yanıt için çok teşekkürler ayza. Benim ismim ebru. Bana söylenen tarih geçen ay adetimden sayarsam 22. güne denk geliyor. Ve bi protokol verildi 22. gün lucrin uygulanacak diye o nedenle bende tek iğne yapılacağını düşünmüştüm. Daha önce 3 kez aşılama yapıldı ve hepsinde adetin 3. günü gonal f başlanmıştı şimdi anladığım kadarıyla gonal f başlanıncaya kadar lucrin olunucak.Gittiğim klinik bu konuda çok detay vermemiş anlaşılan garip bi korku var içimde yaşadıklarını paylaştığın için çok sağol canım inşaalh hepimiz mücadelemizin sonucunu alabiliriz. Sevgiler.
kızlar biz de başarı hikayemizi yazar mıyız buraya Allah yüzümüzü güldürür inşallah
merhaba arkdaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.yeni hsg filmi çektircem ağrılı bi işlemmidir beni bilgilendirirmisiniz
merhaba arkdaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.yeni hsg filmi çektircem ağrılı bi işlemmidir beni bilgilendirirmisiniz
butterflys merhaba canim bi sorum olacakti hsc fili ne oluyo aciklarmisin canim
serpilcik merhaba canim bende iki defa mikro yaptim olmadi.canim 3 gun boyunca hic kalkma sadece tuvalete,akin temizlik falan yapma valla ben 12 gun boyunca yattim hic kalkmadim ama genede tutmadi.tabi allahin bilecegi bisey nasip degilmis ama genede sen bosver hep yat bu arada o akintilar normal.canim senin kac embiyo vardi?insallah hayirli haberini duyariz
ya arkadaslar lutfen bana biseyler deyin bugun 4. guntransfer olali kasiklarimda agri cokhissedeyorum bazen sag bazen de sol da bu agri ve kasilmada olyor bu ne demek hamileyim degilim nasil anlarim hicmi tepki vermiyor lutfen tecrubesi olanlar yardim edin bana bekleyecegim cevabinizi daha 8 gun var testime beni anlarsiniz lutfen