- 16 Ocak 2011
- 584
- 0
cnm haberlesiriz tabiii.Sonraki msjını da okudum tatlımmmm adet olmussun ohhh gozun aydın hadı bakalım baslasın tedavın gelsın bebekler gobuslere.Benim de bugun yıne kontrolum var
hem ultrason hem kan hem ıgne.bu arada benım ıgneler ciftlendi carsamba gunu ve persembe gunu hemn yumurta buyutme hem de catlamasın dıye bı ıgne daha yıyorum.O biraz canımı yaktı acıkcası
kendım vuramadım dun saglıkogacına gıdıp yardım ıstedım drun soylemıne gore
ptesı gunu toplanabılırmıs yumurtalar.akalım hayırlısı ama cok canımı sıkan bısey oldu sol tafa ıgnelere cevap verıomus ama sag taraf vermıomus yanı buyumuyo sagdakı yumurtalar.Aynı ılac aynı bunye ama cozemedım yanı.Cok cnm sıkıldı bıraz agladım falan sımdı daha ıyıyım napalım.allah verırse olacak.Vermezse olmayacak ..Benı haberdar et.Hangı hastaneye gdıosun drun kım falan bunları da konusuruz cnm optum.
canım bu mesajını yeni gördüm inan yaa son durum ne bilmiyorum ama lütfen pozitif ol inşallah her şey güzel olacak.canım ben istanbulda umut tüp bebek merkezinde ulun beyin hastasıyım ve tedavi olduğum yerden çok çok memnunum canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah...