hayırlısı olsun cnm,benimde cuma günü transferim oldu 16 şubatta test yaptıracağım...allah dualarımız kabul etsin..[/QUO
inşallah ALLAH gönlüüze göre versin.ölcem merektan 13 üne kadar zaman geçmiyo sen hangi hastanede tedavi oldun.ben bahçelievler medicalde.ilk demneme benim çok heyecanlıyım walla çok merek ediyorum.....inşallah çabalarımız boşa gitmez
maalesef benim olmadı arkadaşlar.ALLAH kimseye bu hayal kırıklığını yaşatmasın.hakkımızda hayırlısı.her işte bi hayır vardır...nasip değilmiş demekki...ALLAH herkese hakkında hayırlısını versin...
maalesef benim olmadı arkadaşlar.ALLAH kimseye bu hayal kırıklığını yaşatmasın.hakkımızda hayırlısı.her işte bi hayır vardır...nasip değilmiş demekki...ALLAH herkese hakkında hayırlısını versin...
üzülme canım dediğin gibi bundadanvardır bir hayır allahın taktiri demekten başka bişi bulamıyorum...bende yarın yaptırıcam benim olmadı büyük ihtimalle(((((( kısmet...
merhaba arkadaşlar,
Manisa'da yaşıyorum.PKO hastasıyım,eşimin de sperm sayısı düşük(14milyon) olduğundan dolayı aşılama falan denemeden tüp bebek tedavisine başladık.bir haftadan beri puregon iğne vuruyorum göbekten ilk üç gün 150ml uyguluyorduk.daha sonra yapılan hormon testinde estradiol(e2) hormonum 30 seviyelerden 729 olunca doktorum 125ml indirdi.ve iki günden beri de gece orgalutran diye bir iğne vuruyoruz.doktorum PKO hastası olduğum için yumurtalıkların çok fazla tepki verdiğini söyledi bu da işi zorlaştırıyormuş.günde en az 3,5 litre su içmemi ve protein ağırlıklı beslenmemi söyledi.kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor özellikle yürüken ve tuvalette.bunların yumurtalıkların büyümesinden dolayı olduğunu söyledi doktorum.yarın yine kontrole gideceğim.ohss diye bir hastalık varmış özellikle Pko lu olan kadınlarda daha çok oluyormuş öyle bir şey yaşacağım diye çok korkuyorum doktoruma da güveniyorum ama yine de düşünmeden edemiyorum.bir de yumurta toplama işlemindeki anesteziyi düşündükçe canım sıkılıyor daha önce hiç anestzi almadım.hafif bir anesteziymiş gerçi.sonuç pozitif olacaksa çekmeye değer ama insanın kafasında soru işaretleri oluyor.acaba benim gibi PKO hastası olupta tüp tedavisi yaptıran var mı forumda merak ediyorum deneyimleri paylaşmak açısından.Ben Celal Bayar Üniv.de Doc.Dr. Hasan Tayfun Özçakır'ın hastasıyım.çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor.
Bebek özlemi çekipte bebeğine bir an önce kavuşmak isteyen herkesin dileği bir an önce gerçekleşir inşallah.Rabbim herkesin dualarını kabul etsin...
merhaba kumtanem ben de kullandım o jelden açıkcası biraz zor kullanması içinde de biraz kalıyo ama yeteri kadar gidiyormuş merak etme kullanmadan önce sallamayı unutma, bide sırt üstü yatarak kullan ve de bana 10 dk kadar dolaşmam sölenmişti ilacı sıkar sıkmaz.Bide ben de ilacı kullandıktan tam 15 20 dk sonra acayip mide krampları oldu sende de oluyomu. Kolay gelsin.
kumtanem ve bebekdls bu jeli bende kullandım transfer sonrası yan etki olarak kahverenkli akıntıda yapacaktır korkmayın. Ben dizlerimi kırıp yarı oturur pozisyonda kullanıyordum. Sabah evden cıkmadan aksamda eve gelir gelmez yapıyordum. hamileliginde 3 ayına kadar kullanılıyor bilginiz olsun. biraz dısına tasmasıda normal.
inşaallah canım çok teşekkürler sen de inşaallah kucağına alırsın bebeğini ,allahım bunu size bağaşlasın.Biz de bu ayın sonun da 3.yü denicez inşaallah bu sefer olur
evet canım aynen dediğin gibi her işte vardır bir hayır hiç üzülme inşallah bir daha ki denemende olur dualarım sizinle...
Merhaba arkadaşlar çok uzun süredir bu siteye giriş yapmadım. Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın bu tedavide çok önemli bir durum.Bende evliliğimin 7. senesinde tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldum.Doktorum Ulun ULUĞ bey'e bir kez daha teşekkür etmek isterim buradan ben ilk denememde hamile kaldım 2 embriyo transfer ettiler ama üçüz gebelik meydanageldi ve gebeliğimi teke düşürmek durumunda kaldık.Doktorum böyle olması gerektiğini söyledi. Doktorunuza güvenmek çok önemli.Bende kan pıhtılaşması problemi var hamileliğimin sonuna kadar ve daha sonra kırkım çıkıncaya kadar kan sulandırıcı iğneler yaptım.Çok şükür dünya tatlısı bir kızım var şimdi.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.Sizleri çok iyi anlıyorum.İnsanın Psikolojisi bozuluyor İlk senelerde çocuk düşünmemiştik ama daha sonra 5 sene boyunca her regli olduğumda saatlerce ağladığımı bilirim.Allah bu zor ve sabır gerektiren süreçte tüm arkadaşlara kolaylık versin Sizin için hep dua edeceğim.
üzülme canım dediğin gibi bundadanvardır bir hayır allahın taktiri demekten başka bişi bulamıyorum...bende yarın yaptırıcam benim olmadı büyük ihtimalle(((((( kısmet...
sonuc nedir arkadsım umarım olmuştur senin
senin adına çok sevindim canım.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.benımde ılk denemdı ama olmadı.sen nerde tedavi olmustun
canım ben alman hastanesinde tedavi oldum ama bazı işlemler için bahçeci kliniğine yönlendirdiler ama şuanda doktorum alman hastanesinden ayrılmış kliniğe geri dönmüş bahçecinin ekibi bu konuda çok iyi bence öneririm.
nerde hastane canım ben bılmıyorm.nekadar acaba fiyatlar