Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamileyim.....
canan28 seni çok tebrik ederim canım bugün ne güzel bi gün hadi kızlar herkesi bekliyoruz böle haber alalım hep
emsalll35 canım saol inşallah ikizdir çok istiyorum
Arkadaşlar hepinize çok teşşekkür ederim.Rabbim bu duyguyu herkeze yaşatsın.Değerim 800 lerde falanmış ağlamaktan telefonda konuşamadım yarın daha detaylı öğreneceğim.
Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamileyim.....
Ayyy gerçektenmi değer baya yüksek dimi kesim ikizdir gerçi üç tane transfer edildi üçüz olabilirmi??????
kızlar yeni dr dan geldim ikizzzzzz çok şükür bugün gördük. 2harfta sonra kalp atışlarını duymak için çağardı dua edinnn
canan 28 tebrik ederimmmm...maşallah..canım kaçıncı denemen ve nerde yaptırdın?
kızlar yeni dr dan geldim ikizzzzzz çok şükür bugün gördük. 2harfta sonra kalp atışlarını duymak için çağardı dua edinnn