Merhabalar,ben daha önce de yazmıştım.16 Nisan'da.HSG filmi çektirdikten 1 ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım hafta hamile olduğumu öğrenmiştim mucize eseri.Şimdi 17 haftalık hamileyim.Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
Ben Adana'da Prof.Dr Turan ÇETİN Tüp bebek Merkezinde tedaviye başlayacaktım.HSG çekildi,sonraki ay randevumuz vardı.Tabi ben hamile kalınca gitmedik.Aradan bunca ay geçti fakat bir kezz bile arayıp,niçin gelmediniz veya randevunuz şu gündü,hatırlatmak için aradık diye aramalarını bekliyordum.Ama hayır, aramadılar bile.Merkezin hasta ilişkileri çok zayıf.Adan'da tedavi göreceklere asla ama asla tavsiye etmiyorum.Bir de eşimin spermiyogramını da onlar yapmıştı,sonucun mlde 34 milyon olduğunu eşime telefonda söylemişler(daha önce 9 ve 12 milyon çıkmıştı),fakat bu sonucun normal yoldan bile hamile kalmaya uygun olduğundan falan hiç bahsetmemişler.HAMİLE KALMASAM TÜP BEBEK İÇİN BOŞU BOŞUNA PARA VERECEKTİK YANİ.Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu merkezi.Zaten Dr Turan ÇETİN bile yapmıyor tedaviyi,sadece adı var o kadar.
Çok haklısın canım.Biz 4 kez Turan Çetin de tüp bebek tedavisi yaptırdık.Sonuç alamadık.Şimdi Ankara da yaptırdık.Transferin 8. günü.Anne olacağım inşallah.Umarım benim ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Yüce Rabbim.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.