- 5 Şubat 2015
- 1.740
- 847
inş canım tüp bebek tutar kötü sonuçlar normal yolla olmaz demişti doktorcanım süper sonuc değil ama ben eşimin testler ve dr yorumlarından yola cıkarak yorum yapıyorum. tüp bebek ıcın uygun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım tüp bebek tutar kötü sonuçlar normal yolla olmaz demişti doktorcanım süper sonuc değil ama ben eşimin testler ve dr yorumlarından yola cıkarak yorum yapıyorum. tüp bebek ıcın uygun
işin garipliği ikimizin de ikinci evliliği ilk evlilikten eşimin çocuğu var buna anlam veremiyorum şimdi nasıl düşmüş değerler .bu arada keçiboynuzu kürü yap bence. eşimin morfolojisi 1 ken üç, sayısı da 40 milyondan 57 milyona çıktı
Sigara çok etkili canım ve beslenme düşüyor ama artıyor da değişiyor ya toplamda esimin 4 testi var hepsi farklı sonuçlarınişin garipliği ikimizin de ikinci evliliği ilk evlilikten eşimin çocuğu var buna anlam veremiyorum şimdi nasıl düşmüş değerler .
işin garipliği ikimizin de ikinci evliliği ilk evlilikten eşimin çocuğu var buna anlam veremiyorum şimdi nasıl düşmüş değerler .
Canım keçiboynusu kürü nasıl oluyor ben eşime eczaneden keçiboynuzu özü aldım içiriyorum ama kürü nasıl oluyorkibu arada keçiboynuzu kürü yap bence. eşimin morfolojisi 1 ken üç, sayısı da 40 milyondan 57 milyona çıktı
Aynısı bizdede oldu eşimin ilk evliliği değilde beraberliğinden bir kızı var düşün yani ama şimdi ileri hareketlisi düşükmüş ilginç
gerçekten şaşkınlık içerisindeyim nasıl olur bu kadar değişir % 5 hareketli ..
Canim yarım litre su da 7 i adet keciboynuzu nu kira kira atıyorsun kaynağı suya 7 8 dak kaynatiyorsun bunun yarısını gece yatmadan yarısını sabah uyaninca içiyor 1 hafta boyuncaCanım keçiboynusu kürü nasıl oluyor ben eşime eczaneden keçiboynuzu özü aldım içiriyorum ama kürü nasıl oluyorki
kuru incir günde kaç tane yiyeceğiz..kuru mu suda bırakıp mı yenecekCanim yarım litre su da 7 i adet keciboynuzu nu kira kira atıyorsun kaynağı suya 7 8 dak kaynatiyorsun bunun yarısını gece yatmadan yarısını sabah uyaninca içiyor 1 hafta boyunca
Sonra 3 ay boyunca sadece yatarken içiyor inan biz çok faydasını gördük
Bende incir yedim.bol bol bi yumurtam olurdu hep şimdi 3 4 yumurta görüyorlar
7 tane yiyorum benkuru incir günde kaç tane yiyeceğiz..kuru mu suda bırakıp mı yenecek
Yok normal.kuru incir öylece yenecekkuru incir günde kaç tane yiyeceğiz..kuru mu suda bırakıp mı yenecek
Canım hergün kaynatacağımıza 2-3 litre kaynatıp dolaba koyup içirsem olurmu tazemi olması lazım ??Canim yarım litre su da 7 i adet keciboynuzu nu kira kira atıyorsun kaynağı suya 7 8 dak kaynatiyorsun bunun yarısını gece yatmadan yarısını sabah uyaninca içiyor 1 hafta boyunca
Sonra 3 ay boyunca sadece yatarken içiyor inan biz çok faydasını gördük
Bende incir yedim.bol bol bi yumurtam olurdu hep şimdi 3 4 yumurta görüyorlar
Yok canım her seferinde taze kaynatman gerekiyor. Benim de aklıma öyle gelmişti ama olmuyomus :)Canım hergün kaynatacağımıza 2-3 litre kaynatıp dolaba koyup içirsem olurmu tazemi olması lazım ??
Desene çok zahmetli :)Yok canım her seferinde taze kaynatman gerekiyor. Benim de aklıma öyle gelmişti ama olmuyomus :)
Yok yav aslında basıt is :) bi iki gün sonra görev gibi yapıyorsunDesene çok zahmetli :)
Tmm cnm çok tşk.ederim :)Yok yav aslında basıt is :) bi iki gün sonra görev gibi yapıyorsun
merhaba :)merhabalarr
siz tüp bebek yaptırdınızmı ?merhaba :)