- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 38
Ins canim ALLAH hepimizin yardimcisi olsunInsaAllah hayirlisiyla kavusursun bebegine canim.. hic stres yapma..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canim ALLAH hepimizin yardimcisi olsunInsaAllah hayirlisiyla kavusursun bebegine canim.. hic stres yapma..
Gece hic uyuyamadm nasl streslydm anlayamm esim zorla yatrdi beni bugunde babama sarilip agladk .. cok fena bir duygu RABBim gercekten yar ve yardimcimiz olsunInsaAllah hayirlisiyla kavusursun bebegine canim.. hic stres yapma..
Amin canim yaa..bu kadar yipratma kendini ama..moral cok onemli ..inan ve iste Allah tan... sakin uzme kendini..cok zor biliyorum ama dua edip caba gostermekten baska caremiz yok..Gece hic uyuyamadm nasl streslydm anlayamm esim zorla yatrdi beni bugunde babama sarilip agladk .. cok fena bir duygu RABBim gercekten yar ve yardimcimiz olsun
Aynen cok sukur buna ins daha iyileri olcak .. hepimiz icin olsn .. tum bebis isteyenlerin hemencik bebisleri olsun ins .. aminn aminAmin canim yaa..bu kadar yipratma kendini ama..moral cok onemli ..inan ve iste Allah tan... sakin uzme kendini..cok zor biliyorum ama dua edip caba gostermekten baska caremiz yok..
Canım seni çok ıyi anlıyorum ınş hakkında ne hayırlısı ise rabbim onu versjn5 hayırsız ları hayirliya cevirsin o ol derse olur yengem tek yumurta ile yapildi yuzde 10 şansı vardı ve mucize kizimiz dugru iki aylik şimdi yengem in darısı hepimizeGece hic uyuyamadm nasl streslydm anlayamm esim zorla yatrdi beni bugunde babama sarilip agladk .. cok fena bir duygu RABBim gercekten yar ve yardimcimiz olsun
Amin ins canimCanım seni çok ıyi anlıyorum ınş hakkında ne hayırlısı ise rabbim onu versjn5 hayırsız ları hayirliya cevirsin o ol derse olur yengem tek yumurta ile yapildi yuzde 10 şansı vardı ve mucize kizimiz dugru iki aylik şimdi yengem in darısı hepimize
Amh çok düşük tü 6 yiĺ önce başladı serüvenimiz diyeceğim o ki le etmeyin ve şu edinKizlaar ben 8. Tüp bebek denmem de gebe kaldım o kadar çok uğraştık ki bunun için nerdeyse bir ev parası harcadık şimdi 5 haftalık hamileyim dr lar bana donasyon bile demişlerdi
Amh çok düşük tü 6 yiĺ önce başladı serüvenimiz diyeceğim o ki le etmeyin ve şu edin
Mrb allah bağışlasın saglıkla kucagına almak nasip olsun canm..problem neydi acaba?8.deneme dondurulmuslarla mı bırlıkte yoksa 8defa yenıden mı deneme yaptnz?Kizlaar ben 8. Tüp bebek denmem de gebe kaldım o kadar çok uğraştık ki bunun için nerdeyse bir ev parası harcadık şimdi 5 haftalık hamileyim dr lar bana donasyon bile demişlerdi
Canm benim esmde azosprm ama bzmki brz karisik yani esimde sperm az geliyrdu gttk kanal accaz amelyt dedlr yine ayni olunca azosperm dediler ama gttgmz tup bebekteki urolojide milyon sperm var dedi ama biz tekrar test vs beklemek istemedk haziranda basladk smdi pozitf sonuc aldk cok skurDondurulmuş spermle başarılı olanlar var mı arkadaşlar biraz anlatın nolur moral olur
Bizimkide dondurulms sperm degla dondrlms embriyo bir ay rahm dinlemdrme yapldi ama anlamadgm szde niye once sperm donduruluyor seni tup bebege hazirlyp esinde sperm cimiyorsa o gun sende yumurta toplanp dollenme islemi yaplmaliDondurulmuş spermle başarılı olanlar var mı arkadaşlar biraz anlatın nolur moral olur
Bu arada biz başka şehirdeyiz iletişim halinde olduğumuz doktorlar İstanbul'da onun için doktor bulunduğu şehre çağırdı çıkarsa dondururuz diye. Bize de sürpriz olduğu için hazırlıksız yakalandıkBizimkide dondurulms sperm degla dondrlms embriyo bir ay rahm dinlemdrme yapldi ama anlamadgm szde niye once sperm donduruluyor seni tup bebege hazirlyp esinde sperm cimiyorsa o gun sende yumurta toplanp dollenme islemi yaplmali
Eşiniz keçiboynuzu pekmezi içsin. Benim eşimde faydası olmuştu :) İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.Sizinki dondurulmuş sperm mi yoksa dondurulmuş embriyo mu tam anlayamadım.
Eşiniz keçiboynuzu pekmezi içsin. Benim eşimde faydası olmuştu :) İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.
Sadece iki tanesi dondurulmuslarla idi bizim ilk önce resimde varikosel çıktı ameliyat oldu vs. Daha sonra bana yumurta rezervi az dendi hamile kaldığım taze dondurulmuş değilMrb allah bağışlasın saglıkla kucagına almak nasip olsun canm..problem neydi acaba?8.deneme dondurulmuslarla mı bırlıkte yoksa 8defa yenıden mı deneme yaptnz?