Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

selam arkadaşlar ben bu siteye bugün üye oldum hayli zor oldu.sizlerin yazdıklarını okumakla yetindim ben tüp bebek tedavisindeydim sonuç negatif şuan hasta oldum moralim çok bozuk ama toparlamalıyım

geçmiş olsun.üzülme bu uzun ve zor bir yolculk.ama sonucları hepimiz için çok güzel olacakinşallah..

bende ayın 16 sında tüpbebek yapıldı şimdi 14 gün bekleme ama çok zor geçiyo evde yim 4 katlı evim inip çıkmak yok son 4 ğün beklemek zooooooooooor inşallah allah herkese versin

adile meraba ben şirinyerde oturuyom görüşelim mi
inşallah haberleri bekliyom dokuz eylül tüp bebek bülent gülekli senin kim

....................................

canim neden degistirdin konuyu bilmiyorum ama sabah gormustum tup bebekle hamile kalmissin oncelikle tebrik ederim en yakin zamanda saglikli hayirli evladini kucagina almani dilerim nerde uyaptirdin?ilk denemenmiydi?yasin kac ne kac embriyo kondu sana ozeldemi yaptin?cok sordumsa affet anlarsin beni sanirim ama bende 2 kez denedim ama tutmadi baskada embriyom yok normal yoldanda olma sansimiz az ne yapayim bilem duysam guvenilir bi hastane iyi olcak cok onemli basari cunki benim yasimda 23 canim esimde problem ama genede olmadi nedenini bilen yok ah bi bilsem beni aydinlatirsan sana minnet kalirim tesekkur ederim hoscakala.s.

arkadaşlar bende evliliğimin 6 yılında biçok kez aşılamadan sonra tüpbebekle haöile kaldım. baştan üçüzdü ama hamileyken 4 ayın sonunda ikisini kaybettim. şu an dinya tatlısı bir kızım var. 4 yaşında bu arada. çok zor bir imtihan 6 yıl çok zor günler geçirdim. hatta insanlara küstüm. ALLAH isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin diyorum moralinizi bozmayın kimselere kulak asmayın .sadece dua edin ALLAH' a zor yok verir inşallah. yeterki dua edin dua etmeyi bilin. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

bişey sorabilirmiyim bende aşılama yaptırdım yeni tahlil sonucu negativ ama halen adet görmedim sizce hamile olabilme ihtimali varmı

bişey sorabilirmiyim bende aşılama yaptırdım yeni tahlil sonucu negativ ama halen adet görmedim sizce hamile olabilme ihtimali varmı

mrb karargah kan tahlili mi yaptırdın idrar mı eğer idrarsa hamile olup olmadığın çıkmayabilir ama kan tahliliyse kesin doğrudr

arkadaşlar bende size moral olsun diye birşeyler yazmak istedim hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin ben 2,5 senelik evliyim ve 4 haftalık hamileyim çok tedavi oldum ve ilaçlar beni çok yıprattı ama pes etmedim 2 kez aşılama denedik olmadı ve tüp bebeğe karar verdik her şey yolundaydı ve yumurta toplandı 30 yumurta ama geriye kalan 3 embriyo tek şansımdı ve 3 üde transfer edildi bu arada benim karnım günden güne şişmeye başladı ve kusmalar hemen hast gittim karnım su toplamıştı çok yumurta toplandığı için hiçbirşey yiyemez ve devamlı istifra eder hale gelmiştim artık bebeğin tutacağına dair ümidim yoktu 1-2 gün hast kaldım günden güne şişiyodum neyse hast yatıyodum benden kan aldılar ciğerlerde de su toplanması var mı diye bakılcaktı aradan bir kaç saat geçti ve dr um hamilesin dedi ben şok oldum sevinçten ağlamaya başladım allaha çok şükür olsun kiii hamileydimmm hala inanamıyorum allahım isteyen herkese o sevinç gözyaşlarını yaşatsın

canim cok sevindim ALLAH saglikla ve hayirli evladini kucagina almayi nasip etsin darisi basima insallah nerde yaptin canim be bende 2 kere tup bebek yaptim tutmadi embriyomda kalmadi simdi guvenilir basarili hastane ariyorum neresi olursa olsun yeterki guvenilir olsun nasipse yaza insallah 2 ay oldu iste vucudum biraz iii olsun ikisinide 1 ay ara ile yapmistim benimde sen gibi oldu problemli yani cok yumurta urettim ama elimde 5 kalmisti 2 denememdede 3 gitti cikarinca yani bozuluyormusya kaliteli olan 2 yi denedik olmadi yasim 22 gencsin dediler 1 er 1 er koyalim okadar eminlerdiki bende oyle cok umitliydim ama malesef olmadi okadar acinin sonu daha aci oldu biseyi merak ediyorum cekilen rahim ultrasonu varya onda hersey cikar demi hani bazi insanlarda olurya tupler tikali derler oda cikarmi 2 kez yaptim ben ultrason hersey niormal esimde problem bizimde ama bende gene kontrol oluyorum tabi bana yardimci olurmusun lutfen ayrica herkes oluyanlar basarili olanlarda olmayanlarda hangi tp bebek merkezini uygun goruyosunuz ozel yaptircaz sigortamiz yokya ondan bunuda bilinde bana yardimci olucaginizi umit ederim soglun ALLAH gonlumuze gore versin hoscakalin a.s.

serpilcik ben alman hastanesinde yaptırdım.ilki başarısız oldu ikincisinde bir bebeğim oldu.ki benim olma ihtimali azdı.dr ların dediğine ek olarak beslenmeme çok dikkat ettim.hazır gıda yeme.katkı maddesi yemedim.konservede yemedim.kırmızı eti hiç yemedim.yürüyüş çok yaptım.ayrıca yeşil çay çok içtim.vücuttaki toksinleri temizliyor.ben faydasını gördüğümü düşünüyorum.sigara içme.stresten uzak durdum.alkoldende uzak durduk.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

canım benim allah inşşş gönlüne göre verir benim ilk denemede tuttu ben bahçelievler medikal park hast yaptırdım dr um aysun güney benim gibi birçok arkadaşında tuttu tavsiye ederim allah yardımcın olsun:teselli:

merhaba bende çok acemiyimm benimde bu konuda bilgiye ihtiyacım var. arkadaşlar. lütfen yardımcı olun bize

maşallah ne güzel. ilk denemede olmuş. benimde 3 aşılamam yapıldı maalesef tutmadı. Bu ay tüp bebek olacak . Biraz endişeliyim. bakalım ne olacak

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama aslında forumları hep okuyodum benim 2. tüp bebek denemem ve dün gece 11'de hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyenlerin başına lütfen umudunuzu kaybetmeyin

ben üç aşılama ardından bir tüp bebek denedim olmadı.ikinciyi hiç vakit kaybetmeden yaptırdım ve dün 11. günde yaptırdığım kan testi pozitif çıktı
süreç tam bir ay sürdü.Bende polikistik over sendromu var ama Allaha bin şükür dün olumlu sonuç aldık

canim tebrik ederim cok sevindim ALLAH saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah anali babali buyusun darisi bizim basimiza nerde yaptirdin canim be bende fikirler aliyorum 2 kere yaptimm olmadi belki okudun benim kini baska embriyomda yok anlicagim tekrar bastan baslicam guvenilir bi hastahane olmali diyorum seni tekrar tekrar tebrik ederim nasil bi duygu oldugunu daha hissetmesemde inan senin adina hissettim cok mutlu oldum ALLAH banada verir insallah bu duyguyu hayirlisi ile kendine dikkat et canim saglili guzel bir hamilelik gecirmeni dilerim bye byea.s.

tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin
Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…