Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Çaresizlik kullar için Allaha hersey kolay yeterki dilesin Ol desin Rabbim duayla ve sabırla mucizenize kavusmussunuz tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun hayırlı saglıklı omru olsun inşallah

Bir kutu gonal f 4 gün yetiyor.

Arkadaslar selamlar gunaydin.3.gun dondurulan embiryolar hakkinda ne dusunuyosunuz?genelde 5.gun donmasi sansi artirmiyor mu?bende polikistik hastasiyim.ilk tup bebek denemem.yumurtalarim toplandi ve 3.gun donduruldu.sordugumda ise rutin islem dendi

rabbim bize de bu duyguyu tattırır inşallah yavruna ve sana sağlıklı bir ömür dilerim

Arkadaslar selamlar gunaydin.3.gun dondurulan embiryolar hakkinda ne dusunuyosunuz?genelde 5.gun donmasi sansi artirmiyor mu?bende polikistik hastasiyim.ilk tup bebek denemem.yumurtalarim toplandi ve 3.gun donduruldu.sordugumda ise rutin islem dendi
Iyi merkezler genelde uygulamiyor böyle bir şeyi uygulayan yerler de çözünce yine beşinci güne gitmesini bekliyor .yumurtası az olan bayanlarda beklenmiyor

Mrb allah bağışlasın saglıkla kucagına almak nasip olsun canm..problem neydi acaba?8.deneme dondurulmuslarla mı bırlıkte yoksa 8defa yenıden mı deneme yaptnz?
Problem çok resimde varikosrl vardı ameliyat oldu ileri hareketli sperm sayısı 0 yavaş hareketli var sadece benim amh 0.29 fsh 20 idi

promen k yı doktor bizede yazdı canım 3 ay boyunca kullan dedi eşime doktor. daha başlamadık.şimdi doğal bir karışım var onu kullanıyor doktor tavsıye etmiş. o bittikten snra başlıcaz inşaAllah.. çok geçmiş olsun

. Canım hiç merak etme strese girme üçüncü gün beşinci gün farketmiyor aslında Rabbim nasip edecekse mutlaka oluyor benimki ikinci günde transfer edildi tam opudan 48 saat sonra benimleydi Rabbim ol deyince oldu kafamızda hep soru işaretleri olunca yoğunlaşıyoruz aslında en güzeli kalbimizi susturabilmek ama onuda beceremiyoruz transfer sonrası ananas tavsiye edilmişti bana yemenizi öneririm ben sebepsiz kaybettim bebeğimi şimdi ikinci için hazırlık aşaması bekliyorum dualarım senin ve bekleyen bütün yüreği güzel anne adayları için(lohusa duası belki kabul olur

Merhabalar

Aranıza yeni katıldım bende o güzel duyguya hasretim Allah herkezin gönlüsüne göre versin Allah yardımcımız olsun ben henüz tüp bebek denemedim buaralarda hiç aklımdan çıkmıyor etrafımdaki herkez hamile neredeyse ve ben onları görünce içten içe yıkılıyorum ve üzülüyorum neyse uzatmayayım dualarım sizinle inşallah

Günaydın kızlar ben de önümüzdeki hafta ilk defa tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hepimiz için hayirlisi olsun.

merhaba arkadaşlar,size birşeu sormak istiyorum.ben dün OPU oldum,bügünde arayıp kaçı döllendi kaçı kaliteli falan diye bilgi verdiler laboratuvardan.p.tesi doktor ile görüşüp transfer için arayacaklarmış.şimdi sorum şu,dölllenmenin oldugu gün birinci gün olarak mı sayılıyor?yani benim eğer 5.gün transferi olursa,cuma OPU olup döllemişler aynı gün,salı günü mü transfer olacakk?

Ben de bu haftasonu adet oluyorum ve pazartesi günü tedaviye başlıyoruz. Bugünden itibaren Estrofem diye bi ilaç kullanmaya başladım. Çok heyecanlıyım çok stresliyim ilk kez deneyecez inşallah hayırlı müjdeli bir sonuç alacaz. Eşimde azosperm vardı. Taze sperm çıkmazsa diye korkuyorum. Ramazanda İstanbula gidip verdiği tahlilde yüz bin sperm çıkmıştı dondurdular onları. Çözdürülünce onlar da ölürse boşa tedavi olmuş olursam diye korkuyorum.

Stres yapma bol bol dua et kuranı kerim biliyorsan oku yada dinle iyi geliyor stres yaparsan olmaz kendini çok yorma yediğine içtigine dikkat et transferden sonra bol bol sıvı al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…