Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba canımm senınle aynı durumdayız.ama moralımızı bozmayalım dıme canım.allahım herseyın hayırlısını versın ınsallah bızde anne olalım.bende senın gıbı 2 tup bebek yaptırdım negatıfle sonuclandı.
sımdıde dondurulmuslarla 3. denemı yapıcam basladım tedavıye bant fln verdıler yapıstırmaya basladım bantları hayırlısı ıns. bu sefer olur dıyorum.sen ne zaman baslıyorsun.pozıtıf olalım kı pozitif olsun cnm.senı cok ıyı anlıyorum bendede sorun yok ve neden tutmuyor dıyorum doktora neden neden demıstım hemde ama tabı cvp aynı yuzde bılmem kac sans var bızımde elımızde olmayan durumlar var dıyor haklı cunku hersey allahtan.

arkadaşım rabbim yar ve yardımcınız olsun...

merhaba bizim sorunumuzda eşimin spermleri hem hareketsiz hemde sayısı düşük ümit bey sadece tüp bebek olur dedi. 2 ay önce tüp bebek denedik ama tutmadı. Şimdi benden alınan yumurtalar vardı onları yerleştirecekler. Salı günü doktora gitmeyi planlıyorum muane edip gün verecek ama benm rahim duvarımı katerral denilen bir aletle çizeceğini söyledi daha sonrada yerleştrme yapılacak donmuşlardan ama psikolojim hala berbat halde sizin gibi benmde yüzüm güler inş. Evladınız allah uzun ömür versin.

temmuz 2009 da evlendik.29 yaşındaydık ikimizde.ilk altı ay istemedik bebek.sonra korunmayı bıraktık ama 5 ayda sonuç alamadık.içimde hep bir his vardı.doktora gittik.çikolata kistim olduğunu çğrendim.hemde iki yumurtalıktada.son aşamaya gelmiş benim ruhum duymamış.tıp fak.gittik prof gözümüze baka baka senin çokcuğun olmaz dedi.ağlamaktan içimiz çıktı.haziranda ameliyat oldum.sağın %90ı,solun%40 ı kaldı.geçici menapoz iğnesi yaptılar 3 ay dediler 7 ay sürdü.işkence gibiydi.kasımda rahim filmi çekildi,tüpler açık rahim normal dediler.aşılama deniyelim diye tüp bebek merkezine gittik.doktor tüp bebeğin daha doğru olacağına ikna etti.başladık şubatta.sadece 6 yumurta toplandı.5 i döllendi.dondurmaya uğgun değillermiş.transferden sonra beklemeye başladık.nerdeyse hap yattım,iş yapmadım,rapor aldım işede gitmedim.çoko şükür şimdi hamileyim.daha 5 haftalık.daha keseyi görmedik.onu görsem ,kalbini duysam benden mutlusu olmayacak.allahım kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin.herkese de bu duyguları yaşatsın.

canım ALLAHIM yanında olsun.herşeyin hayırlısı önce saglıgına kavuşmanı dilerim .ve sonrada yavrunu kucagına almanı dilerim.

Allah yardimcin olsun canim kardesim

günaydın arkadaşlar ben de yeni üye olanlardanım takip ediyordum ama yeni üye oldum.ALLAH izin verirse cumartesi tüp bebek tedavisi için başlıyoruz 6 yıllık evliyim 3 yıl önce 6 haftalıkken bir düşüğüm oldu şimdi tedavi için başlamaya karar verdik bu zorlu yola çıkmaya hem çok korkuyorum hemde başlamak istiyorum ama içim korku dolu ya tutmazsa diye ama szilerin yazdıklarını okuyupta yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyo.neyse çok uzattım öyle yazmak geldi içimden ALLAH isteyen herkese anne baba olmayı hayırlıca tattırsın ...

canım Allah acil şifalar versin. bende tüp bebek aşamasındayım şimdi okuyunca ne kadar gereksiz bir stres yaptığımın farkına vardım. Allahtan herşeyin hayırlısını dilemek lazım. herşeyden önce sağlık. canım inşallah kısa sürede düzelir ve bebeğine kavuşursun.

günaydın bend allah nasip kısmet ederse tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay ama pko(polikistik over) hastası olduğum için adetim çok düzensiz. Adet olmayı bekliyorum bide çok fazla sitres yapıyorum o yüzden olamıyorum galiba adet sancılarım var ama olamadım bir türlü olursam bende 2. Günü tedaviye başlıyorum. Aynı korkular bende de var ama güzel düşünmek istiyorum çünkü ben yavrumu çok özledim ve ona kavuşacağım günü özlemle çekiyorum. Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inş.

tahmer ; sen nerde tedavi görüyorsun peki istanbulda mı

evet istanbulda olmaya başlayacağım.sen peki nerde oluyorsun peki?

ALLAHım emeklerimizi boşa çıkarmasın ilk denemen mi canım benm ilk denemem olacak ya tutmazsa die çok korkuyorum...

allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ilk denemen mi canım benm ilk denemem olacak ya tutmazsa die çok korkuyorum...

amin canımmm evet ilk denemem ve inanılmaz sitres yaptım adette olamıyorum stresten ama rabbim hepizin gönlüne göre versin sen nerde yaptıracaksın cnm buradan haberleşelim tedavi aşamalarını

tamam canım hebreleşiriz.ben umut tüp bebek merkezinde başlaıyorum kısmet olursa cumartesi randevumuz var yarın ben hormon tahlillerimi yaptıracağım eşimde cumartesi bakalım hayırlısı canım.sen de bu kadar stres yapma ki adetin olsun ve tedavine başla stres yaptıkca bebişine kavuşman da uzuyor unutma canım..

bu site çok hoşuma gidiyo buraya girdiğimde biraz daha sitresimi atmış oluyorum umarım hayırlı haberler veririz birbirimze rabbim hayırlıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

bu site çok hoşuma gidiyo buraya girdiğimde biraz daha sitresimi atmış oluyorum umarım hayırlı haberler veririz birbirimze rabbim hayırlıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

ben yeni üye oldum ama takip ediyordum.amin inşallah 6 yıl oldu evleneli artık çok istiyoruz RABBİM tüm isteyenlere ve bizlere versin inşallah...

merhaba kızlar bende size moral olsun diye şuan 20 aylık olan ogumla başarı hikayemi yazayım.bende endometriosiz vardı ameliyat oldum ardından 4 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım iki tane embriyo transfer edildi ve 20 aylık oglum tutunmayı başardı . tüp bebekte ilk denememizde oldu.size söyleyecegim tek şey bu süreçte çok rahat olmanız. kafanızı rahat tutmamız sizi demoralize edecek olay ve kişilerden mümkün oldugunca en uzagınıza gönderin.umarım hepiniz bebeklerinizle birlikte buraya başarı öykülerinizi yazmanız dilegimle

cnmm gittinmi hastaneye tahlil verecektin mera ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…