- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
ben özel hastanede cekindim anestesili 550 liraydı. Ağrım falan yaşamadım sadece o gün anestezi olduğum için açlık ve halsizlik vardı yattıp uyudum eve gelince ağrım olmadı cunkü tüplerim acık olduğundan kanama yada herhangi bi agrım olmadı bidaki ay aynı günümde adet oldum.fulya acik emarda yaptirmistim agrisiz acisiz yapiyorlar. dediniz ücret nedir ne zaman yaptırdınız ben yaptırdım bahceci mustafa bey olmamış dedi tekrar cektireceğim
fiyat aldım 550 tl dediler peki sonuc net çıktı mı güvenilir bir yer mifulya acik emarda yaptirmistim agrisiz acisiz yapiyorlar. dediniz ücret nedir ne zaman yaptırdınız ben yaptırdım bahceci mustafa bey olmamış dedi tekrar cektireceğim
güvenilir canm sıkıntı yaşamadım acıkcası.fiyat aldım 550 tl dediler peki sonuc net çıktı mı güvenilir bir yer mi
İstanbulda ikamet ediosan echomarda cektirebilirsin. Ama fiyat araştırmasına girme hemen hemen heryer aynı fiyat vermektefiyat aldım 550 tl dediler peki sonuc net çıktı mı güvenilir bir yer mi
yok bursada ikmet ediyorum acıkcası güvenilir doğru ceken yer arıyorumİstanbulda ikamet ediosan echomarda cektirebilirsin. Ama fiyat araştırmasına girme hemen hemen heryer aynı fiyat vermekte
Mutlaka tavsiye üzerine internette bulursun bence canmyok bursada ikmet ediyorum acıkcası güvenilir doğru ceken yer arıyorum
,
OLSADA RABBİMDEN OLMASA DA DİYEREK Tedavini en iyi merkezde ol tevekkül et ALLAHA bırak başka yapcak bir sey yok benim : ablam tüp bebek yaptırdı Bursalıyız 3. gün emriosu rahminin çok farklı yapısı var ve hamile kaldı.DR AMELİYATA GİRERKEN YARIM PORİSİYON RAHİMLE DOĞUM YAPACAKSIN DEDİ .:) O HEYECANLA BENDE AYNI DR RANDEVU ALDIM 3 TEZ TRENSFER YASADIM ARALIKLARLA OLMADIII...ABLAM ARADAN 3 YIL GECTİ DONDURULMUŞ KOYDU 3. GÜN EMRİOSU YİNE TUTTU :) KISMETTTbu süreci nasıl rahat atlatabiliriz ???
Tebrik ederim canim Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Bu dr nerde acaba bende bir sansini denemek istiyorumMerhabalar, çok mutluyum ve umudunu yitirmek üzere olanlara bu yazım, 1 aşılama başkent hulusi, 2 tup dr muammer dogan, 3. Ve 4.tup timur gurgan hepsi negatifti. 5.denemem de dr tolga ecemiş te pozıtıfı gordum 7.haftalık hamileyim. İnşallah hersey cok guzel gıder. Dr tolga bey hayatımın şansı oldu. İlkinde ona gıtseydım hiç bu kadar yıpranmazdım, bana bu işi 1 seferde halledıcem bana güven dedi. Yani doktor çok şey demek, kimse ümidini kesmesin ama gözü açık olsun,iyi araştırsın...
aynen bizde ole sürekli erteleme derdindeyiz bilmıorm ne olacak bu tüp bebekdede başladımı yarıda da bırakamıosn bırakırsan okadar odediğin para acısı stresi tekrar yine yaşayacaksın.bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız genetik testler falan yapıldı. ama bir türlü başlayamadık. hep erteliyoruz .. açıkcası bu süreçten korkuyorum
Yaş kaç canım bende erteliyorum hep.aynen bizde ole sürekli erteleme derdindeyiz bilmıorm ne olacak bu tüp bebekdede başladımı yarıda da bırakamıosn bırakırsan okadar odediğin para acısı stresi tekrar yine yaşayacaksın.
26 bitti canm :) eşim 32 yaşında erken mi acaba diyorum kendimce 5 yıllık evliyim bu aradaYaş kaç canım bende erteliyorum hep.
29 yaşYaş kaç canım bende erteliyorum hep.
Merhabalar . Bende Ağustos ayında tedavi gördüm. Ve şu an 9 haftalık hamileyim binlerce şükür Rabbime. Bence hiç korkunuz ve tereddütünüz olmasın. İnan hiçbir zorluğu yok.29 yaş
inşallah öyle olur bakalım bende homozigot kan pıhtılaşması çıktı. doktor tekrar kan istedi. ona göre aralık da başlayacağız tedaviye .Merhabalar . Bende Ağustos ayında tedavi gördüm. Ve şu an 9 haftalık hamileyim binlerce şükür Rabbime. Bence hiç korkunuz ve tereddütünüz olmasın. İnan hiçbir zorluğu yok.
Aman çok dikkatli olun. Kızımda da ayni sorun vardi. Oksapar kan ignesi kullandi. 38 hafta 4 gunluk karin agrisi ile acile gidildi. Bebek sag alindi. Kizim once karaciger sonra kan sulandirici igne yuzunden pihtilasma olmadi diye beyin kanamasi gecirdi 12 gun yogun bakim. Ve vefat etti. Ne o kizini neden kizi onu gorebildi.inşallah öyle olur bakalım bende homozigot kan pıhtılaşması çıktı. doktor tekrar kan istedi. ona göre aralık da başlayacağız tedaviye .