selam arkadaşlar ben bu siteye bugün üye oldum hayli zor oldu.sizlerin yazdıklarını okumakla yetindim ben tüp bebek tedavisindeydim sonuç negatif şuan hasta oldummoralim çok bozuk ama toparlamalıyım
....................................
bişey sorabilirmiyim bende aşılama yaptırdım yeni tahlil sonucu negativ ama halen adet görmedim sizce hamile olabilme ihtimali varmı
canim cok sevindim ALLAH saglikla ve hayirli evladini kucagina almayi nasip etsin darisi basima insallah nerde yaptin canim be bende 2 kere tup bebek yaptim tutmadi embriyomda kalmadi simdi guvenilir basarili hastane ariyorum neresi olursa olsun yeterki guvenilir olsun nasipse yaza insallah 2 ay oldu iste vucudum biraz iii olsun ikisinide 1 ay ara ile yapmistim benimde sen gibi oldu problemli yani cok yumurta urettim ama elimde 5 kalmisti 2 denememdede 3 gitti cikarinca yani bozuluyormusya kaliteli olan 2 yi denedik olmadi yasim 22 gencsin dediler 1 er 1 er koyalim okadar eminlerdiki bende oyle cok umitliydim ama malesef olmadi okadar acinin sonu daha aci oldu biseyi merak ediyorum cekilen rahim ultrasonu varya onda hersey cikar demi hani bazi insanlarda olurya tupler tikali derler oda cikarmi 2 kez yaptim ben ultrason hersey niormal esimde problem bizimde ama bende gene kontrol oluyorum tabi bana yardimci olurmusun lutfen ayrica herkes oluyanlar basarili olanlarda olmayanlarda hangi tp bebek merkezini uygun goruyosunuz ozel yaptircaz sigortamiz yokya ondan bunuda bilinde bana yardimci olucaginizi umit ederim soglun ALLAH gonlumuze gore versin hoscakalin a.s.arkadaşlar bende size moral olsun diye birşeyler yazmak istedim hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin ben 2,5 senelik evliyim ve 4 haftalık hamileyim çok tedavi oldum ve ilaçlar beni çok yıprattı ama pes etmedim 2 kez aşılama denedik olmadı ve tüp bebeğe karar verdik her şey yolundaydı ve yumurta toplandı 30 yumurta ama geriye kalan 3 embriyo tek şansımdı ve 3 üde transfer edildi bu arada benim karnım günden güne şişmeye başladı ve kusmalar hemen hast gittim karnım su toplamıştı çok yumurta toplandığı için hiçbirşey yiyemez ve devamlı istifra eder hale gelmiştim artık bebeğin tutacağına dair ümidim yoktu 1-2 gün hast kaldım günden güne şişiyodum neyse hast yatıyodum benden kan aldılar ciğerlerde de su toplanması var mı diye bakılcaktı aradan bir kaç saat geçti ve dr um hamilesin dedi ben şok oldum sevinçten ağlamaya başladım allaha çok şükür olsun kiii hamileydimmm hala inanamıyorum allahım isteyen herkese o sevinç gözyaşlarını yaşatsın
canim cok sevindim ALLAH saglikla ve hayirli evladini kucagina almayi nasip etsin darisi basima insallah nerde yaptin canim be bende 2 kere tup bebek yaptim tutmadi embriyomda kalmadi simdi guvenilir basarili hastane ariyorum neresi olursa olsun yeterki guvenilir olsun nasipse yaza insallah 2 ay oldu iste vucudum biraz iii olsun ikisinide 1 ay ara ile yapmistim benimde sen gibi oldu problemli yani cok yumurta urettim ama elimde 5 kalmisti 2 denememdede 3 gitti cikarinca yani bozuluyormusya kaliteli olan 2 yi denedik olmadi yasim 22 gencsin dediler 1 er 1 er koyalim okadar eminlerdiki bende oyle cok umitliydim ama malesef olmadi okadar acinin sonu daha aci oldu biseyi merak ediyorum cekilen rahim ultrasonu varya onda hersey cikar demi hani bazi insanlarda olurya tupler tikali derler oda cikarmi 2 kez yaptim ben ultrason hersey niormal esimde problem bizimde ama bende gene kontrol oluyorum tabi bana yardimci olurmusun lutfen ayrica herkes oluyanlar basarili olanlarda olmayanlarda hangi tp bebek merkezini uygun goruyosunuz ozel yaptircaz sigortamiz yokya ondan bunuda bilinde bana yardimci olucaginizi umit ederim soglun ALLAH gonlumuze gore versin hoscakalin a.s.
slm ben şu tüp bebek sürecinde neler yaşandığını transfere kadar ilaç verme hazırlık aşamasının kaç gün sürdüğünü.laboratuvarda döllenme sürecinin kaç gün transfer süresinin kaç gün olduğunu.transferde acı hissedip hissetmediğinizi öğrenmek istiyorum.ben aşılama yaptırıyorum ama galiba tüpe geçicem çünki ve korkuyorum.bilgilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama aslında forumları hep okuyodum benim 2. tüp bebek denemem ve dün gece 11'de hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyenlerin başına lütfen umudunuzu kaybetmeyin
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama aslında forumları hep okuyodum benim 2. tüp bebek denemem ve dün gece 11'de hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyenlerin başına lütfen umudunuzu kaybetmeyin