Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

slm arkadslar demis tim ya bugun kan testim vardi sonuc gene negatif okadar uzgunum ki anlatamam beni anlayanlar cok biliyorum ama yasim 22 ve bu 2. denenmem olmuyor ALLAH bana anneligi nasip etmeyecek umudum yok artik problem de esimde ben iyiyim sukur ama olmuyor iste ne yazacagimida bilmiyorumki neden bana soyleyin morele arkadasliga cok ihtiyacim var ne yapmalim ben baska embriyomda yok etrafimda kimseyi gormek istemiyorum ama okadar kotuyumki neden

serpilcik merhaba
biraz önce ikinci deneme demiştin yazında umutsuzdu sanki çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır allah herşeyin hayırlısını versin sanada bizede

sana sabır diliyorum allah hepimizin muradını versin
hepimizin bir zamanı var onun için sabırlı olmak gerekir ve gerekli
umudunu sakın kaybetme bak yaşın daha çook genç hadi üzme artık kendini git kendini mutlu hisedeceğin şeyleri yap bugün kendine bir ödül ver yıklımıcam bebeğim için tekrar tekrar çabalıcam sabırlı ve umutlu olucam umudum olacak bende anne olacağım ve sabret unutma anne olmak gerçekten kolay diil aşama aşama herşeyi anlıcaz atlatıcaz yaşıcaz unutma bulutların arkasından mutlaka güneş acar :) bizde birgün güneş doğacak
sevgiyle kal
bu arada sende izmirdeymişsin bende izmirdeyim

slm arkadslar demis tim ya bugun kan testim vardi sonuc gene negatif okadar uzgunum ki anlatamam beni anlayanlar cok biliyorum ama yasim 22 ve bu 2. denenmem olmuyor ALLAH bana anneligi nasip etmeyecek umudum yok artik problem de esimde ben iyiyim sukur ama olmuyor iste ne yazacagimida bilmiyorumki neden bana soyleyin morele arkadasliga cok ihtiyacim var ne yapmalim ben baska embriyomda yok etrafimda kimseyi gormek istemiyorum ama okadar kotuyumki neden

canım benim çok geçmiş olsun.ilkindedemi 1 embriyo transfer ettiler.bu problemi çözmek istiyorsan canım benim önce sorunun nerde olduğunu bulmak gerek bu benim nacizane fikrim.hiçbir sorun yoksa daha fazla embriyo ile şansın daha çok olacaktır bence. kocaman öpüyorum canım sağlıcakla kal.a.s.

serpilcik merhaba
biraz önce ikinci deneme demiştin yazında umutsuzdu sanki çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır allah herşeyin hayırlısını versin sanada bizede

sana sabır diliyorum allah hepimizin muradını versin
hepimizin bir zamanı var onun için sabırlı olmak gerekir ve gerekli
umudunu sakın kaybetme bak yaşın daha çook genç hadi üzme artık kendini git kendini mutlu hisedeceğin şeyleri yap bugün kendine bir ödül ver yıklımıcam bebeğim için tekrar tekrar çabalıcam sabırlı ve umutlu olucam umudum olacak bende anne olacağım ve sabret unutma anne olmak gerçekten kolay diil aşama aşama herşeyi anlıcaz atlatıcaz yaşıcaz unutma bulutların arkasından mutlaka güneş acar :) bizde birgün güneş doğacak
sevgiyle kal
bu arada sende izmirdeymişsin bende izmirdeyim
Canim cok tesekkur ederim guzel teselligin icin ama neden diye soruyorum kendime cevap yok yasim 22 ama icim sanki 52 cok istiyorum 2 yil oldu korunmadikta hic olmuyor esim de problem var sperm i hareketsiz ve sayisi az tup bebek te sansiniz buyuk dediler karin da genc olur ama 2 sindede olmadi baskada embriyom yok canim ben izmir liyim ama avustralyada yasiyorum 2 yil oldu iste evlenip geldim burdada yabanci doktorlar tabi zoruk ta oldu bana tabi ingilizcem cok iyi degil henuz anliyorum ama neyse turkiye de yaptirsaydim keske dedim burdaki doktorlara onlarda dediki turk ingiliz ne fark serpil sonucta ayni tedavi hakli da buldum simdi ne yaparim bilmem ailem de orda yanimda esim var yanliz ikimizden baskasi da bilmiyor esimde 35 yasinda ben gencim oda oylede ailesi laf edip duruyor zoruma gidiyor biliyolar poblemin onda oldugunu erkek olarak icine atmasi beni kahrediyor istiyorumki bizimde kucagimizda olsun saglikli ve hayirli insallah aslinda benim tedavim tuaf oldu fazla yumurta urettim diye hormon seviyem yukseldi biliyosundur gerci o ay transfer olamadi 1 ay bekledim yani 2 seferdede donmus embriyo transfer oldu belki bundan bilemiyorum neye sebeb dicegimide valla taze iken olmadiki neden tutmaz aklim almiyor benmi tasiyamadim neden yani biri bana mantikli birsey dese ne olur doktorlar bile cevap vermiyor bu konuda sence 1 seferde asilamami denesem ne dersin 2 kere tup bebek tutmadi e biliyosunki tup bebek daha yorucu bi tedavi asilamadan eger sansimiz varsa yani esimin spermi yeterli ise deneyimmi tup bebek ustune asilamayi yoksa turkiye ye gelip ordami denesem bide gene tup bebek ne dersin oraya gelmekte kolay degilki 24 saat ucakla ne yapim benim kaderimde bu iste sukur esim melek gibi birisi hep yanimda turk arkadaslarimda yok henuz beni dinledigin icin cok saol ALLAH tan dilegim bizlerinde kucaklarina saglikli evlatlar versin bu sabah ne dedim esime biliyormusun ALLAH affetsin isyan degil ama gercek bunlar hamile kalipta istemeyim aldiranlar dogurup cope atanlar dovenler iskence edenler bunlar anne oluyor da ben neden dedim yanlistim ama ALLAH beni affetsin kendine iyi bak canimisik ariyorum bu yolda her turlu careye yurucem ve dua edicem hoscakal

canım benim çok geçmiş olsun.ilkindedemi 1 embriyo transfer ettiler.bu problemi çözmek istiyorsan canım benim önce sorunun nerde olduğunu bulmak gerek bu benim nacizane fikrim.hiçbir sorun yoksa daha fazla embriyo ile şansın daha çok olacaktır bence. kocaman öpüyorum canım sağlıcakla kal.a.s.

saol canimsanada tesekkur ederim cok yumurta toplandi ama 5 i yasadi donduruldu 5 tane ve 2 denemedede her ailisinda 1 1 derken 3 gitti 2 kere deneme sansim oldu ama tutmadi iste 2 tane transfer etmediler ayni anda eminlerdi tutar gensin 2 olmaz diye ama olmadi iste uyuyamadim sabaha kadar icim nasil aciyor anlatamam guzel hayaller kurmustum icimde hissetmeyi okadar istiyorumki hatta saglikla dunyaya getirmeyi dogum acisini bile cekmeyi istiyorum dogumum bitince kucagima almayi aglamayi koklamayi hep bunlar dusunuyorum ama yok insallah yakindir olur elimden bisey gelmiyorki dua etmekten baska ALLAH sanada gonlunce versin arkadasim her zaman derinm once saglik hayirli olsun hepimizin insallah saol arkadasim kendine iyi bak hosca kal

slm ben şu tüp bebek sürecinde neler yaşandığını transfere kadar ilaç verme hazırlık aşamasının kaç gün sürdüğünü.laboratuvarda döllenme sürecinin kaç gün transfer süresinin kaç gün olduğunu.transferde acı hissedip hissetmediğinizi öğrenmek istiyorum.ben aşılama yaptırıyorum ama galiba tüpe geçicem çünki ve korkuyorum.bilgilerinizi bekliyorum.

Selam arkadaşlar 13 aralıkta sonuç alacaktım ama malesef dün akşam hastalandım çok üzgünüm bu ilk denemem ama çok umutluydum

Canim cok tesekkur ederim guzel teselligin icin ama neden diye soruyorum kendime cevap yok yasim 22 ama icim sanki 52 cok istiyorum 2 yil oldu korunmadikta hic olmuyor esim de problem var sperm i hareketsiz ve sayisi az tup bebek te sansiniz buyuk dediler karin da genc olur ama 2 sindede olmadi baskada embriyom yok canim ben izmir liyim ama avustralyada yasiyorum 2 yil oldu iste evlenip geldim burdada yabanci doktorlar tabi zoruk ta oldu bana tabi ingilizcem cok iyi degil henuz anliyorum ama neyse turkiye de yaptirsaydim keske dedim burdaki doktorlara onlarda dediki turk ingiliz ne fark serpil sonucta ayni tedavi hakli da buldum simdi ne yaparim bilmem ailem de orda yanimda esim var yanliz ikimizden baskasi da bilmiyor esimde 35 yasinda ben gencim oda oylede ailesi laf edip duruyor zoruma gidiyor biliyolar poblemin onda oldugunu erkek olarak icine atmasi beni kahrediyor istiyorumki bizimde kucagimizda olsun saglikli ve hayirli insallah aslinda benim tedavim tuaf oldu fazla yumurta urettim diye hormon seviyem yukseldi biliyosundur gerci o ay transfer olamadi 1 ay bekledim yani 2 seferdede donmus embriyo transfer oldu belki bundan bilemiyorum neye sebeb dicegimide valla taze iken olmadiki neden tutmaz aklim almiyor benmi tasiyamadim neden yani biri bana mantikli birsey dese ne olur doktorlar bile cevap vermiyor bu konuda sence 1 seferde asilamami denesem ne dersin 2 kere tup bebek tutmadi e biliyosunki tup bebek daha yorucu bi tedavi asilamadan eger sansimiz varsa yani esimin spermi yeterli ise deneyimmi tup bebek ustune asilamayi yoksa turkiye ye gelip ordami denesem bide gene tup bebek ne dersin oraya gelmekte kolay degilki 24 saat ucakla ne yapim benim kaderimde bu iste sukur esim melek gibi birisi hep yanimda turk arkadaslarimda yok henuz beni dinledigin icin cok saol ALLAH tan dilegim bizlerinde kucaklarina saglikli evlatlar versin bu sabah ne dedim esime biliyormusun ALLAH affetsin isyan degil ama gercek bunlar hamile kalipta istemeyim aldiranlar dogurup cope atanlar dovenler iskence edenler bunlar anne oluyor da ben neden dedim yanlistim ama ALLAH beni affetsin kendine iyi bak canimisik ariyorum bu yolda her turlu careye yurucem ve dua edicem hoscakal

serpilcik merhaba
öncelikle sana kucak dolusu sevgiler yolluyorum izmirden
canım bak senin yazdıklarını güzelce okudum sana hak veriyorum yaşın genç ama doğaldır kendini yıpranmış yaşlanmış hissetmen yaşadıkların ve kimseninki kendine göre kolay diil sana gönül ağrısı yapıyor yaşadıkların yada olan olumsuzluklar diilmi hemde derinden ama bu gönül ağrını ve kırgınlığını çok derin ve uzun yaşatma içinde çok uzun sürdürme bu ruh halini en büyük tavsiyem bu sana, üzülme desem üzüldüğünü bilyorum ama üzüntünü yaşa tabiki soruları kendine sor ama kısa yaşmaya alıştır kendini ve silkelen at kafandan cevapsız soruları üstünden gitsin devamlı olumsuzluk üzüntülü düşünceleri kafanda tekrarlarsan cevap ararsan kendine de sevdiklerinide beraberinde üzersin işte bizde herkes gibi bu dünyada anne olmayı çok isterken anne olduğumuzda RABBİM kendinde olan %99 merhametinden % 1ni anne olduğumuzda bize bahşedecektir işte bir anne evladı için hiç düşünmeden hiç bir zarar gelmesin diye elinden geleni yapar ve gerekirse hayatını feda eder düşün ki allah ne kadar merhametli bizleri daha çok üzmeyecektir RABBİM bu yaşadığımız olayda bile bizden onu anmamızı sadece onu zikretmemizi yine bizlere nasip ediyor ne mutlu bize hepimizin ilk ve son kelimelerinde allah diyoruz
anne olmayı çok istiyoruz ama analık kolay diil anlamaya çalışıyor görüyoruz ve şimdiden yaşıyoruz ama hayatadaki en güzel mutlulluk evlat ve onun için daha güçlü olup onun için yaşıcaz bizler kıymeti değeri anne olmayı bu şekilde sanırım öğrenicez ve allahı anarak isteyerek kalben hissederek yılmadan sabırla aramaya devam edicez
sakın sakın isyan etme bence sen isyan etmedin ama bir sitemin oldu onuda yapma derim ama bizler çok çok aciziz allah affetsin kırgınlıklarımızdan dolayı aslında sitemimiz bunu zaman zaman hepimiz yapıyoruz sitem ediyoruz ama inan herbirimiz birgün yine allahımızın kün emriyle ol dediğinde olacaktır sen yeterki (hepimiz tüm isteyenler ) inan ve kendini neden diye sorgulayıp cevap arama olmayan bazı şeyler dilimzden çıkan hayrılısı kelimesi bile dediğimizde dua niyetinde olur ve bizleri yine allahın merhameti sayesinde daha kötüsünden korur onun için sabırlı olmak allaha sığınmak ve sadece ondan dilemek en güzeli en hayırlısını RABİMİZ bilir
kalbinin sesini dinle o sana yol gösterecektir ALLAH herşeyi kalbine kalbimize sundurur birgün bebeğine bebeklerimize inşallah kavuşturakcaktır elbet senide bizleride...............
ben fiziken hiçbirşeyden çekinmiyor ve korkmuyorum ama keşke demek ve yapsaydım neden bunuda yapmadım dersem ilerde işte bu beni çooook üzer onun için elimden geleni yapayım yapabilmemiz için her isteyene fırsat ve güç versin allah hepimize bu imkanı versin taktir ilahi allahındır sevgiler...........

slm ben şu tüp bebek sürecinde neler yaşandığını transfere kadar ilaç verme hazırlık aşamasının kaç gün sürdüğünü.laboratuvarda döllenme sürecinin kaç gün transfer süresinin kaç gün olduğunu.transferde acı hissedip hissetmediğinizi öğrenmek istiyorum.ben aşılama yaptırıyorum ama galiba tüpe geçicem çünki ve korkuyorum.bilgilerinizi bekliyorum.

MERHABA HİCRAN BENDE İLK BAŞALDIĞIMDA BU YEDAVİYE SENİN GİBİ ÇOK MERAK EDİYORDUM YAŞADIKÇA ÖĞRENDİM..SANA DA ANLATAYIM DEDİM
BANA UZUN PROTOKOL UYGULANDI. İLK ÖNCE 1 AY DOĞUM KONTROL HAPI KULLANDIM. SONRA ADETİM BAŞLAYINCA HİSTEROSKOPİ İSTEDİ DOKTORUM ONU YAPTIRDIM. ANESTEZİ ALTINDA 20 DAKİKALIK BİR İŞLEM. AŞILAMA YAPTIRDIĞINA GÖRE RAHİM FİLMİN VARDIR YOKSA ONU DA İSTİYORLAR. SONRA LUCRİN ADINDA YUMURTA BAŞKILAYICI BİR İĞNE YAPIYORSUN HER GÜN GÖBEKTEN VE TEKRAR ADET OLMAYI BEKLİYORSUN ADETİN OLUNCA 3. GÜN DOKTORA GİDİYORSUN BAŞLANGIÇ USG VE HORMON TAHLİLLERİ YAPILIYOR VE PUREGON ADINDA YUMURTALARI UYARICI İĞNELERE BAŞLANIYOR PUREGON TEDAVİSİ 1 İLA 2 HAFTA SÜREBİLİYOR YUMURTA YANITINA BAĞLI. DOKTORUNUN SÖYLEDİĞİ SIKLIKTA KAN VE USG İÇİN MUAYENEYE GİDİYORSUN VE EN AZ 17 MM EN AZ 3 YUMURTA OLUŞUNCAYA DEK DEVAM SONRA ZAMANI GELİNCE YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ OLUYOR VE ONDAN TAM 36 SAAT SONRA DA YUMURTALAR GNEL ANESTEZİALTINDA VAJİNADAN SOKULAN İĞNE İLE TOPLANIYOR... AYNI GÜN EŞİNDE SPERM VERİYOR VE YUMURTALAR LAB. ORTAMINDA DÖLLENİYOR. 4 SAAT SONRA TABURCUSUN..., ERTESİ GÜN ARAYIP KAÇ YUMURTANINDÖLLENDİĞİNİ HABER VERİYORLAR VE YUMURTALAR YETRİ OLGUNLUĞA ERİŞİNCE YANİ EMBRİYOLAR 3. İLA 5. GÜN ARASINDA SEİZİ ÇAĞIRIP TRANSFERİ YAPIYORLAR. 12 GÜN SONRA TEST YAPIYORSUN VE SONUÇ BELLİ OLUYOR....

UMARIM YARDIMCI OLUR SEVGİLER

slm arkadaşlar hepinize öncelikle allah yardım etsin diyorum gerçekten maddi ve manevi yönden çok zor ben de başladım tüb bebeğe ben 4 yıllk evliyim yaşım 21 belki erken olabilir dedim bekleyim biraz dedim ama doktorlar tüb bebeği önerdi artık beklemenin bir anlamı yok dedik ve başladık çünkü yaş çok önemli eşimden allah razı olsun bana desteğini hiç eksik etmedi ve yanımdan hiç ayrılmadı yumurta toplama işlemini geçtik inş perşembe transfer yapılcak sizden isteğim bana dua edin ve birbirimize destek olalım inş tutar hayırlısı diyorum ve allah hepimizin dualarımızı kabul etsin diyorum inş allah yardımcınız olur

slm arkadaşlar hepinize öncelikle allah yardım etsin diyorum gerçekten maddi ve manevi yönden çok zor ben de başladım tüb bebeğe ben 4 yıllk evliyim yaşım 21 belki erken olabilir dedim bekleyim biraz dedim ama doktorlar tüb bebeği önerdi artık beklemenin bir anlamı yok dedik ve başladık çünkü yaş çok önemli eşimden allah razı olsun bana desteğini hiç eksik etmedi ve yanımdan hiç ayrılmadı yumurta toplama işlemini geçtik inş perşembe transfer yapılcak sizden isteğim bana dua edin ve birbirimize destek olalım inş tutar hayırlısı diyorum ve allah hepimizin dualarımızı kabul etsin diyorum inş allah yardımcınız olur

hayırlı ugurlu olsun inşallah bebişine kavuşursun canım allah hakkında hayırlısını versin a.s.

allah yardımcın olsun canım:1hug:
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.bekleyen, dileyen, isteyen herkes bi an önce evladına kavuşsun inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Her şey gönlünce olsun inşallah Allah'ım bu yolda ilerleyen herkesin yardımcısı olur.Benimde salı günü transferim yapıldı bu gün 7. günüm ve her gün biraz daha zor geçiyor çok korkuyorum negatif sonuç almaktan.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

bu ay ilk tb denememizi yaşayacağız.tek tüpüm var o da yapışık.bir kaç gün içinde dr çağıracak ve umarım yi gidecek herşey.hergün dua ediyorum.umarım herkes meleklerine kavuşur.size yazarken dr aradı ve adetimin ikinci günü bekliyor beni.hepiniz için dua ediyorum siz de benim için edin lütfen.

bu ay ilk tb denememizi yaşayacağız.tek tüpüm var o da yapışık.bir kaç gün içinde dr çağıracak ve umarım yi gidecek herşey.hergün dua ediyorum.umarım herkes meleklerine kavuşur.size yazarken dr aradı ve adetimin ikinci günü bekliyor beni.hepiniz için dua ediyorum siz de benim için edin lütfen.

İnşallah canım,
bu sefer dileğine kavuşursun.Tüplerin tıkalı veya açık olması tüp bebekte önemli değil onu kafana takma.Ben de 28 ocakta test yaptıracağım.Yani şu an beklemedeyim.Beklemek işin en zor yanı.Bu süreçte Allah sana yardım etsin .İnşallah ilk denemende olumlu sonuç alırsın.

Her şey gönlünce olsun inşallah Allah'ım bu yolda ilerleyen herkesin yardımcısı olur.Benimde salı günü transferim yapıldı bu gün 7. günüm ve her gün biraz daha zor geçiyor çok korkuyorum negatif sonuç almaktan.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Sevgili Duru
Ben de beklemedeyim
28 ocak test tarihim.Aynı şekilde benimde günlerim çok zor geçiyor.Beklemek çokzor.Allah'a kendim ve benim gibi bekleyenler için sürekli dua ediyorum.Ben de negatif sonuç almaktan çok korkuyorum.Senin test tarihin hangi gün?İnşallah bu sefer dileklerimiz gerçekleşir.

selam arkadaşlar ben bu siteye bugün üye oldum hayli zor oldu.sizlerin yazdıklarını okumakla yetindim ben tüp bebek tedavisindeydim sonuç negatif şuan hasta oldum :KK43: moralim çok bozuk ama toparlamalıyım

Mutlaka çok üzülüorsundur ama umutsuzluğa sakın kapılma canım bir kaç denemeyle sonuç alan bir sürü arkadaşımız var burada bende yakın zamanda senin gibi ilk denememde olumsuz sonuç aldım ama çok şükür şimdi toparladım ve önümüzdeki ay 2. deneme için tedavime başlıycam sende bir an önce kendini toparlayıp 2. denemene odaklan canım.

İnşallah canım,
bu sefer dileğine kavuşursun.Tüplerin tıkalı veya açık olması tüp bebekte önemli değil onu kafana takma.Ben de 28 ocakta test yaptıracağım.Yani şu an beklemedeyim.Beklemek işin en zor yanı.Bu süreçte Allah sana yardım etsin .İnşallah ilk denemende olumlu sonuç alırsın.

inşallah 28 ocak günü ilk müjdeyi verirsin.allah yardımcın olsun.umarım dualarımız bize yardım edecek.

X