ben 2000 senesinde kizimi kucagima aldim 97 de evlendim...kizima hamile sorunsuz kaldim,,,kizim 3 yasinda idi,2.bebegimin 2ayi bitecegi gun,mutfakta yemek yapiyodum ve karnima birden agri girdi,mutfaktaki sandalyeye oturdum,gecti gene kalktim ve devam ettim yemegime,bikac dakka sonra tuvalete gitmem gerektigini hissettim ve kal geldigini gordum,,,yok hayir benim bebegim dusemez,bu gibi seyler olabilir,yok yok benim bebegim benden gitmez,hem niye gitsinki o beni cok seviyo ayni benim onu sevdigim gibi...:a015
gece uyuyamadim,hala kendimi kaldiriyorum sabaha kadar,senağlamave sabah bi kosu tuvalete gittim ,yemin ederim icimden biseyin akip gittigini hissettim,bebegim gidiyodu,beni birakiyo,tutamiyorum onu,dustu bebegim gordum onu,et parcasini aldim elime ,bebegimdi o benim,sessizce bagirdim bagirdimsenağlamagitti yavrum ,annesinin bebegi gittiiisenağlama,saatlerce o et parcasina baktim,duvarlara vurdum,nolur gitme anneeem,beni birakma yavruuum,yalvardim ona ,ama gitti,senağlamaben sana zibinlar aldim,coraplar aldim simdi onlari kim giyecek,senağlamadeprosyona girdim,durup durup aglama nobetleri gelirdi,artik kizim bile derdi anne aglama olurmu,boyle gozyaslariyla ve bi umitle bi seneyi gecirdik asagi yukari,tekrar denedik ama olmadi,bu sefer gene yikildim,tamam dedim,bana ikinci cocuk haram,yok olmuycaksenağlamadoktora gittik,testler falan filan derken kanallarimin tikali oldugu anlasildi ,ameliyat oldum,cok mutluydum :1rolleyes:artik ikinci anne olabilirdim,ama ameliyattan sonra bir kez adet olmam gerekiyodu(niyeki hemen olsa olmuyomu,bu doktorlarda hic insani anlamiyolar)dedigini yaptik doktorun ve ben 2,ay hamile kaldim,:lepi:iste o sevinci anlatamam,kizim bile o kadar sevindiki,ananesini aradi ve dediki annemin karninda bebek var,annemin cigliklarini duymaliydinizhihoyyyt,ama hep bi korku icimizde ya buda dusersesenağlamave oyle boyle 9 ayim gecti,son kontrolumde herseyin yolunda oldugunu ve sunu sanci ile dogum yapmam gerektigini,cunku zamaninin geldigini beklemememiz gerektigini soyledi doktorum,elim ayagim titredi,hem korku,hem heyacan,hem mutluluk karma karisik hersey,28 si suni sanci icin hastaneyi gidecektik,27si herseyim hazirdi zaten son hazirliklari yaptim,bekliyorumdelikafaduldenderken aksam 12 bisanci geldi dedim bise degil ,ama bikac dakka icinde cogaldi velaelaelaelaelae3.36da oglumu dunyaya getirdim,oglum annecim ben kendim gelirim ,ben seni cok seviyom dedi ve geldi kucagima,gordugum gibi dedim,ben bunu bi yerden taniyom,cunku ayni ablasi:1rolleyes:yok boyle bi mutluluk,:sm_cool:gecenin bi yarisi yikti hastaneyi,:ecrin_bebek:dedim oglum sus ,kovacaklar bizi:mymeka:bunun kafasi sac dolu,ablasi keltos dogdu:roflol:demek onu icin yandi durdu midem,seni kereta:mymeka:yavrum benim ,ballim benim,yakisiklim benim,,,gamyoncuiremsuevlatlarimi cok seviyorum ben,karakizimikaydirigubbakcemile2balli oglumugamyoncuiremsuher anne gibi....
uzun oldu ama kusura bakmayin,diyecegim su ,ne olur umutsuzluga kapilmayin,hersey yoluna girecek iyisallah:Saruboceq: Allahimin izni ile,umudunuzu yitirmeyin,ve hep dua edin,bigun sizde anne olucaksiniz,,:1rolleyes:,Allahim istiyen herkesi,hepinizi evlat sahibi yapsin,hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin hepinize,umudunuzu yitirmeyin:Saruboceq: