- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba herkese 5 yıllık evliliğimzde hiç 3 kez aşılama denemesi yaptık gebelik oluşmadı.
neticede GATA da tüp bebek merkezinde tüp bebek uygulaması yapıldı.20 gün kadar ankarada kaldık.
zor bir süreçti ama şu an 5 haftalık hamileyim ve herşey sağlıklı devam ediyor.inşallah bebeğimi de kucağıma almayı nasib eder Allah.
isteyen herkese bu duyguyu yaşatmasını diliyorum Allahımdan.
bu sürecin ayrtıntılarıyla ilgili sorusu olanları cevaplayabilirim.
not:keseyi gördük ultrason kagıdına bakıp bakıp gülümsüyorum.
tebrik ederim canım ben de şimdi bebeişimi bekliyorum ben medicanada selman laçinle tedavi oldum çok memenun kaldım ama sonuç önemli tabii allah ikimize de en hayırlı şekilde bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da bir an önce bnu güzel duyguyu tattırsın..
Arkadaşlar merhaba bende ilk kez yazıyorum burada....2 tüp bebek denemem oldu ve 2 sindede 9. gün kanamam oldu.Tabi bu bende hep aynı durummu olacak diye bayaağı korkular yarattı.Yalnız 2. denemem geçen aydı 9.gün kanamam olunca hemen kan testi yaptırdım ve 0.5 çıktı bende nasıl olsa bir hamilelik olmadığı için 3. gün sonra yani transferimin 12. günü lazer epilasyona gittim ne olur ne olmaz diye 1 idrar testi yaptım ve yine sonuç negatifti çok fazla akıntım olduğu için göğüslerim ağrıdığı için şüphelendim hatta 20.gün bir idrar testi daha yaptım oda negatifti ama tam 1 dk sürüyor idrar testini beklemekmi lazım bu gün tam 30 gün oldu bu 30 gündede göğüslerimdeki ağrı hala sürüyor akıntım devam tuhaf bir şey herşeyi anladımda bu göğsümdeki ağrı neden oluyor kadın sağlığı merkezine gittim muayene oldum ve bir şey yok dediler özellikler uçları ağrıyor.Böyle bir şey yaşayan varmı arkadaşlar ? yazarsanız rahatlayacağım.Herkesin gönlüne göre verir allah inşallah.
Tekrar slmlar benim mikroenjeksiyon yöntemiyle üçüzlerim oldu inşallah sizlerede nasip eder:))
bende aranıza yenı katıldımm..bizde kı sorun esımm....hiç sperm bulunamadı o yuzdenn tup bebeğe karar verdık bir kac test yaptırdık fakat ben bu konuyla ılgılı hiçbirsey bılmıyorum desem yerıı bıraz arastırma yapsamda bu surecı tam anlayamadımm..mesela ben calışan bır bayanımm bu tedavı sırasındaa cok ızın almak zorunda kalırmıyım iş yerınden..yanı cok sık hastaneye gıdıp gelınıyor mu?bu benım ıcın cok onemlı gerekırse işimi bırakırım o sorun deıll ama ben bu surecı merak edıyorum...bana yardımcı olursanız cok sevınırımm :)
Tekrar slmlar benim mikroenjeksiyon yöntemiyle üçüzlerim oldu inşallah sizlerede nasip eder:))
Merhaba
Bizde de hiç sperm bulunamdığı için eşim tese ameliyatı oldu orda sperm bulunduğu taktirde tüp bebek yapabileceğimizi söylediler çok şükür ameliyat sonrası sperm bulundu.
Önce eşin ameliyat oluyor ve spermleri donduruyor doktorlar sonra seni ilaç tedavisine başlatıyorlar seninde yumurta tedavin başlıyor en azından benim böyle oldu.Bir kaç gün aralıklı günlerde gidiyorsun yumurtaların durumuna bakıyor doktor.Sonrada yumurtaların topluyor bir süre sonra seni arıyorlar transfer gününü söylüyorlar.Transferden sonrada 12 gün rapor yazabililen hastaneler var.Sgk ile anlaşmalı olanlar olabilir.Yani ben detayları ile yazmadım ama kaba taslak böyle bir süreç.Umarım allah gönlüne göre verir.
aa cnm ben bu durumda esımın amelıyata gıreceğini bilmiyordumm bız mesela o kadar test yaptırdıkk ama bu durumu kımse bıze soylemedı..ben sanıyordum kı tup bebek merkezine gıdıcez ve hemen ben ılac tedavisine baslıycamm ama ole deıll demekk zor bır surec desene pekııı ozel olmassa bısey sorsamm sızın tup bebek tedavınız hangı asamada varmı herhangi bir gelışme cnmm?
Bizde bilmiyorduk taki tüp bebek merkezine gidene kadar ama şu ayrıntı unutmamak lazım sperm testi sonucunda bulunamadıysa zaten gereken durumları doktorunuz size açıklayacak...Ben 2 defa denedim ve malesef ikiside negatif sonuçlandı.Ama karamsarlığa kapılmamak lazım moral en büyük yardımcımız olacak.
merhaba öncelikle allah bağışlasın üçüzlerinizi allah olamayan tüm arkadaşlarıma ve banada nasip etsin inşallah.
Mikroenjeksiyon olmasını doktorunuzmu istedi yada ne gibi durumlarda oluyor biraz açıklayabilirmisiniz.yani eğere sperm sorunlu hastalardaysa bizde düşünebiliriz gibi geldi...
meraba cidaa doktorumuz istedi eşimde sperm sayısı sıfırdı testisten enjektörle alındı sperm benimde üçüncü denemede oldu hamilelik ilk iki denemede sonuç negatifti işlem sırasında kafanın çok rahat olması gerek hiç bişi takmıcan birde sık deneyin demişlerdi bize çok ara vermeden yani inşallah bütün isteyenlere versin rabbim birde doktora değil allahın vereceğine inan inançta en başta geliyo neler yapmadımki yumurtlama için iğneler vardı o sırada dere otu yedim bol bol dualar okutturdum çok zor bişi ama genede allaha yalvardım hayırlıysa ver diye olmayan herkese versin inşallah
Arkadaşlar merhaba bende ilk kez yazıyorum burada....2 tüp bebek denemem oldu ve 2 sindede 9. gün kanamam oldu.Tabi bu bende hep aynı durummu olacak diye bayaağı korkular yarattı.Yalnız 2. denemem geçen aydı 9.gün kanamam olunca hemen kan testi yaptırdım ve 0.5 çıktı bende nasıl olsa bir hamilelik olmadığı için 3. gün sonra yani transferimin 12. günü lazer epilasyona gittim ne olur ne olmaz diye 1 idrar testi yaptım ve yine sonuç negatifti çok fazla akıntım olduğu için göğüslerim ağrıdığı için şüphelendim hatta 20.gün bir idrar testi daha yaptım oda negatifti ama tam 1 dk sürüyor idrar testini beklemekmi lazım bu gün tam 30 gün oldu bu 30 gündede göğüslerimdeki ağrı hala sürüyor akıntım devam tuhaf bir şey herşeyi anladımda bu göğsümdeki ağrı neden oluyor kadın sağlığı merkezine gittim muayene oldum ve bir şey yok dediler özellikler uçları ağrıyor.Böyle bir şey yaşayan varmı arkadaşlar ? yazarsanız rahatlayacağım.Herkesin gönlüne göre verir allah inşallah.