ya rabbena tekabbel minna ınneke entes semiul alim ya ilahel alemin ya erhamerrahimin gördüğün gibi çok ta kısa bir sure şimdiden allah kabul etsin

çok sağol canım amin ..

ayse.c canım nasılsın...... tüp bebekmi düşünüorsun

ayse.c canım nasılsın...... tüp bebekmi düşünüorsun

iyiyim canım sağol sen nasılsın.bundan sonra nasıl devam edecegimi bilmiyorum dr aradım bugün ulaşamadım.yarın görüşeceğim birlikte karar vereceğiz sanırım bir aşılama daha diyecek

kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim şuan tüp bebek tedavisindeyim ve adetimin 8. gunu ve hala kanamam azda olsa devam ediyo bugun doktoyuma söledim lekelenme tarzında olup olmadığını sordu bende normal kanama şeklinde olduğunu söleyince bana estrofem adlı ilaç verdi gunde 2 seferaslında sorun olsa ultrasyonda görürdü değilmi hatta ulturasyondan sonra herşey çok normal görünüyor dedi ben sonradan doktorun yanına gittim söledim kanamamın bitmediğini oda bu ilacı verdi benim gibi olan varmı çok kaygılandı ben yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sa,arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun süredir yazılarınızı okuyorum.
Ben 28 yaşında 7 yıldır evliyim,evliliğimin 2. yılında tedaviye başladım.bizdeki hastalık erkek infertiliteydi ayrıca eşimde varikozel vardı ve vakit geçmeden ameliyat oldu bu arada bende pko hastasıyım son 5 yıldır 2. aşılama,2 tüpbebek tedavisi olduk (biri istanbul çaba da,3 adet embriyo 2 si 1. kalite.diğeri diyarbakır veni vidi,4 embriyo 2si 1. kalite ) de oldu ama maalesef ki sonuç olumsuz. senağlama Hem maddi(sağlık sigortası olmadığı için daha fazla etkilendik) hem manevi çok yıprandık,tedavi bende fobi haline geldi eşim yaza tekrar deneyelim diyor ama ben geçmişte yaşadıklarımı birdaha yaşayabilirmiyim bunu kaldırabilirmiyim diye düşünüyorum . neden tutmadı acaba rahimde sorun mu var?sürekli bunu düşünüyorum.Bazı merkezlerde rahimde sorun varmı diye küçük bir operasyonla bu öğreniliyormuş.Sizden ricam aranızda bu operasyonu yapan veya nasıl oluyor(ağrılımı,uzun sürer mi,herhangi bir yan etkisi var mı) bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.
RABBıM biz isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin:Saruboceq:

sa,arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun süredir yazılarınızı okuyorum.
Ben 28 yaşında 7 yıldır evliyim,evliliğimin 2. yılında tedaviye başladım.bizdeki hastalık erkek infertiliteydi ayrıca eşimde varikozel vardı ve vakit geçmeden ameliyat oldu bu arada bende pko hastasıyım son 5 yıldır 2. aşılama,2 tüpbebek tedavisi olduk (biri istanbul çaba da,3 adet embriyo 2 si 1. kalite.diğeri diyarbakır veni vidi,4 embriyo 2si 1. kalite ) de oldu ama maalesef ki sonuç olumsuz. senağlama Hem maddi(sağlık sigortası olmadığı için daha fazla etkilendik) hem manevi çok yıprandık,tedavi bende fobi haline geldi eşim yaza tekrar deneyelim diyor ama ben geçmişte yaşadıklarımı birdaha yaşayabilirmiyim bunu kaldırabilirmiyim diye düşünüyorum . neden tutmadı acaba rahimde sorun mu var?sürekli bunu düşünüyorum.Bazı merkezlerde rahimde sorun varmı diye küçük bir operasyonla bu öğreniliyormuş.Sizden ricam aranızda bu operasyonu yapan veya nasıl oluyor(ağrılımı,uzun sürer mi,herhangi bir yan etkisi var mı) bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.
RABBıM biz isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

merhaba arkadaşım o ameliyatın adı histeroskobi.genel anestezi altında oluyor 30 ile 45 dk arası sürüyor rahim yumurtalık ve tüplere bakılıyor.önemli bir ameliyat değil bilgi amaçlı yapılıyor.ayrıca bu bilgi doğrultusunda durumun netleşiyor...

Teşekkür ederim cevabınız için ben diğer tedavilerimin yan etkisinden hala kurtulmuş değilim bu yüzden çok korkuyorum acaba histereskobi nin yan etkisi varmı

deniz nasıl gidiyor okuyormusun ya varisi

evet canım allah kabul ederse 300 oldu..
onun yanında da başka dularda okumaya çalışıyorum allahım kabul etsin
40 fatiha 41 meryem 7 fetih 7 yasin 707 varis 313 ayetel kürsi birde sayısız günde bir tane kenzülarş ve kadeh duası var ona başladım yarın da allah nasip ederse ya evvel varmış 4 cuma okunacakmış 4000 adet..kayınvalidemle beraber 4444 salatı tefriciye başladık..gün be gün okumaya çalışıyorum herşey allahın elinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…