Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Slm hanımlar bu sitede bu tür hikayeleri okuyunca cok duygulanıyorum.aynı tüp bebek macerasi bizimde kasım ayında başlıyacak.bizde 5 senelik evliyiz ve hiç korunmamamıza ragmen hiç hamile kalamadım,dr gittigimizde eşime azospermi teşhisi konuldu,cok şükür bende bi sorun yoktu.maddi olarak biraz toparlanınca tüp bebege bu ay başlıycaz,ben 30 eşim 35 yaşında.tahmin edersinizki cook zor bi sürecten geciyoruz,ve gececegizde.hala merkeze karar bile veremedim,azospermide başarılı bi merkez önerisi varsa yazsın lütfen.şimdiden korkusu,stresi,heyecanı sardı,durup durup aglıyorum,morale cok ihtiyacım var..ALLAHIM HEPİMİZE SAGLIKLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN,TEZ VAKİTTE İNŞ..SEVGİYLE KALIN.

O kadar etkilendim ki hikayenden Allah sağlık versin meleklerine sana inanılmaz bir başarı öyküsünün harika kahramanlarısınızzzUmarım benimde anlatacak güzel bir hikayem olur sizinkine eşdeğer öperim melekleriniziii kocaman

tebrik ederimmmm Rabbim sağlıklaaaa kucağına almayı nasip etsiin inşallahhhhhhhhh

Merhabaa 3 tüp deneyimi olan biri olarak diyebilirim kiii yata yata bu iş olsa 5-10 tane ben yapmış olurdddummmmcanım ben herbirindeee taa iğnelerdennnn itibareeennn yattım yattımmmmm yattımmmmmmmm:)ama çalışanlar gezenler hep gördüm hamileeeeyani ilk 3 gün dinlenmenin dışında temkinli hareketlerle istediğini yap canımRabbim sağlıkla hayırlı güzel haberlerrr vermeniii nasip etsiinnn

SELAMUN ALEYKUM merhaba kader arkadaşlarım bende size anlatıyım hikayemi
5 senelik evliyim vede çocuğumuz yok hiç korunmadık sonra soranlara korunduk dedik gizlice dr arayışı en son dr sizin tedaviniz anca istanbulda dedi biz ankarada oturuyoruz gittiğimiz dr sorunun eşimde olduğunu ve spermin rahme gitmesini engelleyn mikrop olduğu söylendi.artık yazın istbula gitmeyi planladık sonr dr aradı başka bi dr tavsiye etti ankara tıp fakültesi bülent berker muayanesine gittik ve benim sol yumurtalığın arkasında kist olduğunu ve onu göre göre tedavi yapayamayacagını söyladi ve ameliyat oldum 3 hafta sonra ameliyat yerim fıtık oldu ve tekrar ameliyat oldum sonra 1 ay dinlenme ve aşılama yapıldı dr söyledi umutlanma aşılamada şansın düşük denildi vede dediği oldu sonuç negatif sonra tüp bebege başladık ramazanda iğnelere başladım 1o gün sonra dayımın oğlu vefat etti bu beni çok etkiledi neyse yumurta toplandı 12 döllendi dr uğraştık dedi 2 embriyo konuldu ve sonuç yine negatif dr 2 adetten sonra gel dedi ve bugün 2 adetmi oldum ve yarın gitcem bakalım hayırlısı olur inşallah ALLAHIN izniyle pes etmek yok yola devem dr teknik olarak sıkıntı yok olduğunu vede ben çenem durmadı herkse söyledim bu sefer kimseye demiycem strese girmiycem ALLAHIM bu yolda olan herkese yardımcı olsun inşallah

Selamm canlarımmmmmmmmumarım herkes iyidirrrrtüp bebek tedavilerii arasında yumurta takibi yapanlar var ise yeni topiğime(http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...sinizzz-4.html (Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???)) beklerim buyrun gelin ovulasyon cihazları yada ateş yöntemiyle birlikte takip edelim yumoşlarııııııııııııııı

Denemede ki tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimmmmnşallahh Rabbim hepimizinnn muradını tez vakitteee verirrr inşallahhhhhh

merhaba arkadaşlar ben topikte yeniyim.2 negatif aşılama 3 ay klomen tedavisi ve sonuçta ocakta tüp bebeğe karar verdik ALLAHIN izniyle.ama hangi hastane iyi ücretler nasıl bilemiyorum bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim.bu arada bizimki sebepsiz infertilite.ilk başlarda eşimin sperm hareket azlığı vardı ama şimdi o da tedavi oldu sorun yok ama bebekte yok :))

Kızlar merhaba bende bu topıkte yenıyım :)
Kendı hıkayemı anlatmak ıstıyorum 36 yasındayım yumurta azlıgı sorunumuz vardı.3 kere bir negatıf denemem oldu.Daha sonra hastanemi degıstırdım ve 4.denememde gebe kaldım ve 2 hafta sonra konrolum var

Bu arada fıyat soran arkadasa da tedavıler ve ılaclar toplamda 6000-6500 tl yi bulabılıyor...

Ağlıyorum hüngür hüngür hemde...Allah bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin...Bir gün banada bu sayfadaki herkez gibi mucizemi paylaşmayı nasib etsin Yaradan!!

Canım sonuncuyu nerede yaptırdın?? Birde yumurta azlığı sorununda fsh mı yüksek çıkıyor yoksa hormon,adet görme normal oluyorda ultrason ilemi teşhis konuluyor??

Merhaba arkadaşlar..
Tüp bebek deneyimim oldu..sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.iki yıl önce bende bu sayfaları okuyup okuyup umut bekleyenlerdendım ama ümidimi hiç yitirmedim.allah birgün zamanı gelince bizede o güzel duyguyu tattıracağını biliyordum ..Allah sizlerede nasip eder inşallah.2009 yılında karar verdık bebek yapmaya fakat bir kaç ay sonra doktora gıtmryı duşunduk sureç erkendı fakat benım tez canlılığım ee birde netten okuduklerımdan etkılendığım için hemen tuttuk hastane yolunu..iyiki gitmişim...doktor benı muayne ettı sonra eşimi eşimin sperm sayısı düşük çıktı bize amelıyat önerdı fakat amelıyat sonrası rakam duşebılırdı artabılırde dedi ben çok tedırgın olmuştum...birde negatıf suratsız bir doktora denk geldık bizim yuzumuze karşı sizin çocuğunuz olmaz gidin tüp bebek yaptırın demezmiii o an beynımden kaynar sular boşaldı o ana kadar hiç okumamıştım nasıl bişey diye..etraftan duyduğum kadarıylaa çok zor bir sureç ti...fakat işin içine girince anlıyorsunki hiçde zor değil.en zoru herşey bittikten sonra test sonucunu beklemek... herneyse başladık tedaviye herşey kolay kolay oldu her akşam iğneler kalçadan biras ödem oldu okadar..onun dışında herşey istediğimiz gibi gelişti..bu arada biz Umut Tüp bebek merkezinde tedavımıze başladık doktorum çok iyidi sevecen candan aslında bu tur olaylarda gerçekten karşıdaki doktorun anlayışlı olması çok önemlı en başta zaten insanın psıkoloji çok önemli..ben doktorumlada bunu başardığıma inanıyorum çünkü gerçekten çok sevdim...:) sonra test günü geldi heryerde hastane arıyorum bir saat içinde bana sonucu vermesi gerekli daha fazla bekleyemeyectim bir kaç yere başvurduktan sonra yine yaptırdığımız yere gıtmek geldı aklıma o an heyecandan ne yapacağımı unutuyordum.gittim umut tup bebeğe bir saate kadar test sonucunuzu bıldırırız dediler ama bana o bir saat bir yıl gibi gelmişti sonra aradılarrrrrrrrrrr donuk bir ses ben olmadı dedim...sonra hayırlı olsun hamılesınız diyince ki oanı hiç tarif edemem allah sızlerede yaşatsın çok buyuk mutluluk telefonda çığlık attımmmmmmm:))) yani ilk denememde allah bana bu eşsiz duyguyu tattırdı şuan kızım bir yaşında ikinciyi düşünmeye başladım bile..tekrar aynı doktorum ve aynı merkeze giderim kesinlikle..arkadaşlar hiç tedirgın olmayın bende denemeden once hep okuyup umut edıyordum bende siz umut edesınız diye uzun uzun şuan kzımın uyku saatı geldi benı rahat bırakmıyor ben kaçıyorum sorularınız olursa seve seve cevaplıcam sevgiler arkadaşlar....

merhaba canım bende yeniyim ben size umut tup bebek merkezini önerıyorumm.süleyman tosun du doktorum

allah bağışlasın....hayırlı ömrü uzun bir evlat olsun inşallah....

canım benim ben de çok kararsızdım her gün kafam karışıyordu hanig merkeze hangi doktora gitsem diye selman beyin adını çok duymıştum; işin özü bu sonra gitmeye karar verdim ben de muayene oldum öncelikle senin gibi çok sevdim memnun kaldım anca haziran gibi başlayabildim fakat tedaviye şimdi hamileyim selman doktorla ilk denememde tutturduk çok zorlu bir süreç fakat hem doktor hem tüp bebek merkezi çalışanları çok yardımcı oluyorlar benim sürecim rahattı bu yuzden hiç sıkıntı yaşamadım ne diyim çok memnundum hele ki işine yakınsa hiç düşünme derim ben..

gerçekten de tüp bebeğe karar vermek yaptırmak bütün her şeyi göze almak süreci baştan kabuşllenmek ama her anında zorlanmak zorlu tedavi süreci sonra bekleme süreci ve sonuç işte hepsinin ayrı ayrı bin tane derdi var hem maddi hem manevi sıkıntılar çok fazla bu sürece hazirana yında başladım şimdi hamileyim çok koruyordum ama doktorum selman bey ve merkez sayeside biraz kolaylaştı her şey allahım razı olsun tuttu hamile kalabildim allah herkese nasip eder inşallah..

merhaba herkese 5 yıllık evliliğimzde hiç 3 kez aşılama denemesi yaptık gebelik oluşmadı.
neticede GATA da tüp bebek merkezinde tüp bebek uygulaması yapıldı.20 gün kadar ankarada kaldık.
zor bir süreçti ama şu an 5 haftalık hamileyim ve herşey sağlıklı devam ediyor.inşallah bebeğimi de kucağıma almayı nasib eder Allah.
isteyen herkese bu duyguyu yaşatmasını diliyorum Allahımdan.
bu sürecin ayrtıntılarıyla ilgili sorusu olanları cevaplayabilirim.

not:keseyi gördük ultrason kagıdına bakıp bakıp gülümsüyorum.

merhaba herkese 5 yıllık evliliğimzde hiç 3 kez aşılama denemesi yaptık gebelik oluşmadı.
neticede GATA da tüp bebek merkezinde tüp bebek uygulaması yapıldı.20 gün kadar ankarada kaldık.
zor bir süreçti ama şu an 5 haftalık hamileyim ve herşey sağlıklı devam ediyor.inşallah bebeğimi de kucağıma almayı nasib eder Allah.
isteyen herkese bu duyguyu yaşatmasını diliyorum Allahımdan.
bu sürecin ayrtıntılarıyla ilgili sorusu olanları cevaplayabilirim.

not:keseyi gördük ultrason kagıdına bakıp bakıp gülümsüyorum.

hayırlı olsun canım allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu hele ki çok uğraşıp yıllarca bekleyince kavuşmanın zor olduğunu bilince o duyguyu yaşamak çok daha güzel selman beye ilk gittiğim zamanla şimdi hissettiğim duygular arasındaki geçiş inanılmaz diyorum allh herkese bebğini kesenin içinde görmeyi nasip etsin bizim gibi görenlere de kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin.

merhaba arkadaslar ben alman hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ilk sefer ve ilk seferde tuttu suan 7+5 hamileyim ALLAHIMA sükürler olsun tedaviye giderken önünü arkasini düsünmedim gezdim tozdum vücutumu hazirladim transferden iki gün sonrada almanyaya geldim arabamla veren ALLAH veriyor doktoruma kalsa rhat oldugum icin kafami takmadigim icin vücutun kabul ettigi ama alman hastanesini siddetle tavsiye ediyorum sizlere türkiyede birinci dünyada ücüncü bu alanda ve birinci kezde tutan cok insanla tansitim orda ikinci bebisleri icin gelmislerdi

merhaba canım benimde eşimde hareket azlığı var senin eşin n e tedavisi oldu öğrenebilirmiyim bize haraket azlığına tedavimiz yok dediler tıbbı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…