Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar Kızlar,
Bızde erkek sperm faktoru yuzunden yanıcok dusuk olması sebebyle bebegımız olmadı ve doktorlar belkı tup bebek olabılır buna bıle kesın konusmadılar. 5 yıllık evlıyım ve gecen ay tup bebek tedavsıne basladım.Streslı bır sure ama bukadar bıle bekledıgım ıcın cok pısmanım,gercı herseyın bır zamanı vardı.Cok sukur kı sımdı 6 haftalık gebeyım ve ilk denememız ,Korkmayın beslenmenıze ozellıkle cok dıkkat edın stress yapmayın ınanın kı ısteyınce oluyor.Insallah bebısımı kuacagıma alabılırım.Darısı olmayanların basına :)
Ayrıca nerede yaptırdın dıye sorarsanız Kocaelı Umuttep ünv. hastanesınde yaptırdım ve cok memnun kaldım...
Basınız sagolsun. Valla benim de en cok korktugum bu. çocuguma kavusacam diye yuzu aşkın igne yedim kavusup rahatsızlanıp yarı yolda bırakmak istememAman çok dikkatli olun. Kızımda da ayni sorun vardi. Oksapar kan ignesi kullandi. 38 hafta 4 gunluk karin agrisi ile acile gidildi. Bebek sag alindi. Kizim once karaciger sonra kan sulandirici igne yuzunden pihtilasma olmadi diye beyin kanamasi gecirdi 12 gun yogun bakim. Ve vefat etti. Ne o kizini neden kizi onu gorebildi.
geçmiş olsun. sizde de mi kan pıhtılşaması varBasınız sagolsun. Valla benim de en cok korktugum bu. çocuguma kavusacam diye yuzu aşkın igne yedim kavusup rahatsızlanıp yarı yolda bırakmak istemem
Kan pıhtılaşması problemim yok sanırımgeçmiş olsun. sizde de mi kan pıhtılşaması var
Hayırlı olsun tedavin canım. Nerede başlıyorsun tedaviye. Benimde sebepsiz infertiliteBende yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine hem korku hem heyecan sebepsiz infertilite diyorlar.nasıl bir süreç acaba ne düşüneceğimi bilmiyorum
Yunus bey mi yoksaDenİzli de başladık canım iğneye 5 günlük verdi sonra kontrol bakalım
Canım biraz bilgi verir misin. Kaç tl tutacak tup bebek ilaçlar hariç herşey dahil.yanin yumurta toplama transfer muayene felan. Bide günde kaç iğne atılıyorsun. Geçen sene bi arkadaşım hamile kaldi tup bebek yunus beyleEvet canım yunus bey
Maşallah hadi bakalım iyi olur insallhCanım benim sebepsiz infertilite 5 günlük iğne verdi 800 tl tuttu şimdilik bakalım Pazartesi çağırdı sonra ne olacak bilmiyorum .günde 1 iğne verdi 300 lük .
Kac tl canım bide. izmir çok pahalı 7000 tl.600 da muayene .ilaçsızCanım benim sebepsiz infertilite 5 günlük iğne verdi 800 tl tuttu şimdilik bakalım Pazartesi çağırdı sonra ne olacak bilmiyorum .günde 1 iğne verdi 300 lük .
Uygunsa fiyatı denizliye gideceğim bende. Aydındayım cunkuKac tl canım bide. izmir çok pahalı 7000 tl.600 da muayene .ilaçsız
bana da aynısını diyorlar. ama şu anBende yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine hem korku hem heyecan sebepsiz infertilite diyorlar.nasıl bir süreç acaba ne düşüneceğimi bilmiyorum
evetn kişiye göre değişir ama bende her seferinde inanılmaz şişkinlik yapıyorrArakadaşlar bu kullanılan iğneler mide bulantısı halsizlik karın şişliği yaptı mı