Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niles yazdığını görünce insallah hamiledir diyerek açtım topiği :)) allah gönlüne göre vermiş canım darısı hepimizin basına olsun.değerin kaç çıktııııııııı sorununuz neydi yazarmısın canımm çoooook sevindim
kaçıncı denemen kaç yasındasınn sorununuz neydi bizi aydınlatırmısın canııııııım
Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Allah tüm isteyenlere nasip etsin
canım öncelikle yaşadığın deneyimi bizimle paylaştığın için teşekkürler inanki okurken bu saatte ağladım dilerim yüce rabbim bana verherkeze anne olmayı nasip etsin bende 15 temmuzdan sonra tüp bebek işlemlerine başlayacağız inş. Hayırlı haberler alırım
cubukoğlu merhaba ben de 18 temmuz da tüp bebeğe başlıyoruz. Aynı döneme denk geleceğiz, bu süreçte başımızdan geçenleri karşılıklı yazalım olur mu ben ankara da yaptırıyorum ilk denemem. Siz de durum nasıl?
Yeni pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah tamamına erdirsin, inşallah bize de kısmet etsin.
merhaba evt bizde 15 temmuztan sonra başlayacağız ben balıkesirliyim izmirde yaptıracağız allah nasip ederse ikimizde aynı dönemde inş. hamile kalırız başımızdan geçenleri hem birlikte hemde diğer arkadaşlarımızında okuması için paylaşırız pozitif olalım ve iyi düşünülem hayırlısını ve sağlıklısın versin inş. herkeze
bende bu ay tedaviye baslıyorum, ilk deneyimim olacak, bikaç güne regl olmayı bekliyorum, inşallah hayırlısı olur...başarı hikayelerini okudukça içime su serpiliyor, Allah tüm isteyenlere sağlıkla sağlıklı bebekler nasip etsin..
aynı dönemde başlayacak arkadaşlar birbirimizden haberdar olalım:):)
merhaba öncelikle hakkında hayırlsıı olsun inşallah.benimde 2.denemem olucak adet olunca gidicem ay sonunda.ama inan insan her defasında ilk defaymış gibi heyecanlanıyor.sadece daha önce yaşayınca başına neler gelceği neler yaşancağı konusunda bilgili oluyorsun.umarım senin ilk ve son olur.sorun neydi sizin?
çok heyecanlıyım bende, umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:)
benim hikayem 1,5 sene önce doğal yolla hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı doktorum araştırmaya gerek yok demişti derken 3 ay oncesine kadar tekrar denedik denedik olmadı.. sonra kistlerim olduğu ortaya çıktı, endometriosisten laparoskopi oldum iki taraflı, doktor amilyattan sonra doğal yolla olur dene dedi işi sağlama almak adına yumurta takibine gittim, spermiogram istedi, hamile kalmadan önce yaptırmıştı eşim ama bize anormallik olduğu hakkında bilgi verilmemişti.. yeni öğrendikki morfoloji %2 ve haraket %10 total 53mlyn, dr. %1-2 şansınız, seninde %100 verimli değil eşininde, bu durumda direk micro dedi..bizde bu yola girdik, umarım hayırlısı olur hepimiz adına:)
sizde problem neydi?
eşimde sperm sayısı 14milyon morfoloji %1 normal.%99 baş anormalisi hareketlilik iyi.bende de polikistikover var. 1aşılama yaptırdk.1de tüp bebek.şimdi nasipse 2.yi yaptırıcaz.bizde mikroenjeksiyonla yaptırdık.bende 2.denemem de IMSI yöntemi kullanılıyor diye ve erkek kısırlığında başarılı diye memoriale gidicem.siz nerede yaptırıcaksınız
hayır ben ,izmirdeyim istanbulda gelicez tedavi için.allahtan ablamlar orada kalıyorda yer sorunu olmayacak.umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız.allah şimdiden kolaylık versin.foruma sıksıkgriiyorum.denk gelirsek konuşuruz yine.iyigeceler grş