Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhabalar ben aysun geçen hafta tüp bebek yapmaya karar verdik ve ben internetin başından kakmıyorum burayı da çok sevdim samimiyetiniz çok hoşuma gitti... ben 38 yaşımdayım 1 yıllık evliyim benim yaşım ve eşimin sperm sayısından dolayı tüp bebeği istedik testlerim yapıldı şimdilik hiçbir sorun yok adetimin 21. günü tekrar test yapılacak yumurtlama durumuna bakılacakmış şimdilik beklemedeyiz ama ban çok çokkkk heyecanlıyım ...
merhaba cilekk benim doktorum önce aşılama önerdi daha sonra tüp bebek yapılacak ama tabi bu sorunun ne olduğuna bağlı.Tüpler tıkalıysa yada eşinin sperm sayısı çok düşükse vb... direkt tüp bebek yapılabiliyor bildiğim kadarıyla
semizotu merhaba bende bursada oturuyorum hangi merkezde yaptırdın acaba bende 3.tüp bebeği yaptıracağım kararsız kaldım.
Merhaba
Ben aşılamalar ve ilk 2 micro denememden sonra İstanbulda tedavi gördüm canım. Son denememide Memorialde yaptım. Sorununuz nedir bilmiyorum ama bazı konularda Bursa daki merkezleri aşıyo bu işler. Doktorlarımız çok iyi ama merkezler hakkında aynı şeyi söyleyemiycem.