Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankara etlik Zübeyde hanım hastanesinde.. devlet hastanesi yaniBeninde igneye baslandi...nerde yapilacak sizin ?
Allah tardimciniz olsun..iinşallah olumlu sonuçlanır. .ankara etlik Zübeyde hanım hastanesinde.. devlet hastanesi yani
amiiin.. hepimizinki inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. gerçekten zor bi süreç.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Allah tardimciniz olsun..iinşallah olumlu sonuçlanır. .
amiiin.. hepimizinki inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. gerçekten zor bi süreç.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canımcım benim de iki tüpüm tıkalım eşimde de morfoloji ve hareket sorunu vardı. Ilk denemem negatifti kasımda. Ikinci denemem pozitif oldu şubatta. Darısı başına.Ben de bu ay başlayacağım. Benim iki tüpüm de kapalı, eşimin de ileri hareketli 0 morfoloji % 2 . Böyle misaller arıyorum..iilk denememiz olacak. Şırnak ta yaşıyoruz ve cok yalnızım. .Rabbim hepimize hayırlısiyla nasip etsin inş
Canım tüp bebek ücretleri başlığını detaylı incelersen daha net olur. Sabit başlıklarda var.Arkadaşlar benimde malesef doğal yollardan çocuğum olmadı henüz.
4 senelik evliyim ama ilişki anlamında ilk bir yıl vajinusmustan dolayı olmadı sonra 6 ay denemelerimiz oldu ve sonra eşim askere gitti askerliği biteli 3 ay oldu deniyoruz fakat şuana kadar olmadı.
Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 yıl önce.Şuan sperm sonuçlarında hareketli sperm oranı düşük hareketsiz ise %30 civari sayısı ve morfolojisi normal.
Bende ise adet düzensizliği var. 40-50 günde bir adet görüyorum bazen ise 3-4 ay görmüyorum bu yüzden yumurtlama günümü falanda bilemiyorum.
Şimdi doktorum bana aşılama yapalım tutmazsa tüp bebek diyor.
Benim merak ettiğim ise bu işin maliyet durumu.
Klasik çalışan karı-kocayız multi milyader değilizki. Bu işin altından kalmak için birikimimizde yok devlet ne kadar yardımcı oluyor ve bize ne kadar ödemek kalıyor tüp bebek olayında.
Şimdiden teşekkürler rabbim hepimize minnoşlar nasip etsin inşallah.
Inşallah canım. Rabbim ol dedikten sonra tek yumurta ve spermle de oluyor. Moralini yüksek tut her zaman.Teşekkür ederim halgan ..ddarısı hepimize inş.
ben dondurulmuş embrıyo transfer edecem çok korkuyorum yardım edın((Merhaba arkadaslar ben de farklı bır konuda soru sormak istiyorum :)
Ben ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi goruyorum Bugun rahim filmim cekildi ve ilk reglimde aramam istendi Sanırım o tarihte iğneler baslayacak Benim problemım iş yerim cok sorun ve ben tedavi sürecinde ve transfer zamanı rapor alabilir miyim acaba? Bu sayede onlarla muhatab olmak zorunda kalmam
Daha once ozellıkle egede yaptıran arkadaslar calışıyorsa nasıl hallettıler bu işi?
Teşekkurler
ben dondurulmuş embrıyo transfer edecem çok korkuyorum yardım edın((
ama ilk tüp bebek düşük oldu..((Canım ben daha o aşamaya hiç gelemedim Umarım tutar stres yapma
ama ilk tüp bebek düşük oldu..((
cnm dondurulmuşdan korkuyorum yıne düşerse diye korkuorm..E olsun olabilir yani Biliyorsun ki 3-5 defa deneyıp tutturanlarda var En iyisi fazla gerilmemek
Mrb swet bnmde ilk tup bebek denemem olumsuz oldu simdide dondurdumuz embryolar var onlardan denicez ama bu asama nasil ilerliyo normaline gore beni bilgilendirebilirsen cok sevinirimben dondurulmuş embrıyo transfer edecem çok korkuyorum yardım edın((