Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

fulya acik emarda yaptirmistim agrisiz acisiz yapiyorlar. dediniz ücret nedir ne zaman yaptırdınız ben yaptırdım bahceci mustafa bey olmamış dedi tekrar cektireceğim
ben özel hastanede cekindim anestesili 550 liraydı. Ağrım falan yaşamadım sadece o gün anestezi olduğum için açlık ve halsizlik vardı yattıp uyudum eve gelince ağrım olmadı cunkü tüplerim acık olduğundan kanama yada herhangi bi agrım olmadı bidaki ay aynı günümde adet oldum.

Vildan kuzum yaklasik 5 6 ay once yaptirmistim 550 liraya cekmislerdi yanlis hatirlamiyorsam ama arayınca telde fiyat veriyorlar istersen sorabilirsin. Benim çekimim cok iyidi dr begendi

bu süreci nasıl rahat atlatabiliriz ???
OLSADA RABBİMDEN OLMASA DA DİYEREK Tedavini en iyi merkezde ol tevekkül et ALLAHA bırak başka yapcak bir sey yok benim : ablam tüp bebek yaptırdı Bursalıyız 3. gün emriosu rahminin çok farklı yapısı var ve hamile kaldı.DR AMELİYATA GİRERKEN YARIM PORİSİYON RAHİMLE DOĞUM YAPACAKSIN DEDİ .:) O HEYECANLA BENDE AYNI DR RANDEVU ALDIM 3 TEZ TRENSFER YASADIM ARALIKLARLA OLMADIII...ABLAM ARADAN 3 YIL GECTİ DONDURULMUŞ KOYDU 3. GÜN EMRİOSU YİNE TUTTU :) KISMETTT

Tebrik ederim canim Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Bu dr nerde acaba bende bir sansini denemek istiyorum

bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız genetik testler falan yapıldı. ama bir türlü başlayamadık. hep erteliyoruz .. açıkcası bu süreçten korkuyorum
aynen bizde ole sürekli erteleme derdindeyiz bilmıorm ne olacak bu tüp bebekdede başladımı yarıda da bırakamıosn bırakırsan okadar odediğin para acısı stresi tekrar yine yaşayacaksın.

Merhabalar . Bende Ağustos ayında tedavi gördüm. Ve şu an 9 haftalık hamileyim binlerce şükür Rabbime. Bence hiç korkunuz ve tereddütünüz olmasın. İnan hiçbir zorluğu yok.
inşallah öyle olur bakalım bende homozigot kan pıhtılaşması çıktı. doktor tekrar kan istedi. ona göre aralık da başlayacağız tedaviye .

Merhabalar.
20 gün önce kızımı kaybettim. HELLP SENDROMU nedeniyle. 20 yıl bebek özlemi çekti ve nihayet hamile kaldı. 38 hafta 4 günlükken neredeyse hiç bir sorun yokken şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gittik bebek maşallah çok sağlıklı doğdu. Kızım yogun bakima kaldirildi beyin kanamasi gecirdi 12 gun sonra vefat etti. Ne o kizini ne kizi onu 1 defa bile goremedi.
Çok titiz bir sekilde dr takipleri yapiliyordu. Kendi cok titiz ve dikkatliydi. Esi cok titiz ve dikkatliydi. Muayeneler nst her sey temizdi.
Tüp Bebek tedavilerinde lutfen cok dikkatli olun. Hele hele yaslariniz 35 ustundeyse. Bazen mutlulugunuz bebeksiz olmanizda olabilir.

inşallah öyle olur bakalım bende homozigot kan pıhtılaşması çıktı. doktor tekrar kan istedi. ona göre aralık da başlayacağız tedaviye .
Aman çok dikkatli olun. Kızımda da ayni sorun vardi. Oksapar kan ignesi kullandi. 38 hafta 4 gunluk karin agrisi ile acile gidildi. Bebek sag alindi. Kizim once karaciger sonra kan sulandirici igne yuzunden pihtilasma olmadi diye beyin kanamasi gecirdi 12 gun yogun bakim. Ve vefat etti. Ne o kizini neden kizi onu gorebildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…