Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

göbekten iğne vardı benimde sadece. cuma günü başladık. bugün sabah ultrasona girdim. öğleden sonra koldan yapılan iğne de eklendi. çarşamba tekrar ultrason..

Ben de bu ay başlayacağım. Benim iki tüpüm de kapalı, eşimin de ileri hareketli 0 morfoloji % 2 . Böyle misaller arıyorum..iilk denememiz olacak. Şırnak ta yaşıyoruz ve cok yalnızım. .Rabbim hepimize hayırlısiyla nasip etsin inş :KK43:

Ben de bu ay başlayacağım. Benim iki tüpüm de kapalı, eşimin de ileri hareketli 0 morfoloji % 2 . Böyle misaller arıyorum..iilk denememiz olacak. Şırnak ta yaşıyoruz ve cok yalnızım. .Rabbim hepimize hayırlısiyla nasip etsin inş :KK43:
Canımcım benim de iki tüpüm tıkalım eşimde de morfoloji ve hareket sorunu vardı. Ilk denemem negatifti kasımda. Ikinci denemem pozitif oldu şubatta. Darısı başına.

Arkadaşlar benimde malesef doğal yollardan çocuğum olmadı henüz.
4 senelik evliyim ama ilişki anlamında ilk bir yıl vajinusmustan dolayı olmadı sonra 6 ay denemelerimiz oldu ve sonra eşim askere gitti askerliği biteli 3 ay oldu deniyoruz fakat şuana kadar olmadı.
Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 yıl önce.Şuan sperm sonuçlarında hareketli sperm oranı düşük hareketsiz ise %30 civari sayısı ve morfolojisi normal.
Bende ise adet düzensizliği var. 40-50 günde bir adet görüyorum bazen ise 3-4 ay görmüyorum bu yüzden yumurtlama günümü falanda bilemiyorum.
Şimdi doktorum bana aşılama yapalım tutmazsa tüp bebek diyor.
Benim merak ettiğim ise bu işin maliyet durumu.
Klasik çalışan karı-kocayız multi milyader değilizki. Bu işin altından kalmak için birikimimizde yok devlet ne kadar yardımcı oluyor ve bize ne kadar ödemek kalıyor tüp bebek olayında.
Şimdiden teşekkürler rabbim hepimize minnoşlar nasip etsin inşallah.
Canım tüp bebek ücretleri başlığını detaylı incelersen daha net olur. Sabit başlıklarda var.

Merhaba arkadaslar ben de farklı bır konuda soru sormak istiyorum :)
Ben ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi goruyorum Bugun rahim filmim cekildi ve ilk reglimde aramam istendi Sanırım o tarihte iğneler baslayacak Benim problemım iş yerim cok sorun ve ben tedavi sürecinde ve transfer zamanı rapor alabilir miyim acaba? Bu sayede onlarla muhatab olmak zorunda kalmam
Daha once ozellıkle egede yaptıran arkadaslar calışıyorsa nasıl hallettıler bu işi?
Teşekkurler

Merhaba arkadaslar ben de farklı bır konuda soru sormak istiyorum :)
Ben ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi goruyorum Bugun rahim filmim cekildi ve ilk reglimde aramam istendi Sanırım o tarihte iğneler baslayacak Benim problemım iş yerim cok sorun ve ben tedavi sürecinde ve transfer zamanı rapor alabilir miyim acaba? Bu sayede onlarla muhatab olmak zorunda kalmam
Daha once ozellıkle egede yaptıran arkadaslar calışıyorsa nasıl hallettıler bu işi?
Teşekkurler
ben dondurulmuş embrıyo transfer edecem çok korkuyorum yardım edın:KK43:((

kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????

Bende 2013 aralikta ilk tup bebek denemesiyle aldigim sonuc yikiciydi buyuk umutla bekledigim haberi alamamistim yanliz gerde 3 embriyomuz daha vardi dondurduk hepsi 5 .gun embriyosuydu ve biz tup basarisiz olunca bisaha cesaretimizj toparliyamadik gecen ay adetimin gecikmediyle cok umutlanmistik dogal oldu diye ama kan tahliliyle bi kere daaha yikildik dondurulmus embriyolarimizi yaptirmaya karar verdik merkezimizle gorustik muayene oldim corasprin folbiol ve estrofem verdi doktorum eurofertilde huri hanim yarin tekrar muayeneye cagirdi gidicez bakalim ilk dondurulmis denemem oldugu icin ilac kullanimini bilmiyorum bazi arkadaslar igne falan yazmislar doktorum buyuk ihtimalle 14 nisanda transferi yapariz dedi cok umutluyum allahim isteyen herkese nasip etsin insss

X