- 22 Mart 2009
- 1.372
- 82
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin
merhaba ben geçen ay İstanbul Üniversitesi Tıp fakültesinde (Çapa) oldum. Toplamda 500 ytl gitti. bu konuda devlet hastanesini tavsiye ediyorum. Üstelik devlet hastanesinde tüm teknoloji en ileri seviyede, aletler en optik görüntüleri sağlıyor. Rahimin iç yapısını ekranda bende izledim o sırada. Arkadaşlar içimizde olağanüstü bambaşka bir dünya var.