Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Umarım oyledir :) Burası harikaymıs gercekten. İnsan kendini iyi hissediyor. Yarin sabah bir kan testi daha istedi doktor. Bakalim sonuca gore artık ne oldugunu anlarız umarım.

Siz de mi tup bebek tedavisi oldunuz ? Bebek oldu mu?

canım ben antalya gelecek tüp bebek merkezide yaptırdım ve iyiyki gitmişi oraya çok memnun kaldım.2 ci bebeiş içinde oraya gidicez

hayırlı sonuclarlan gelmen dılegıylen canım

merhaba bende istanbulda bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm dr umdan ve merkezden çok memnunum.ilk denememdi.ilaçlar konusunda dr seni yönlendiriyor zaten ama abartıldığı kadar zor bi süreç deil sadece stres tahlile kadar yoğun ama onun kalp atışlarını duyup hareketlerini görünce herşeye değer diyorsun.inş en kısa sürede tedaviye başlarsın Allah yardımcın olsun

ınşşşşş meleklerımız olunca butun acıları unutucazzzzzz

merhaba arkadaşlar benim hikayem çok uzun.başınızı ağrıtmayayım..:))şu an eşimin sperm sayısı az olduğu için tüp bebek yaptırmam gerektiği söylendi..tüp bebek için istanbulda önerebileceğiniz yer var mı?şu an araştırma aşamasındayım.yardımlarınızı bekliyorum..birde kaçıncı gün tedavi başlıyor..

hakkında hayrılısı olsun canımmmmm
eger kısa protkol ıse adetın2. gunu baslıorsun 15 gun ıcın buıtıor
uzun ıse adtın 21. gunu lucrın ıgnelerıylen baslıorsun

nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın

esracım senı cok merak edıyorum canımmmmm
ınsallah sonucun guzel olur
aklımdasın hepp
duamdasın allahım hayırlısını versınn

arkadaşlar merhaba ben ikinci transferimi 22 kasım da yaptırdım 2 aralıkta kan tahlili yaptırdım sonuç 243 çıktı bebişlerimin ikiside tutmuş 13 aralıkta kanama geçirdim ve bebişimin bir tanesini kaybettim şükürler olsun ki YÜCE ALLAH IM bana bir tanesini bağışladı şu an 10 haftalık hamileyim bebişimin kalp atışlarını duyduk çok mutlu olduk ALLAHIM bu duyguyu bebek isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duamı gerçekten içimden gelerek yapıyorum Rabbim kabul eder inşallah....

AMİN canım duaların.Rabbim bebişini kucağını almayıda hayırlısıyla nasip etsin mutluluğun daim olsun AMİN

Merhaba arkadaşlar ben geçen sene aralıklarla üç kere micro denemesi yaşadım ve sonuç negatif oldu.Eşimin sperm sayısı çok az ve morfoloji bozuk.Son deneme altı ay kadar önceydi ve bugünlerde yeni bir denemeye -inşallah sonuncu olur-niyetleniyoruz .İlk üç denemeyi izmir irenbe de yaşadık dr. aral özbal ile.Merkezden de ,doktorumdan da çok memnun kaldım sonuç negatif olmasına rağmen ama bu sefer yeni bir merkez ve dr denemelimiyim diye düşünüyorum.Erkek infertilitesinde başarılı sonuç aldığınız merkez ve doktorları paylaşırmısınız lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…