Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

bugün 9.gün.3gün kaldı.belirtiler aynı sadece beyaz akıntı.arada da adet sancısına benzeyen ama çok hafif bi karın ağrısı.o da genelde sabahları oluyo başka olmuyo.o kadar ihtiyacım var ki çarşamba günü mutlu haber almaya.çevremde bana aptal aptal sorular sorup beni anlamayan ve moral vericem diye beni üzen çok insan var.belki ben çok hassasım ama işte üzülme bidaha denersn cümlesi beni deli edyo.yaşım gençmiş ilk denemede tutmazmış falan filan.ben bunları duymak istemyorum.yaşamayan bilemez.elimden kan aldıramazken göbeğimden iğneler vurdum aneztezi yedim yerşeltrmede canım yandı bunları bidaha yaşamak ne kadar zor ama yaşamayan için sölemek çok kolay..bidaha denersn üzülme.....allahım inşallah yüzümü güldürcek çarşamba günü.

bugün 9.gün.3gün kaldı.belirtiler aynı sadece beyaz akıntı.arada da adet sancısına benzeyen ama çok hafif bi karın ağrısı.o da genelde sabahları oluyo başka olmuyo.o kadar ihtiyacım var ki çarşamba günü mutlu haber almaya.çevremde bana aptal aptal sorular sorup beni anlamayan ve moral vericem diye beni üzen çok insan var.belki ben çok hassasım ama işte üzülme bidaha denersn cümlesi beni deli edyo.yaşım gençmiş ilk denemede tutmazmış falan filan.ben bunları duymak istemyorum.yaşamayan bilemez.elimden kan aldıramazken göbeğimden iğneler vurdum aneztezi yedim yerşeltrmede canım yandı bunları bidaha yaşamak ne kadar zor ama yaşamayan için sölemek çok kolay..bidaha denersn üzülme.....allahım inşallah yüzümü güldürcek çarşamba günü.

canim yaa var ya okurken yuregim ciz ettisenağlamaseni o kadar iyi anliyorumkii ayni acilari hissettim bi an,cok zor bi duygu tselliler bos:nazar:olcak insallah ates kotuymus oyle duydum benim cok atesim vardi ozelikle son iki gun iyi saniyodum diilmis demek.az kaldi yaz sonucu bak bekliyoruma.s.

canim yaa var ya okurken yuregim ciz ettisenağlamaseni o kadar iyi anliyorumkii ayni acilari hissettim bi an,cok zor bi duygu tselliler bos:nazar:olcak insallah ates kotuymus oyle duydum benim cok atesim vardi ozelikle son iki gun iyi saniyodum diilmis demek.az kaldi yaz sonucu bak bekliyoruma.s.
kaldı 2 gün.bugün 10.gün.birazdan idrar testi yapıcam ama negatif çıkarsa moralimi bozmıycam çünkü adet belirtisi yok hiç.kendmi iyi hissedyorum.bu gece bi titreme geldi 15dk titredm yatakta nedense.uyuyamadım heyecandan.yaklaştkça daha da artıyo bu.çarşamba günü dünyanın en mutlu insanı olcam inşallah.ne kadar zormuş ya .eskiden bana çok sölediler sakın korunma fazla sonradan çocuğun olmaz dediler.ben dinlemedm aman ne çocuğu ben tatile gitcem hayatımı yaşıycam dedm.al sana tatil tepe tepe git tatiline....

hadi hayırlısı pozitif29,inşallah güzel haberler verirsin benimde 10.günüm bende kan tahlili yaptırıcam eşimi ikna edebilirsem.sonucunu bekliyorum

hadi hayırlısı pozitif29,inşallah güzel haberler verirsin benimde 10.günüm bende kan tahlili yaptırıcam eşimi ikna edebilirsem.sonucunu bekliyorum
kan tahlili yaptrmaya cesaretm yok çünkü o daha ciddi.en azından idrarda çıkmazsa kedni teselli edebilirsn 2gün daha kandırabilirsn ama kanda çıkmazsa herşey bitmiştr....çok heyecanlıyım ya ben de idrar testi yapcam birazdan.off offf

bazı merkezler o günü saymıyor muşta o yüzden sordum benimde cumartesiydi.inşallah hayırlı sonuçlar alırız

selam günaydın
benim bu gün 6. günüm 3 tane tarsfer edildi, bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah ...

off off geleceği görmek istyrourm.2gün kaldı öğrenmeme .sabaha kadar uyumam artık bu gece.sanki içimde gibiler.3 tane yerleştirildi ve sanki üçüzüm olcak gibi hissedyorum umarım hayal kırıklığına uğramam çok üzülcem öle olursa....benm için dua edin.allahım isteyen herkese hayırlısını versn

mrb pozitif umarım dileğin gerçekleşir üçüde tutar banada üç tane yerleştirildi biri tuttu umarım seninkide tutar allahım sen kimsenin emeğini boşa çıkarma bizleri evlat hasretiyle sınama amin.....

umarım pozitif olur snucun pozitif29 adın gibi pozitif olur inşallah
teşekkür ederm.ya 1 gün kaldı artık bana bugece uyku yok.hala bi belirtim yok.ne kanama ne leke ne ağrı.sadece dün midem bulandı berbattı.psikolojk olabilir ama çok kötydü.sabah kan vercem ve rüya ya bitecek ya yeniden başlayacak.çok heyecanlıyım yaa inanamıyorum 1 gün kaldı....offf

teşekkür ederm.ya 1 gün kaldı artık bana bugece uyku yok.hala bi belirtim yok.ne kanama ne leke ne ağrı.sadece dün midem bulandı berbattı.psikolojk olabilir ama çok kötydü.sabah kan vercem ve rüya ya bitecek ya yeniden başlayacak.çok heyecanlıyım yaa inanamıyorum 1 gün kaldı....offf

hayırlı haberler alırsın inşalah

ya 1 gün kaldı artık bana bugece uyku yok.hala bi belirtim yok.ne kanama ne leke ne ağrı.sadece dün midem bulandı berbattı.psikolojk olabilir ama çok kötydü.sabah kan vercem ve rüya ya bitecek ya yeniden başlayacak.çok heyecanlıyım yaa inanamıyorum 1 gün kaldı....offf

nerdesin yaa -tatlicadiarzu-seni bekliyorum sonuc ne oldu kac kez nete baktim sonucu yazmamismi diye ay cok heycanliyim sanki benim sonucum belli olcakhihoyyytay insallah pozitiftiir umut olcak banazemuszemus

pozitif canim senin kadar heycanlandim gercekten insallaha hayirlisiyla iyi haberler alirsin...:Saruboceq:

kocaman bir negatif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inanamıyorum ya.hiç bi belirti yok adet de olmadım hala ve sonuç negatif.nerde hata yaptım ne suçum vardı da böle oldu.inanamıyorum ölmek istyorum.dün nete gircek gücüm yoktu ağlamaktan sızmışım.hepinize teşekkür edyorum beni merak ettğiniz için ....allah dualarınızı kabul etsn benim rüyam bitti kabus oldu...............

X