Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhabalar Kızlar,

Bızde erkek sperm faktoru yuzunden yanıcok dusuk olması sebebyle bebegımız olmadı ve doktorlar belkı tup bebek olabılır buna bıle kesın konusmadılar. 5 yıllık evlıyım ve gecen ay tup bebek tedavsıne basladım.Streslı bır sure ama bukadar bıle bekledıgım ıcın cok pısmanım,gercı herseyın bır zamanı vardı.Cok sukur kı sımdı 6 haftalık gebeyım ve ilk denememız ,Korkmayın beslenmenıze ozellıkle cok dıkkat edın stress yapmayın ınanın kı ısteyınce oluyor.Insallah bebısımı kuacagıma alabılırım.Darısı olmayanların basına :)

Ayrıca nerede yaptırdın dıye sorarsanız Kocaelı Umuttep ünv. hastanesınde yaptırdım ve cok memnun kaldım...

Aman çok dikkatli olun. Kızımda da ayni sorun vardi. Oksapar kan ignesi kullandi. 38 hafta 4 gunluk karin agrisi ile acile gidildi. Bebek sag alindi. Kizim once karaciger sonra kan sulandirici igne yuzunden pihtilasma olmadi diye beyin kanamasi gecirdi 12 gun yogun bakim. Ve vefat etti. Ne o kizini neden kizi onu gorebildi.
Basınız sagolsun. Valla benim de en cok korktugum bu. çocuguma kavusacam diye yuzu aşkın igne yedim kavusup rahatsızlanıp yarı yolda bırakmak istemem

geçmiş olsun. sizde de mi kan pıhtılşaması var
Kan pıhtılaşması problemim yok sanırım
İlk tüp bebek tedavim başarısız
2. Transfer (dondurulmuş embriyo) tutundu ancak kalp atışını izleyemedik
Simdi tedaviye tekrar başladım ayın 1 inde belli olacak beklemedeyim hayırlısıyla

Forum girişimde başarılarınızı yazın deniyor. 3. Deneme 11.günde beta hcg 878. Umarım artık bende bir başarı hikayesi yazabilirim...

Bende yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine hem korku hem heyecan sebepsiz infertilite diyorlar.nasıl bir süreç acaba ne düşüneceğimi bilmiyorum

Canım benim sebepsiz infertilite 5 günlük iğne verdi 800 tl tuttu şimdilik bakalım Pazartesi çağırdı sonra ne olacak bilmiyorum .günde 1 iğne verdi 300 lük .

Canım yunus bey 170 tl muayene gel istersen bir gün görüşme için hem fiyat alırsın hem karşılaştırma yaparsın verilen ilaçlar kişiye göre değişiyor

Bende yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine hem korku hem heyecan sebepsiz infertilite diyorlar.nasıl bir süreç acaba ne düşüneceğimi bilmiyorum
bana da aynısını diyorlar. ama şu an
2 kese görünüyor inşallah kalp atışlarınıda duyar ve sağlıcakla kucağımıza alırız artık :KK43:

X