Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

cnm haberlesiriz tabiii.Sonraki msjını da okudum tatlımmmm adet olmussun ohhh gozun aydın hadı bakalım baslasın tedavın gelsın bebekler gobuslere.Benim de bugun yıne kontrolum var
hem ultrason hem kan hem ıgne.bu arada benım ıgneler ciftlendi carsamba gunu ve persembe gunu hemn yumurta buyutme hem de catlamasın dıye bı ıgne daha yıyorum.O biraz canımı yaktı acıkcası
kendım vuramadım dun saglıkogacına gıdıp yardım ıstedım :KK43: drun soylemıne gore
ptesı gunu toplanabılırmıs yumurtalar.akalım hayırlısı ama cok canımı sıkan bısey oldu sol tafa ıgnelere cevap verıomus ama sag taraf vermıomus yanı buyumuyo sagdakı yumurtalar.Aynı ılac aynı bunye ama cozemedım yanı.Cok cnm sıkıldı bıraz agladım falan sımdı daha ıyıyım napalım.allah verırse olacak.Vermezse olmayacak ..Benı haberdar et.Hangı hastaneye gdıosun drun kım falan bunları da konusuruz cnm optum.

canım bu mesajını yeni gördüm inan yaa son durum ne bilmiyorum ama lütfen pozitif ol inşallah her şey güzel olacak.canım ben istanbulda umut tüp bebek merkezinde ulun beyin hastasıyım ve tedavi olduğum yerden çok çok memnunum canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah...

,cnm sen hangi ildesin?Dr kım olursa olsun bıraz da sans lazım bence.Ben bayagi bi aastırdıktan sonra ucretsız muayene yapan bır yer buldum nette.Gittim ve ınanılmaz ıscak geldı.Orda basladım evıme 50 km uzakta olmasına ragmen burnumun dıbınde baska buyuk hastaneler olmasına ragmen ben oraya gıdıyorum.Drlardan alacagın elektrıkle cok alakalı cnm.Hayırlısı olsun hakkında ama.dondurma teknolojısınde son noktada olan bır merkez secmelısın cunku 2. embrıyo transferınde cogu embrıyolar öluyor...Su an ıcın ben gttıgım merkezden cok memnunum.Hakkında hayırlısı...

canım ücretsi muayane nerde var? ben istanbuldayım? önereceğin merkez var mı ?

kızlar biz eşimle yeni ögrenmiş bulunuyoruz. eşimde sperm hücresi yok. nadiren görülmüş. tüp bebek yaptırcaz hayrılsıyla eylül ayını düşünüyoruz. eylül ayına kadar hem parayı denkleştirme hemde sperm sayılaırnı artırıp güçlendirme için keçi boynuzu kürü pekmezine başladı eşim. eylülde doktora gitmeden önce bu zaman diliminde önereceğiniz yapabileceğimiz bişey varmı ? eşime önericeginiz ilaç varmı? gerçi öyle her ilaç içilmez doktora danışılmadan sadece tecrübelerinizle yardımcı olmanızı isityorum. ayrıca doktora gittikten sonra hemen o aya yada hafta içinde tüp bebek yapılıyorsa toplam uygulamanın işliyeceği süreç 1 aymı.?

kızlar biz eşimle yeni ögrenmiş bulunuyoruz. eşimde sperm hücresi yok. nadiren görülmüş. tüp bebek yaptırcaz hayrılsıyla eylül ayını düşünüyoruz. eylül ayına kadar hem parayı denkleştirme hemde sperm sayılaırnı artırıp güçlendirme için keçi boynuzu kürü pekmezine başladı eşim. eylülde doktora gitmeden önce bu zaman diliminde önereceğiniz yapabileceğimiz bişey varmı ? eşime önericeginiz ilaç varmı? gerçi öyle her ilaç içilmez doktora danışılmadan sadece tecrübelerinizle yardımcı olmanızı isityorum. ayrıca doktora gittikten sonra hemen o aya yada hafta içinde tüp bebek yapılıyorsa toplam uygulamanın işliyeceği süreç 1 aymı.?
merhaba canım,şimdiden herşey gönlünüzce olur inşallah. Tüp bebek denemesi adetin 2.gününden başlayarak evet tam 1 ay içerisinde sonuçlanıyor. sen eylül de düşünüyorsan ağustos de hangi hastanede yaptıracaksan tüm tahlil ve testlerinle git eksik birşey olmasın sonra birde doğum kontrol hapı kullandırıyor bir ay öncesinde genelde şimdiden bol şans :KK61:

merhaba canım,şimdiden herşey gönlünüzce olur inşallah. Tüp bebek denemesi adetin 2.gününden başlayarak evet tam 1 ay içerisinde sonuçlanıyor. sen eylül de düşünüyorsan ağustos de hangi hastanede yaptıracaksan tüm tahlil ve testlerinle git eksik birşey olmasın sonra birde doğum kontrol hapı kullandırıyor bir ay öncesinde genelde şimdiden bol şans :KK61:

canım öncesinde istenen tahlil ve testler neler oluyor? bilgin varmı ?

canım öncesinde istenen tahlil ve testler neler oluyor? bilgin varmı ?

Hormon testleri (e2,fsh,e2,lh,prolaktin)
Rahim filmi
Bulaşıcı hastalık olup olmadığına dair eşin ve senin 3-4 adet testi
spermiyogram
şimdilik bunlar canım ilerleyen zamanda doktor gerekli görürse kromozom analizi isteyebilir.
kolay gelsin

buarada canım ben gonal f 300 doz alıyorum sen kaç alıyorsun?

cnm umutlu olmaya calısıyorum valla ctesı gunu sabah erken saatte catlatmama ıgnemı aksam 2100da da catlatma ıgnemı oldum artık saatler var yumurta toplamaya tam 36 saat sonra ptsı sabah 9da bu ıslem yapılacak dua edın noluuurrr.gınal f 225 aldım tam 7 gun boyunca cnm.sanırım boy ve kıloya gore falan belırlıyolar
boyum 170 kılom 51.7 cıktı.Benım ıgneler bıttı artık cok sukur.pazar gunu aksam sadece antıbıyotık ıcıcem ve ptesı sabah bu kasık agrısından kurtulucam :)

canım ücretsi muayane nerde var? ben istanbuldayım? önereceğin merkez var mı ?

cnmmm var tabıııı ucetsız muayene yapan bır merkez ivi tup bebek merkezi.Ben Erdal beyın hastasıyım ve cok memenunum kendısınden sımdılık.Yerı mecıdıyekoyde muhakkak bır gorunmenı tavsıye ederım.Kay bedecegın hıc bır sey yok.Onceden yapılmıs tetkıklerın varsa topla randevunu al ve gıt.Basarılar cnm...

cnm oncelıkle buyuk gecmıs olsun.Bence sen kesın eylul gbı bır tup bebek deneyeceksen simdiden bır uzmanla gorusup varsa tavsıyesını almalısın.Once gt bı muayene ol ben ivi de tedavi goruyorum ucretsız muayene yapıyorlar ona gore tedavını sekıllendırıyorlar sen sana uygun zamanı soylersın yada orda tedavı olmasan bıle bı fıkır edınmıs olursun ivi mecidiyekoyde cnm.Orda duydum mıkrotese dıye bı amelıyat yapıp erkegn testıslerınde sperm arıyorlar cnm.Allah yar ve yardımcın olsun...

nazayse cim evt seninle aynı sayılırız ama ben hala adet olamadım doktorum farlutal vermişti onu kullandım bekliyorum.sen benden öncesin deneyimlerini paylasırsan çook çook sevinirim :) buarada doktorum dedi ki tüp bebeğin kadının yaşı ve yumurta rezervi ile ilgiliymiş.yaşın kaçtı senin canım?

gulendamcım benimde eşimin sorunu hücre olmamasıydı.aynı test tekrar yapıldı bu sefer sayı az çıktı.hücre yoksa arkadasların dediği gibi microtese ile sperm arayacaklar canım.az miktarda varsa da ne kadar alabiliyolarsa alacaklarmış işe yarar olanları.buarada doktorum diyoki tüp bebeğin sperm sayısıyla ya da rahim filmiyle alakası yok rahat olun dedi.bebek olabilmesi için 1 sperm yettiğine göre tüp bebek için eşinizde milyonlarca sperm olmasına gerek yok dedi.çünkü biz işle yarar 1 adet spermi alıyoruz,dışarda sizin yumurtanızla birleştiriyoruz ve tekrar enjekte ediyoruz dedi.sperm sayısıyla ilgili sorun olan arkadasları rahatlatacağını düşündüğüm içöşin yazdım :)) buarada rahim filmiyle de tüp bebeğin alakası yokmuş.çektirmenize şimdilik gerek yok dedi.

nazaysecim adetin 2.gunu estradiol testini senden de istediler mi?bu test yumurtlama olup olmadığına bakmak için diye hatırlıyorum.buarada senin için hep olumlu düşünüyorum,hislerim genelde yanıltmaz beni.insallah bebeğini kucağına alacaksın canım.allah hepimizin bebek özlemine biran önce karsılık versin insallah tüm arkadaslarım için :))

nazayse cim evt seninle aynı sayılırız ama ben hala adet olamadım doktorum farlutal vermişti onu kullandım bekliyorum.sen benden öncesin deneyimlerini paylasırsan çook çook sevinirim :) buarada doktorum dedi ki tüp bebeğin kadının yaşı ve yumurta rezervi ile ilgiliymiş.yaşın kaçtı senin canım?

gulendamcım benimde eşimin sorunu hücre olmamasıydı.aynı test tekrar yapıldı bu sefer sayı az çıktı.hücre yoksa arkadasların dediği gibi microtese ile sperm arayacaklar canım.az miktarda varsa da ne kadar alabiliyolarsa alacaklarmış işe yarar olanları.buarada doktorum diyoki tüp bebeğin sperm sayısıyla ya da rahim filmiyle alakası yok rahat olun dedi.bebek olabilmesi için 1 sperm yettiğine göre tüp bebek için eşinizde milyonlarca sperm olmasına gerek yok dedi.çünkü biz işle yarar 1 adet spermi alıyoruz,dışarda sizin yumurtanızla birleştiriyoruz ve tekrar enjekte ediyoruz dedi.sperm sayısıyla ilgili sorun olan arkadasları rahatlatacağını düşündüğüm içöşin yazdım :)) buarada rahim filmiyle de tüp bebeğin alakası yokmuş.çektirmenize şimdilik gerek yok dedi.

nazaysecim adetin 2.gunu estradiol testini senden de istediler mi?bu test yumurtlama olup olmadığına bakmak için diye hatırlıyorum.buarada senin için hep olumlu düşünüyorum,hislerim genelde yanıltmaz beni.insallah bebeğini kucağına alacaksın canım.allah hepimizin bebek özlemine biran önce karsılık versin insallah tüm arkadaslarım için :))

Ebruu huzur verdın bana neden bılmıyorum ama senden bole bı elektrık aldım kı suan relax duruma gectım :KK70: cnm ben 1 nısanda adet oldum yasım 29 nerdeyse 30 olacak ama temmuz 81 dogumluyum.Estradiol testi E2 ise eger evet E2 hormonuma sureklı bakılıyor cnm her kontrolde.
soyle aydınlatayım senı cnm.uzun protokol kısa protokol ne bılıım dogum kontrol ılacı falan hıc konusulmadı kullandırılmadı.Adet olduunda konusalım 2. gunu ıcın randevu verıcem dedı dr adet oldum ve aradım ertesı gunu ıcın muayene talebım oldu.gttım elımde daha onceden yaptıgım 15 test esıme yapılan 5 testle beraber.Bunlarla gtmek faydalı olacaktır.Bunlardan bır kısmı adetın 2 gunu yapılıyor ben bır oncekı adetımde hepsını tamamladım ole gttım.
vagınal muayeneden sonra gonal fe basladım 225 doz bu doz neye gore belırlenıyor onu da bılmıyorum 2.gunu vurdular 3.gunu ben vurdum 4. gunu kontrol vardı yne merkezde vuruldu derken boyle boyle sonra hem gonal f hem de catlamaması ıcın bı ıgne beraber ypılmaya baslandı en son dun saat 2100da catlatma ıgnemı oldum ben 36 saatın gecmesını beklıyorum yarın allahın ıznıyle yumurta toplama ıslemım var.Dualarınızı beklıyorum...

canım sen sanırım istanbuldasın.ben adanada yaptırıcam tüp bebeği.ilki tutmazsa diğerlerinde ankara veya istanbul düşünüyorum.bende 26 yasındayım canım yaşlarımız tüp bebek için ideal.ne kadarlık evlisin,çocuğun var mı başka?ben 10 aylık evliyim.insallah ikimiz ve isteyen tüm arkadaslarımız bebeklerine kavusur.ben çok inanıyorum olacağına nedense.bende bugune kadar bi tedavi yöntemi uygulanmadı eğer ilk ay elime sperm testi yapılsaydı ilk ay hemen tüp bebeğe geçilecekmiş.sürekli ilaçlarla oyalamışlar yani beni.çünkü ben evlendiğim ilk ay adet düzensizliğim nedeniyle gitmiştim canım.doktor seçiminin bebek sahibi olmada çok çok önemli olduğunu düşünüyorum yazımı okuyan tüm arkadaslarım.buarada mümkün olduğunca birbirimiz için dua edelim.ben nazayse için duaya basladım bile :) müslüman kardeşlerin birbirleri için ettikleri duanın allah katında önemli olduğunu duymustum.moral de bizim için bence çok önemli.ayrıca transferden sonra sürekli yatılmasa bile buyuk ölçüde dinlenmenin bebeğin tutunmasında önemli olduğunu forumlardan birinde okumustum.ben bu dediklerimi uygulayacağım arkadaslar.suan yaptıracaklar arasında nazayse ve ben varım sanırım.ne olur bizler için dua edin.sırasıyla gelsin hepimizin bebekleri :))

canım sen sanırım istanbuldasın.ben adanada yaptırıcam tüp bebeği.ilki tutmazsa diğerlerinde ankara veya istanbul düşünüyorum.bende 26 yasındayım canım yaşlarımız tüp bebek için ideal.ne kadarlık evlisin,çocuğun var mı başka?ben 10 aylık evliyim.insallah ikimiz ve isteyen tüm arkadaslarımız bebeklerine kavusur.ben çok inanıyorum olacağına nedense.bende bugune kadar bi tedavi yöntemi uygulanmadı eğer ilk ay elime sperm testi yapılsaydı ilk ay hemen tüp bebeğe geçilecekmiş.sürekli ilaçlarla oyalamışlar yani beni.çünkü ben evlendiğim ilk ay adet düzensizliğim nedeniyle gitmiştim canım.doktor seçiminin bebek sahibi olmada çok çok önemli olduğunu düşünüyorum yazımı okuyan tüm arkadaslarım.buarada mümkün olduğunca birbirimiz için dua edelim.ben nazayse için duaya basladım bile :) müslüman kardeşlerin birbirleri için ettikleri duanın allah katında önemli olduğunu duymustum.moral de bizim için bence çok önemli.ayrıca transferden sonra sürekli yatılmasa bile buyuk ölçüde dinlenmenin bebeğin tutunmasında önemli olduğunu forumlardan birinde okumustum.ben bu dediklerimi uygulayacağım arkadaslar.suan yaptıracaklar arasında nazayse ve ben varım sanırım.ne olur bizler için dua edin.sırasıyla gelsin hepimizin bebekleri :))

cnm kıyamam ya olsun bak yıne de erken 10 ay ben 3 yıllık oldum baslarda korunduk sonra bılınclı bır anne adayı olarak dr a gttım dr cok ıı oldugumu hemen hamıle kalabılecegımı soledı.Aradan aylar gectı falat hıc adet gecıkem olmadı.bıdaha dra gttım 7 ay dalan olmustu olmuyo dıye.Yıne rahımıme baktı ve hersey yolunda bı de esın sperm testı versın dedi.Verdııı ve dunya basımıza yıkıldı varıkosel cıktı amelıyat denıldı amelıyat oldu ıılesme surecı 6 ay denıldı 6 ay gectı hıc duzelme olmadı falan fılan derken boleee gecıktık ıste 3 yılımı doldurdugumda hamıle olurum ınsallah.
Ben de her ısteyene dua ederım cunku baskalarına dua edıldıınde senın kendın ıcın yaptıın dua daha da kıymetlenırmıs.Bnım de dualarımda varsın artık cnm...

biz de eşimle şu sıralar tüp bebek yapma kararı aldık, yıllardır çocuğumuzun olmaması durumuna bir son vermek istiyoruz burada yazan deneyimleri okuyunca hem biraz tedirgin oldum hem de açıkçası cesaretlendim. şu sıralar araştırma sürecindeyiz aslında birkaç doktor ismi ve klinik ismi duyduk açıkçası ama buradan da deneyimlerinin sonucunda doktor önermek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim, inşallah ben de buradaki gibi evlat sahibi olan arkadaşlardan biri olabilirim..

selam eğer istanbuldaysan, doktorum Selman Laçin'i önerebilirim sana. ben çok memnunum kendisinden. bütün yeni yöntemleri yakından takip ediyor anladığım kadarıyla

,cnm sen hangi ildesin?Dr kım olursa olsun bıraz da sans lazım bence.Ben bayagi bi aastırdıktan sonra ucretsız muayene yapan bır yer buldum nette.Gittim ve ınanılmaz ıscak geldı.Orda basladım evıme 50 km uzakta olmasına ragmen burnumun dıbınde baska buyuk hastaneler olmasına ragmen ben oraya gıdıyorum.Drlardan alacagın elektrıkle cok alakalı cnm.Hayırlısı olsun hakkında ama.dondurma teknolojısınde son noktada olan bır merkez secmelısın cunku 2. embrıyo transferınde cogu embrıyolar öluyor...Su an ıcın ben gttıgım merkezden cok memnunum.Hakkında hayırlısı...

öncelikle ilgin için teşekkür ederim canım ben istanbulda bahçelievler semtinde oturuyorum; senin gittiğin merkez hangisiydi bunu paylaşırsan çok sevinirim ben beylikdüzündeki medicana hastanesinde Dr.Selman Laçin Beyin methini çok duydum aklımda bir o var bir de senin bahsettiğin merkezi araştırayım tabii bu işler ciddi doktor hastahane herşey çok önemli, bunları mantıklı seçtikten sonra şans da çok öenmli bir etken bakalım hayırlısı =)

selam eğer istanbuldaysan, doktorum Selman Laçin'i önerebilirim sana. ben çok memnunum kendisinden. bütün yeni yöntemleri yakından takip ediyor anladığım kadarıyla

Sana da ilgin için teşekkür ederim nergiscim, ben de aynı Selman Beyin ismini duymuştum birkaç kişiden daha aklımda bir kaç alternatif daha var karar verme aşamasındayım şu anda senin de önerin bu aşamada bana çk yardımcı olacak teşekkür ederim..

öncelikle ilgin için teşekkür ederim canım ben istanbulda bahçelievler semtinde oturuyorum; senin gittiğin merkez hangisiydi bunu paylaşırsan çok sevinirim ben beylikdüzündeki medicana hastanesinde Dr.Selman Laçin Beyin methini çok duydum aklımda bir o var bir de senin bahsettiğin merkezi araştırayım tabii bu işler ciddi doktor hastahane herşey çok önemli, bunları mantıklı seçtikten sonra şans da çok öenmli bir etken bakalım hayırlısı =)

cnm ben medıcananın burnunun dıbındeyım evım beyıkduzunde :KK66: ama ıcımden bır ses ivi dedi ivi tup bebek merkezinde tedavı goruyorum her sey son teknoloji gt ıstersen ucretsız bır muayene ol muayene ucretsız drumun adı erdal budak.kolay gelsın cnm...:KK34:

gunaydın arkadaslar.bu ay bol bol hamişli geçer insallahhh :))
nazaysecim bugun yumurta toplama gunundu sanırım.gelişmeleri yazarsan sevinirim canım :KK1:

nazeyşecim bu gün yumoşlar toplanacak hadi hayırlısı bize de haber ver olur mu..

X