arkadaşım ben 3 defa tüp bebek 2 defa da aşılama yaptırdım.. ve son denemem de çok şükür 9 haftalık ikizlerime hamileyim
.. 6 yıllık evliyim ve 5 yıldır tedavi süreci geçirdim.. uzun bir yolculuktu bizimkisi..sabır ve inanmak çok önemli.. ilk tüp bebek tedavisini kıbrısta dr. halil ibrahim tekin yaptı.. 20 yumurta topladı ve 10 tanesinin boş diğerlerinin kalitesiz olduğunu söylediler ve sadece 1 yumurta döllediler sonuç negatif oldu.. sonra iki adet aşılama ve yine sonuç hüsran.. daha sonra izmir smyrna hastanesinde 10 yumurta toplandı ve yumurtaların bozuk dendi.. hiç transfer yapılmadı.. bu arada eşimin sperm sayısı da çok düşüktü.. yani dr.lar bize tencere kapak misali bulöuşsunuz birbirinizi dediler... ve bu sene maddi ve manevi olarak kendimizi toparladıktan sonra İstanbul şişli memoriala gittik.. ve ben inanın hastaneye adım atar atmaz içim hep olumlu olucak dedi.. normalde hep bardağın boş tarafına bakan biriydim.. hiç hemşirelerle muaattap olmadık.. hep dr. her aşamasında bilgilendirdi bizi ve bu bize güven verdi..ve tedavi başladı ilaçlar, iğneler... vs. 11 yumurtam toplandı. ve ben yine yumurtaların bozuk cevabını alıcam korkusu yaşarken 3 gün sonra aradılar..3 yumurtanız döllendi diye.. sonra transfer günü Biyolog (gözde hanım) beni odaya aldı yumurtalarımın dışının bozuk olduğunu ama onları tek tek temizlediklerini ve içlerinin kalitesinin iyi olduğunu söyledi.. çok duygulu bir andı o an..ve iki embriyo transfer edildi ve iki bebeğimde bana tutunmuşlar şükürler olsun ki.. sperm için de imsi aleti zaten en iyisini seçiyor.. ve şu anda hamilelik ve ikiz bebek heyecanı içindeyim. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmemi ve evlatlarımı kucağıma almamı nasip eder inşallah..
arkadaşlar diyeceğim umudunuzu asla yitirmeyin.. ve hastane, hastanedeki ekip çok önemli.. umarım bu hikayem evlat isteyen herkese umut olur..