Merhaba arkadaşlar ben dün gebe olduğumu öğrandim.İkinci denememdi. Çok mutluyum. Umarım en kısa zamanda sizlerde istediğinize kavuşursunuz. Ben sizlerle tutması için neler yaptığımı payaşmak istiyorum. Belki sizlerden birine bir desteğiim olur. Embriyo yerleştiildiği ilk anda ben kalkmadım. Sedye ye almışlar(narkoz almıştım hatırlamıyorum) sedyeden kıpırdamadım. Bir saat sedyede yattım daha sonra eşimin yardımı ile üzerimi giydim. Hiçbir şekilde eğilmedim çorapımı ve iç çamaşırımı dahi eşim giydirdi. Ondan sonra arabamıza bindim ve koltuk iyice yatmış şekilde uzanarak evime geldim. Beş gün lavabo ihtiyaçı dışında ayağa dahi kalkmadım.(Lavabo klozet olmasına rağmen eşimin yardımı ile oturdum ve eğilmedim eşimin yardımı ile üzerimi çektim.Beş gün sonra iğnemi yaptırmaya kısa süreli gezmelere çıktım iki saat dışarda gezdim eve gelip hemen uzandım. hatta 11ci gün pikniğe bile gittim. (hareketlerim kısıtlıydı yine ayaklarımı uzattım eğiilip doğrulmadım. )Bol bol dua ettim. YASIN SURESİni okudum. Tesbih çektim. Salavat getirdim. TÜM DUALARI KAPSAYAN bir dua var onu okudum. Evlat sahibi olmak için okunan AYIN DUAsını okudum. Som zamanlarda vellezine jekulune rabbena heblena min ezvacina ve zürriyyatina kurrate ayüniv vecaina lil müttekiye imama. Bu süreyi okudum. (ben ençok bu dualar sayesinde olduğuna inanıyorum.) Kabız kalmadım bol su içtim. Çoba içtim. Yoğurt, balık, kivi, ananas gibi besinler tükettim. İğnelerimi saattimde yaptırdım. Rabbim sizlerede nasip eder inşallah.
Tüm duaları kapsayan dua; Bismillâhirrahmânirrahim
[Allâhümme inniy es'elüke min hayri mâ seeleke minhü nebiyyüke Muhammedün ve neûzü bike min şerri mesteâzeke minhü nebiyyüke Muhammedün sallellâhü aleyhi ve selleme ve entel müsteânü ve aleykel belâğu ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym.
Evlat sahibi olmak için okunacak dua; Bismillâhirrahmânirrahim
Evvel-âhir bütün hamd ü senâlar, şükürler Âlemlerin Rabbi Cenâb-ı Allah�a, nihayetsiz salât ü selam da kâinatın medar-ı iftiharı (aleyhi efdalüssalevât ve ekmelüttahiyyât) Efendimiz�in, ehl-i beytinin ve ashâb-ı güzîninin üzerine olsun!
Ya Rabbe�l-âlemîn ve ya Ekrame�l-ekramîn ve ya Erhamer�r-râhimîn! Affına sığınarak bir kez daha huzurunda içimizi dökmek, el açıp muradımızı dillendirmek istiyoruz
Bu duaları okudum arkadaşlar umarım bir faydam olur.(Yasin süresini yazmadım heryerden bulabilirsiniz diye.)
Ama bundan sonra nasıl davrancağımı bilmiyorum bana yardım eden olacakmı? Bebeğimin bana sımsıkı tutunması için ne yapmalıyım? Nasıl hareket etmeliyim? Ne yeyip içmeliyim?