merhaba ben de tüp bebek yaptırdım ssk nın şartları çok zor ben özelde yaptırdım pahalı ama değdi şu an 4aylık hamileyim ikiz.çokta zor bir süreç geçirmeyeceksiniz eğer dr. ve hastaneden memnunsanız tabii.Allah herkeze nasip etsin
Merhaba arkadaslar
Bende bugun katildim araniza
Benim de mikroenjeksiyonla deneme yaptim iki kere ve sonuc negatif.Oldukca moralim bozuk.Yardiminiza ihtiyacim var.
Geçen yıl yapılan tüp bebek denemeleri başarısız olduğundan, bu yıl nisanda 4. deneme için dr gidiyorum, yaşım 39, dr biraz ümitsiz görünse de inşallah ben bu kez ümitliyim, ben de ikiz bebek istiyorum, bana dua edin ne olur.:1hug:
akadaşım allah sabrının sonunu vermiş hayırlı evlat olsun bu kadar ugraştın
merhaba arkadaşlar
setrik tüp bebek denemelerini nerde yaptırdın
ismim birsen saygili ben de tüp bebek tedavisi başladım şuan iğneler yapılıyor hormon tedavisi görüyorumpzt yumurta toplama işlemim var yalnız duygularım değişti ve korku hissediyorum allah herkese yardımcı olsun hem maddi hem manevi
butterflys merhaba canim bi sorum olacakti hsc fili ne oluyo aciklarmisin canim
slm ben şu tüp bebek sürecinde neler yaşandığını transfere kadar ilaç verme hazırlık aşamasının kaç gün sürdüğünü.laboratuvarda döllenme sürecinin kaç gün transfer süresinin kaç gün olduğunu.transferde acı hissedip hissetmediğinizi öğrenmek istiyorum.ben aşılama yaptırıyorum ama galiba tüpe geçicem çünki ve korkuyorum.bilgilerinizi bekliyorum.
bu ay ilk tb denememizi yaşayacağız.tek tüpüm var o da yapışık.bir kaç gün içinde dr çağıracak ve umarım yi gidecek herşey.hergün dua ediyorum.umarım herkes meleklerine kavuşur.size yazarken dr aradı ve adetimin ikinci günü bekliyor beni.hepiniz için dua ediyorum siz de benim için edin lütfen.
SELAM KIZLAR;
Ya sanırım doğru sayfayı sonunda buldum :=) ya kızlar çok canım sıkkı neden mı ? ya 3,5 yıldır evlıyım ve 3 yıldır cocuk için uğraşıyoruz olmuyo.yok kafanızı dağıtın yok şu tahlıl artık bıttım yanı.gerçi bunada şukur kı herhangı bır promlem yok.yanı sebebi bilinmeyen infertilite.napcamı şaşırdım ya.bu ay işte doktorum ılk defa tedavıye gecırdı.menagon kullandım 3 kutu ıkı toz ıkı su,sonra prengly ıle çatlattık. o kadar sancı cektım 5 tane yumurta oluştu ama gene olmadı dun reglı oldum ve ağlamaktan kendımı harap ettım.çok mutsuz oldum .ama umutluyum umutluyum umutluyummmm.bu gun gene doktora gıdıcez.kızlar ya bu anlattıgım tedavıyle kendılıgınden gebe kalan oldumu.doktora tup bebek veya mıkroyu sorcam bakalım ne dıycek.allah hepimizin yardımcısı olsun
Aramiza hoşgeldin.
bende açıklanamayan infertilite 5 yıldır uğraşıyorum.Aşılama ve tüp denemesi ,3 aşılama sonrası kendiliğineden gebelik ve kayıp.( 2 yıl oluyor)
Tık yok ama umutluyum , yapabileceğim birşey yok .
Üzülmesemde ağlasamda ,yıkılsamda canımda yansa sonuçu değiştiremiyorum.
elimden geldiği kadarıyla tedaviye devam.
Benim arkadaşımda aynı durumda idi .Ara vermişti , o ay beraber tatil yaptık. adeti geçitti.
Hamile kendiliğinden 3. aşılama olmadan .
İlaçların etkisi hemen geçmiyor ,
yaşın kaç bu arada niçin bu kadar az yumurta olmuş.
Merak ettim.
Devam...Devam ....Devam...:enbuyukkk: