Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

arkadaşlar bizlerin ki de (en azından kendim için konuşayım) çok kolay oldu sanmayın aylarca bekledim. transferlerim yapıldı ve 2 aylıkken kalbi durdu, sonraki kimyasal gebelik oldu. şu anda 3. transferim ve ikiz üzüm tanelerim var şu anda. bugün 8 haftalık ve hala da sürecim bitmiş değil. her işte bir hayır vardır. transfer yapılana kadar ki süreci anlatmıyorum bile rahim duvarı kalınlaşmadı, histereskopiler yapıldı vs vs. ama sonuç güzel olunca hiçbir acının önemi kalmıyor. umarım bu sefer sonuç güzel olur. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

Selam kızlar bugün transferin 8.günü geçmiyor günler.hiç belirtim Yok hala karın ağrısı Yok doğru dürüst akıntı Yok mide bulantısı Yok .3.gün embriyosu acaba idrar testini en erken ne zaman yapsam yada beklesem mi bilemedim

herkese merhaba arkadaşlar ben de maraşta tüp bebek yaptırıyorum ilk tüp deneyimim pazartesi günü yumurtalarım toplandı 10 tane 9 tanesini işleme almışlar ama 2 tanesi döllendi ve embriyo oluşturdu bugün embriyolog aradı ve orta kalite dedi 2. günü yarın 3. günü sabah tekrar arayacağım gelişmesi böyle olursa transfer daha iyiye giderse 5. güne bekleriz dedi bu ne demek şimdi yani koysalarda tutmaz mı demek oluyor acaba bu arada çikolata kistim var

Hayırlı olsun süreciniz inş güzel sonuclanir.5.gün embriyosu kaliteli ve tutma olasılığı yüksek olan embriyo oluyor. Tabi 3.gun embriyosu ile de hamile kalan çok kişi var. Aslında hersey nasip Rabbim ol dedikten sonra olur. Stres yapmayın.

Merhaba arkadaşım ben 10. Gün yapmıştım ama çok silikti en iyisi 2_3 gun daha bekle insallah güzel haberler verirsin bize.

Oncelikle tüm olumsuzlukları kafanızdan atıp yüksek moralle bu sürece devam etmenizi öneririm. Bu kolay mı diyeceksiniz? Tabiki değil ama imkansız da sayılmaz. Bn 7 yıllık evliyim ve ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Hangi süreçlerden geçmedim ki. Dr dr gezmeler çatlatma igneleri, aşılamalar, sol tup laporoskopi ameliyatı, en son tup bebek ilki olumsuz. İkincide olumlu oldu çok şükür . Aradaki yaşanan stres endişe ve olumsuzlukları saymıyorum bile. Tüp bebekde seçeceğiniz merkez ve Dr çok önemli. O yüzden iyi araştırmanızi tavsiye ederim. Dediğiniz gibi dışarıdan sizi kimsenin anlaması ni beklemeyin. Daha çok moral bozarlar soru sorarlar neden çocuk yapmiyorsun? yasin geçecek yoksa bi sorun mu var vs. Vs bu uzar gider. Burada öyle bişey olmaz çünkü herkes aynı yollardan geçmiş seni gayet iyi anlar. Güçlü olmaya çalış ve pes etme. Rabbim den dile hep dua et. Allahın izniyle seninde bebisin olur. 5 kez deneyen biliyorum. Bu yolda çok emek veren var. Rabbim sana da isteyen herkesede nasip etsin ins. Biraz uzun oldu ama kusura bakma

Aah ah transfere bile gidemedim.. O kadar zor ki.. Acaba bir gün ben de yazabilir miyim başarı hikayemi.. Bilemiyorum ..
merhaba canım neden transfere gidemedin bir sıkıntımı var. benimkide ertelendi gelecek aya. diğer yazıları okumamıştım hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…