Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

niles yazdığını görünce insallah hamiledir diyerek açtım topiği :)) allah gönlüne göre vermiş canım darısı hepimizin basına olsun.değerin kaç çıktııııııııı sorununuz neydi yazarmısın canımm :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: çoooook sevindim

niles yazdığını görünce insallah hamiledir diyerek açtım topiği :)) allah gönlüne göre vermiş canım darısı hepimizin basına olsun.değerin kaç çıktııııııııı sorununuz neydi yazarmısın canımm :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: çoooook sevindim

114.2 çıktı.Çok teşekkür ederim:)darısı başınıza..

kaçıncı denemen kaç yasındasınn sorununuz neydi bizi aydınlatırmısın canııııııım

kaçıncı denemen kaç yasındasınn sorununuz neydi bizi aydınlatırmısın canııııııım

27 yaşındayım.Yumurta rezervim düşük 3 yumurtam vardı.1tane döllendi.o da transfer edildi.Bu 2. denememdi.Ankarada Timur Gürgan'a gittim ve ben memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim:)Darısı sizlern başına

kızlar gunydın ya benim acayip ksık ağrım var dün geceden beri.geçen hafta olgun bi yumurtam vardı gün aşırı ilişki dedi doktor.hamile kalmış olabilirmiyim bu kadar çabuk.yada ne biliyim yumurta çatlamamış ve kiste dönmüş olabilir mi.karnımda kocaman bi taş var sanki :KK43:( şişkinlikte var.ne yapmalıyım onu da bilmiyorum :KK43:((

canım öncelikle yaşadığın deneyimi bizimle paylaştığın için teşekkürler inanki okurken bu saatte ağladım dilerim yüce rabbim bana verherkeze anne olmayı nasip etsin bende 15 temmuzdan sonra tüp bebek işlemlerine başlayacağız inş. Hayırlı haberler alırım

cubukoğlu merhaba ben de 18 temmuz da tüp bebeğe başlıyoruz. Aynı döneme denk geleceğiz, bu süreçte başımızdan geçenleri karşılıklı yazalım olur mu ben ankara da yaptırıyorum ilk denemem. Siz de durum nasıl?

Yeni pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah tamamına erdirsin, inşallah bize de kısmet etsin.

cubukoğlu merhaba ben de 18 temmuz da tüp bebeğe başlıyoruz. Aynı döneme denk geleceğiz, bu süreçte başımızdan geçenleri karşılıklı yazalım olur mu ben ankara da yaptırıyorum ilk denemem. Siz de durum nasıl?

Yeni pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah tamamına erdirsin, inşallah bize de kısmet etsin.

merhaba evt bizde 15 temmuztan sonra başlayacağız ben balıkesirliyim izmirde yaptıracağız allah nasip ederse ikimizde aynı dönemde inş. hamile kalırız başımızdan geçenleri hem birlikte hemde diğer arkadaşlarımızında okuması için paylaşırız pozitif olalım ve iyi düşünülem hayırlısını ve sağlıklısın versin inş. herkeze

Merhabalar,ben daha önce de yazmıştım.16 Nisan'da.HSG filmi çektirdikten 1 ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım hafta hamile olduğumu öğrenmiştim mucize eseri.Şimdi 17 haftalık hamileyim.Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
Ben Adana'da Prof.Dr Turan ÇETİN Tüp bebek Merkezinde tedaviye başlayacaktım.HSG çekildi,sonraki ay randevumuz vardı.Tabi ben hamile kalınca gitmedik.Aradan bunca ay geçti fakat bir kezz bile arayıp,niçin gelmediniz veya randevunuz şu gündü,hatırlatmak için aradık diye aramalarını bekliyordum.Ama hayır, aramadılar bile.Merkezin hasta ilişkileri çok zayıf.Adan'da tedavi göreceklere asla ama asla tavsiye etmiyorum.Bir de eşimin spermiyogramını da onlar yapmıştı,sonucun mlde 34 milyon olduğunu eşime telefonda söylemişler(daha önce 9 ve 12 milyon çıkmıştı),fakat bu sonucun normal yoldan bile hamile kalmaya uygun olduğundan falan hiç bahsetmemişler.HAMİLE KALMASAM TÜP BEBEK İÇİN BOŞU BOŞUNA PARA VERECEKTİK YANİ.Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu merkezi.Zaten Dr Turan ÇETİN bile yapmıyor tedaviyi,sadece adı var o kadar.

merhaba evt bizde 15 temmuztan sonra başlayacağız ben balıkesirliyim izmirde yaptıracağız allah nasip ederse ikimizde aynı dönemde inş. hamile kalırız başımızdan geçenleri hem birlikte hemde diğer arkadaşlarımızında okuması için paylaşırız pozitif olalım ve iyi düşünülem hayırlısını ve sağlıklısın versin inş. herkeze

baharb bu mesaj sana günaydın diyerek başlamak istedim mesajıma bu sabah çok değişik ve heyecanlı duygular içerisindeyim ve bunları paylaşmak istedim geçen ay adetim ayın 20 sindeydi 3 gün geriye atarsa 15 veya 16 sı diye dr.umla öyle hesaplamıştık ama bugün sabah regl oldum ve allah nasip ederse yarın izmire gidiyorum çok mutluyum ilk adımımızı atıyoruz ve içim umutla dolu çok pozitifim bebeğim bana tutununcaya kadar inş. hepböyle pozitif olurum inş. yüce rabbimde sanada banada ve isteyen herkeze hayırlısını verir benim için dua edermisin gelince yine haberleşiriz

bende bu ay tedaviye baslıyorum, ilk deneyimim olacak, bikaç güne regl olmayı bekliyorum, inşallah hayırlısı olur...başarı hikayelerini okudukça içime su serpiliyor, Allah tüm isteyenlere sağlıkla sağlıklı bebekler nasip etsin..
aynı dönemde başlayacak arkadaşlar birbirimizden haberdar olalım:):)

bende bu ay tedaviye baslıyorum, ilk deneyimim olacak, bikaç güne regl olmayı bekliyorum, inşallah hayırlısı olur...başarı hikayelerini okudukça içime su serpiliyor, Allah tüm isteyenlere sağlıkla sağlıklı bebekler nasip etsin..
aynı dönemde başlayacak arkadaşlar birbirimizden haberdar olalım:):)

merhaba öncelikle hakkında hayırlsıı olsun inşallah.benimde 2.denemem olucak adet olunca gidicem ay sonunda.ama inan insan her defasında ilk defaymış gibi heyecanlanıyor.sadece daha önce yaşayınca başına neler gelceği neler yaşancağı konusunda bilgili oluyorsun.umarım senin ilk ve son olur.sorun neydi sizin?

merhaba öncelikle hakkında hayırlsıı olsun inşallah.benimde 2.denemem olucak adet olunca gidicem ay sonunda.ama inan insan her defasında ilk defaymış gibi heyecanlanıyor.sadece daha önce yaşayınca başına neler gelceği neler yaşancağı konusunda bilgili oluyorsun.umarım senin ilk ve son olur.sorun neydi sizin?

çok heyecanlıyım bende, umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:)

benim hikayem 1,5 sene önce doğal yolla hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı doktorum araştırmaya gerek yok demişti derken 3 ay oncesine kadar tekrar denedik denedik olmadı.. sonra kistlerim olduğu ortaya çıktı, endometriosisten laparoskopi oldum iki taraflı, doktor amilyattan sonra doğal yolla olur dene dedi işi sağlama almak adına yumurta takibine gittim, spermiogram istedi, hamile kalmadan önce yaptırmıştı eşim ama bize anormallik olduğu hakkında bilgi verilmemişti.. yeni öğrendikki morfoloji %2 ve haraket %10 total 53mlyn, dr. %1-2 şansınız, seninde %100 verimli değil eşininde, bu durumda direk micro dedi..bizde bu yola girdik, umarım hayırlısı olur hepimiz adına:)

sizde problem neydi?

çok heyecanlıyım bende, umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:)

benim hikayem 1,5 sene önce doğal yolla hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı doktorum araştırmaya gerek yok demişti derken 3 ay oncesine kadar tekrar denedik denedik olmadı.. sonra kistlerim olduğu ortaya çıktı, endometriosisten laparoskopi oldum iki taraflı, doktor amilyattan sonra doğal yolla olur dene dedi işi sağlama almak adına yumurta takibine gittim, spermiogram istedi, hamile kalmadan önce yaptırmıştı eşim ama bize anormallik olduğu hakkında bilgi verilmemişti.. yeni öğrendikki morfoloji %2 ve haraket %10 total 53mlyn, dr. %1-2 şansınız, seninde %100 verimli değil eşininde, bu durumda direk micro dedi..bizde bu yola girdik, umarım hayırlısı olur hepimiz adına:)

sizde problem neydi?

eşimde sperm sayısı 14milyon morfoloji %1 normal.%99 baş anormalisi hareketlilik iyi.bende de polikistikover var. 1aşılama yaptırdk.1de tüp bebek.şimdi nasipse 2.yi yaptırıcaz.bizde mikroenjeksiyonla yaptırdık.bende 2.denemem de IMSI yöntemi kullanılıyor diye ve erkek kısırlığında başarılı diye memoriale gidicem.siz nerede yaptırıcaksınız

eşimde sperm sayısı 14milyon morfoloji %1 normal.%99 baş anormalisi hareketlilik iyi.bende de polikistikover var. 1aşılama yaptırdk.1de tüp bebek.şimdi nasipse 2.yi yaptırıcaz.bizde mikroenjeksiyonla yaptırdık.bende 2.denemem de IMSI yöntemi kullanılıyor diye ve erkek kısırlığında başarılı diye memoriale gidicem.siz nerede yaptırıcaksınız

bizede doktor imsi ile micro önerdi, aşılamayı sordum şansın çok düşük denemeye gerek yok, kist oluşumunda tedaviden dolayı her seferinde risk almış olurmuşum o yüzden micro olucak kısmetse. morfoloji bozukluğunda imsi ile micro başarı yüzdesi %50 dedi, umarım o şans bizede güler:) brüksel tüp bebekte başlayacağım amilyatımıda orada olmuştum. istanbuldamı oturuyorsun?

hayır ben ,izmirdeyim istanbulda gelicez tedavi için.allahtan ablamlar orada kalıyorda yer sorunu olmayacak.umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız.allah şimdiden kolaylık versin.foruma sıksıkgriiyorum.denk gelirsek konuşuruz yine.iyigeceler grş

hayır ben ,izmirdeyim istanbulda gelicez tedavi için.allahtan ablamlar orada kalıyorda yer sorunu olmayacak.umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız.allah şimdiden kolaylık versin.foruma sıksıkgriiyorum.denk gelirsek konuşuruz yine.iyigeceler grş

iyi geceler, bende devamlı giriyorum foruma haberleşiriz inşallah güzrel haberler olur:)

mrb arkadaşlar bende 18 temmuzda başladım tedaviye.bende sorun yok eşimin morfolojisi sıfır.ama doktor morfoloji önmeli değil onlar internet bilgisi dedi.........inşallah öyledir........hepimizin tedavisi hayırlı olsun.......

X