Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

yok cnm yapılmadı neden yapılmadı onuda bilmiyorum sanki ozamanlar daha cocuk ve daha cahildim bu konuda yada kısmet böyleymiş
Benim de aynı problem yok 4 denemem negatif maalesef histereskopi de yaptım temizdi. Şimdi ben de yeni bi merkez denemek istiyorum

Benim de aynı problem yok 4 denemem negatif maalesef histereskopi de yaptım temizdi. Şimdi ben de yeni bi merkez denemek istiyorum
ankara gurgan klinikde deniycem bende 3. denemem de orda olmuştu doktorumuz çok iyiydi çalışanlarda öyle inşllah en kısa zamanda dileğimize kavuşuruz

neyi saklıyorlar anlamadım canım?evet benim arkadaşımda rahim kanser hücreleri görüldü://

Merhaba. 27 yasindayim Bizimde durumumuz aynı eşimin spermleri 3.8 milyon çıktı ve varikosel var üstelik. Benim de FSH 10.37 çıktı. Direkt tüp bebeğe yonlendirdiler. Şimdi merkez arastiriyoruz siz nerede yapirdiniz. Ve acikcasi içime umut isigi oldunuz bebeniz sağlıkla gelsin inşallah...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim 2. Deneme tuttu ama kalp atislari oluşmadı 9.Haftada alindi

Ins canım ..benimki negatif sonuçlandı .hemen hemen aynı sorunlarımız. Nerede tedavi oluyorsunuz.ins hayirla sonuçlanır
Ben adana başkentte yaptırdım ikisini de suan 2 tane daha dondurulmuş var bir dahaki denemeyi de mecburen orda yapmam gerekecek

merheba dün ofis histireskopi yapıldı dktorumun söylediğine göre işlemide ilediğim kadarıyla rahimde centikler açılmış döllenme daha kolay olsun diye bu yöntemi duyan varmı aranızda ayrıca rabbim herkezin istediğini tez zamanda nasip etsin

Ben adana başkentte yaptırdım ikisini de suan 2 tane daha dondurulmuş var bir dahaki denemeyi de mecburen orda yapmam gerekecek
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Benim bu ay kendiliğinden oldu gebelik..saskiniz. .Rabbim isteyen herkese versin inss

Mrb.5 yıllık evliyiz...,Dördüncü tüp bebek denemem de Gebelikte sonuçlandı...
Eşim de Sperm DNA hasarı Ve Sperm azlığı Mevcuttu ...formülü yazıyorum ...L carnitine 150 lik ( solgarın ) gunde 1 corba kaşığı ...Evicap 200 Günde 1 ...Günde 3 Arginmax men( gnc nin ) ....Q enzim Q 10 gunde 1 adet..Ayrıca Bal Arı sütü ve polen karışımı gunde 1 sabahlari ...Takviye olarak da Bir bardak ısırgan çayı ...son bir ay akşamları kırk kilit bitkisi çayı bir bardak...darısı başınıza...:))

VE BEKLENEN GÜN GELDİ BUGUN 12 DE HASTANEDE OLACAĞIZ VE TRANSFER GERÇEKLEŞECEK BU SEFER ÇOK UMUTLUYUM BEBEĞİME KAVUŞACAĞIM İNŞALLAH DUA EDİN ÇOK HEYECANLIYIM

VE BEKLENEN GÜN GELDİ BUGUN 12 DE HASTANEDE OLACAĞIZ VE TRANSFER GERÇEKLEŞECEK BU SEFER ÇOK UMUTLUYUM BEBEĞİME KAVUŞACAĞIM İNŞALLAH DUA EDİN ÇOK HEYECANLIYIM
hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşallah. Allah yardımcınız olsun..

Dunyadaki hicbir duyguya es olmayan ve anne olmadan anlasilamayan o kutsal his..rabbim 2 yillik zorlu surecin ardindan bizede nasip etti.cennet kokulu yavrularinizi bi an once kucaginiza almaniz dilegiyle.allah bu ugurda kimseyi aratmasin

merhaba arkadaşlar.. 2,5 yıllık evliyim 2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra hep gitmek istediğim dr olan sn. bülent tıraş'a muayeneye gittim.daha ilk muayenede o kadar olumlu konuştu ki tutmasa da doğru bir dr ile yola başladığımı anladım. 28 kasım ctesi günü daha önceden dondurulmuş olan iki adet embriyomun trasferi gerçekleşti dün gebelik testi yapacağım gündü ve ben hiç bir şey hissetmiyordum çevremde de herkese böyle söyledim. ilk tüp bebek denememde 6 gün rapor almıştım bu sefer hiç rapor almadım ctesi transfer oldu pazartesi iş başı yaptım. dün internetten gebelik testi sonucuma olumsuz gözlerle bakarken "pozitif" yazısını ilk önce gördüm ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmeden yanımdaki iş arkadaşıma "hamileyim" diye bağırdım. yanıma geldi değerime baktı 312.81 yazıyordu. şuan hala şoktayım ne hissettiğimi bilmiyorum koca bir boşluk rüya gibi inanmakta zorlanıyorum. yarın tekrar kan testi yapılacak ve değer kontrol edilecek. şükürler olsun "şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraber" Allah tüm isteyenlere tez zaman da nasip etsin inşallah.

Çok sevindim Tebrikler!!!!

arkadaşlar çok şükür değerim 780.37 oldu :)

Hayrli olsn allah Kucağı na almyi nasip etsin sizde Problem neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…