- 14 Eylül 2010
- 181
- 1
cnm bak tüp bebekte kaç kişiyiz topiğinde arkadaşında değeri senin gibi üzülme lütfeeen
arkadaşlar ben geldim test sonucumu aldım transferim 10 günüm değer 6.49 12 günüm 16.49 14günüm yani bugünki test sonucum 46.2 ama arkadaşlar yeni geldim eve biraz kanamam oldu progestan iğnemi yaptım uzandım hemen ya kan pembe renginde ve silindimde gördüğum akmadı yani neyın işareti aceba????
hayırlısı olsun cnm mutluluk içinde okudum yazını ne güzel sonuç almışsın benimde 2,de tuttun ilk değerim 42,64 tü ikinci değerim 147,99 çıktı ptesi günü tekrar tahlil yapıcam inş bebişim mücedelesine devam ediyordur,bu arada tedavini nerede oldun cnm onu merak ettim
ben yeni üyeyim..cumartesi transferim gerçekleşti..brüksel tüp bbk merk.de...saırsızlıkla 28ini beklyrm,test için...yapmam yada yapmamam gerekenlerle ilgili önerilerinizi bekliyrm arkadaşlar..bu arada hiçbişey hissetmiyorum ya ne bulantı ne başka bişi..aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama ... dua istyrm arkadaşlar..hepimiz için hayırlısı olur inş..
kızlar merkez konusunda fikirlerinize ihtiyacım var topiğimi ziyaret edermisiniz. ayrıca pcos konusundaecribeliler varsa kullandığınız ilaçlar hakkında bişerler yazrsanız sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/...ararsizim.html (arkadaşlar sizce hangi merkez bana fikir verin çok kararsızım)
merhaba bende istanbulda bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm dr umdan ve merkezden çok memnunum.ilk denememdi.ilaçlar konusunda dr seni yönlendiriyor zaten ama abartıldığı kadar zor bi süreç deil sadece stres tahlile kadar yoğun ama onun kalp atışlarını duyup hareketlerini görünce herşeye değer diyorsun.inş en kısa sürede tedaviye başlarsın Allah yardımcın olsun
merhaba arkadaşlar benim hikayem çok uzun.başınızı ağrıtmayayım..:))şu an eşimin sperm sayısı az olduğu için tüp bebek yaptırmam gerektiği söylendi..tüp bebek için istanbulda önerebileceğiniz yer var mı?şu an araştırma aşamasındayım.yardımlarınızı bekliyorum..birde kaçıncı gün tedavi başlıyor..
nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın
canım sende çok yaklaşmış artık sona doğru.. inş mutlu haberler alırız senden.
yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
arkadaşlar merhaba ben ikinci transferimi 22 kasım da yaptırdım 2 aralıkta kan tahlili yaptırdım sonuç 243 çıktı bebişlerimin ikiside tutmuş 13 aralıkta kanama geçirdim ve bebişimin bir tanesini kaybettim şükürler olsun ki YÜCE ALLAH IM bana bir tanesini bağışladı şu an 10 haftalık hamileyim bebişimin kalp atışlarını duyduk çok mutlu olduk ALLAHIM bu duyguyu bebek isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duamı gerçekten içimden gelerek yapıyorum Rabbim kabul eder inşallah....