arkadaşlarr.tüp bebekte cesarett işte böyle olurrr:) Allahın izniyle hamileyim. 13 yumurtam toplandı. 8 tanesi döllenebilir durumda, bunların 4 tanesi çok ama çok iyi kalitede iken. ben sadece 1 tane transfer ettirdim. sonuç ya olumlu yada olumsu olacaktı. vede dondurma işlemi yaptırmadımda.ama sonuçta tuttu. ben normal yolla bir gebelik geçirmiştim ocak 2008 de. 9,5 haftalıkke kalbi durmuştu aldırdım. ondan birkaç ay sonra gebe kalamayınca toplamda 5 aş içinde ben sebebi buldum. eşim varikoselden etkilenmişti.ameliyat oldu.doktor bize tam düzelmesi 6-7 ayı bulur dedi. bizde o yüzden beklememek için tüp yaptırdık.ama daha 40 gün sonra eşim düzelmişti. yani ben tedaviye başladığım için devam ettirdim. yani ben tüpe iyi sperm değerleriyle girdim.birde daha önce gebe kalmam şansıda yüksek tutuyordu. sunçta yumurta ve spermler kaliteli olunca bu kararı aldım. olmazma artık normal yolla kalmayı deniycektik.ama rabbim yardımcı oldu ve gebeyim.inşş sağlıkla devam eder sonuna kadar. herkesin gönlünce evlatları olsun inşş. herkese yardımcı olmaya hazırım