Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Gece hic uyuyamadm nasl streslydm anlayamm esim zorla yatrdi beni bugunde babama sarilip agladk .. cok fena bir duygu RABBim gercekten yar ve yardimcimiz olsun
Amin canim yaa..bu kadar yipratma kendini ama..moral cok onemli ..inan ve iste Allah tan... sakin uzme kendini..cok zor biliyorum ama dua edip caba gostermekten baska caremiz yok..

Gece hic uyuyamadm nasl streslydm anlayamm esim zorla yatrdi beni bugunde babama sarilip agladk .. cok fena bir duygu RABBim gercekten yar ve yardimcimiz olsun
Canım seni çok ıyi anlıyorum ınş hakkında ne hayırlısı ise rabbim onu versjn5 hayırsız ları hayirliya cevirsin o ol derse olur yengem tek yumurta ile yapildi yuzde 10 şansı vardı ve mucize kizimiz dugru iki aylik şimdi yengem in darısı hepimize

Kizlaar ben 8. Tüp bebek denmem de gebe kaldım o kadar çok uğraştık ki bunun için nerdeyse bir ev parası harcadık şimdi 5 haftalık hamileyim dr lar bana donasyon bile demişlerdi
Mrb allah bağışlasın saglıkla kucagına almak nasip olsun canm..problem neydi acaba?8.deneme dondurulmuslarla mı bırlıkte yoksa 8defa yenıden mı deneme yaptnz?

Arkadaşlar merhaba. Ben de Eylül'de tüp bebek yaptıracağım ama hiç düşünmek aklıma bile getirmek istemiyorum. Çünkü olmaya da bilir. Bir yıl önce azosperm teşhisi kondu eşime ama mucizevi bir şekilde Ramazanın başında verdiği bi sperm tahlilinden 100bin sperm çıktı hepsini dondurmuşlar fakat içindekiler karışıkmış hareketli hareketsiz olarak. Tekrar çözündüpünde çoğu ölüyormuş. Eşimden de şu an yine taze sperm çıkmıyor. O zamana çıkar mı bilmiyorum. Yani Eylül'de. Yaklaştıkça stresim artıyor aslında.

Dondurulmuş spermle başarılı olanlar var mı arkadaşlar biraz anlatın nolur moral olur
Canm benim esmde azosprm ama bzmki brz karisik yani esimde sperm az geliyrdu gttk kanal accaz amelyt dedlr yine ayni olunca azosperm dediler ama gttgmz tup bebekteki urolojide milyon sperm var dedi ama biz tekrar test vs beklemek istemedk haziranda basladk smdi pozitf sonuc aldk cok skur

Dondurulmuş spermle başarılı olanlar var mı arkadaşlar biraz anlatın nolur moral olur
Bizimkide dondurulms sperm degla dondrlms embriyo bir ay rahm dinlemdrme yapldi ama anlamadgm szde niye once sperm donduruluyor seni tup bebege hazirlyp esinde sperm cimiyorsa o gun sende yumurta toplanp dollenme islemi yaplmali

Bizim durum da karışık. İlk azo teşhisi konduğunda mevsim kıştı. Biz de bu yaz için mikrotese ile tüp bebek deneyelim dedik. İşte o süreçte eşim bi test verdi 1adet sperm bulundu bunun üzerine doktorumuza yazdık 1adet bulundu diye. O da sevindi o zaman buraya gel burada tahlil ver yine çıkarsa doldururuz dedi. Yani iş dolayısıyla biz yaza düşündüğümüz içinnben hazırlanmadım bi de doktorun yanına gittiğinde pek çıkacağını tahmin etmiyorduk. Ama mucizevi bi şekilde 100mikyon çıktı. Doktor da şaşırdı 0 dan nasıl buraya çıkar diye çıkanı da dondurdu yaza tüp bebek için geldiğinizde eşimden taze sperm çıkmazsa onları kullanmak için. İşte Eylül'de yapacaz ven şimdi folik asit falan alıyorum Eylül adetimde tedaviye başlayacağız. Böyle oldu yani. İşte dondurulanlar çözündüpünde hepsi ölürmdiye korkuyorum eşimden de taze sperm çıkmazsa ben boşuna hazırlanmış olacam.

Bizimkide dondurulms sperm degla dondrlms embriyo bir ay rahm dinlemdrme yapldi ama anlamadgm szde niye once sperm donduruluyor seni tup bebege hazirlyp esinde sperm cimiyorsa o gun sende yumurta toplanp dollenme islemi yaplmali
Bu arada biz başka şehirdeyiz iletişim halinde olduğumuz doktorlar İstanbul'da onun için doktor bulunduğu şehre çağırdı çıkarsa dondururuz diye. Bize de sürpriz olduğu için hazırlıksız yakalandık

Mrb allah bağışlasın saglıkla kucagına almak nasip olsun canm..problem neydi acaba?8.deneme dondurulmuslarla mı bırlıkte yoksa 8defa yenıden mı deneme yaptnz?
Sadece iki tanesi dondurulmuslarla idi bizim ilk önce resimde varikosel çıktı ameliyat oldu vs. Daha sonra bana yumurta rezervi az dendi hamile kaldığım taze dondurulmuş değil

X