Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim ve bende bu yollardan geçmiş biriyim şu an 3 aylık hamileyim..Zor zamanlar atlattık eşimle çok üzüldük..Okadar iyi anlıyorumki sizleri..İnşallah bende hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım..Şimdi dualarım bütün bebek bekleyenlere Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.Kimseyi böyle bişeyle sınamasın.Benim ikinci tüp bebek denememde oldu ama ondan öncede eşim 1 sene tedavi oldu hep umutlandık olmadı..Size tek söyleyebileceğim sakın pes etmeyin ve isteyin dua edin gerçekten istiyorum deyin sakın yılmayın..

insallah tez zamanda minik yavrularina kavusursun canim, allah büyük, mutlaka birgün nasip olacaktlir

merhabalarrr:)
sırf bu mesajı yazmak için üye oldum hanımlar...
allahın izniyle ilk tüp bebek denememizde pozitif sonucu aldık...
umarım sağlıkla tamamınada ereriz:)
ilk değerim 101,03 2 gün sonra yani bügünkü 252,07 :)))
3. yüde cumartesi yapıcaz,hepinize , isteyen herkese sağlıklı bi hamilelik ve bebişler dilerim...tabi kendimede daha herşey yeni başlıyor nede olsa.
ben bu forumu okuyarak umut ettim hep . bu mesajda sizin umutlarınıza umut katar umarım...
ankarada anatolia tüp bebek merkezinde hakan hoca ve ekibi saolsun.ekip profesyoneldi.ilgi iyi ve iş planını iyi yapışlar bence:)biz yatıyoruz bebişimle şimdilik sorularınızı yanıtlamak isterim olursa daha sonra , iyi geceler:)

ay çok sevindim geçekten, bebişinle mutlu sağlıklı güzel günlerin olur inşallah, kucağına almayı nasip etsin rabbim.

benim sorum şu : tüp bebekten önce aşılama vs yapıldımı ? bir de problemin neydi ?
tşkkrlr :)

merhaba ben ilk deneme hamile kaldım kızım oldu şuan iki yaşında isteyen herkese nasip etsin

merhaba ben ilk deneme hamile kaldım kızım oldu şuan iki yaşında isteyen herkese nasip etsin

çok şanslıymışsın maşallah, allah uzun ömürler versin analı bablı büyütsün.

peki neden tüp bebek tedavisine başvurdun, problemin neydi, nasıl bir tedavi izledin, iş hayatın nasıl etkilendi (bu arada çalışıyomusun) ?
ne çok soru sordum dimi, ama napim merak ediyorum.inşallah benimde ilk denememde olur ya :) daha yeni başladım tedaviye..

Crinone vajinal jel elimde var. Buzdolabında sakladım bu konuda hassasım.bebeklerim oldu allaha şükür.içinde 12 adet var.2014 son kullanma tarihi.uygun fiyata verebilirim.isteyen özelden msj atabilir

arkadaşlar benimde eşimde azospermi rahatsızlığı var ve bizde tüp bebek tedavisine başlıcaz.aşamalar neler bilgilendirilmek istiyorum ve RAHİM FILMI nasıl çekiliyor??korkulacak kadar büyük bi olaymı merak içindeyim.

canim gecmis olsun en basta en cok sabira ihtiyaciniz var ama asla vazgecmeyin en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz insallah rahim filmi rahim icine verilen ilac esliginde rahmin tuplerin filminin cekilmesi diyebiliriz agrili bir islem dogruyu soylemek gerekirse ama kisa suruyor istersen anestezi alabilirsin ama agri esigin yuksekse gerek yok tadavi olacagin hastaneyi cok iyi arastirmalisin forumda okuduklarin seni yaniltmasin cunku kim nereden pozitif sonuc alirsa orasi iyidir hangi sehirdesin bilmiyorum ama tek bir drun solediklerinle karar vermeyin bir kac farkli drun yorumunu muhakkak alin 5 yillik evliyim cok sukur 9 haftalik ikizlerime gebeyim bu surec icinde neler yasadik bir biz birde allah bilir umarim en kisa zamanda insallah sizle birlekte isteyen herkesin yuzu guler birde muhakkak esinize yararli olabilecek seyleri yediriniz keciboynuzu findik fistik ceviz kuruyemis kisaca ve bol salcali yemekler hatta arastirin ekstra vitamin bile kullanin derim biz birinci tedavide hic bisey uygulamamistik ikikncisinde uyguladik sonuc inanilmaz degismisti esim 3 ay gunde 4tane arginmax men kullandi arastirabilirsiniz sorulariniz olursa seve seve yardimci olurum bol sanslar

arkadaşım hsg filmini yeni teknoloji ile ağrısız acısız çeken merkezler var iyice araştır.istanbuldaysan bilmiyorum isim verebiliyor muyuz ama fındıkzade'de radyotom-radyomar diye bir merkez var hem fiyatları uygun anlaşmalı tüp bebek merkezlerinden rapor götürürsen daha da indirim alıyorsun.işin 5 dakikada bitiyor ve kesinlikle hiç canın yanmıyor. aynı jinekoloji muayenesi oluyormuş gibi.

eşin için de en kısa zamanda keçiboynuzu kürüne başlamanı öneririm. internetten nasıl yapılacağını kolayca öğrenebilirsin.biz bir de men's arginmax kullandık. başta durum çok vahimdi ama sonuçta TESE'ye gerek kalmadan özenle yapılmış testler sonucu çıkan birkaç canlı spermle tedavimizi bitirdik. dün transferimiz yapıldı 12 marta kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama uzun süren yolculuğumuz sonunda tavsiye edeceğim şey şu: iyice araştırıp iyi bir tüp bebek merkezine gidin ve kesinlikle tek merkezde yapılan test sonuçlarına güvenmeyin. çünkü benim anladığım bu testleri her çalışan gereken özen ve ciddiyetle yapmıyor ne yazık ki. biz birçok kere 0 çektik ama başka yerlerde az da olsa sperm bulunabildi. hepimizin Allah yardımcısı olsun ve özlemle beklediğimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

pregynl 5000 IU çatlatma iğnesini istanbulda nerde bulabilirim? çok zor bulunuyor bikaç eczaneye sordum yok yardımcı olurmusunuz

canım tesadüf okudum dr kimdi sorun nydi ilaçlara ne kadar ödedin lütfen özele yazarmısın

bugün sonucumu aldım,yine olmadı.bu 3.tüp bebek tedavisiydi.izmirde irenbede yaptırdım.bür gün olumlu sonuç alablecekmiyim acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…