mrb arkadaslar 2008 de hsg-laparaskopı su bu derken umutsuzcada olsa (%10 ıhtımal verılıyrdu) raporumu aldım ve yaptırdım ılk denememı heyecanlı ve korku dolu bı ardı. hergun 2 saat yol gıdıyr daha snra ısyerınde mesaıye devam edıyrdm. uzatmaya gerek yok bır hafta negatıf sonuc gordum, oyle bır korku kı ıdrarda negatıfı gordukten snra kan tahlılını bır hafta snra yaptırm. oda arkadasmn zoruyla. ve o mukemmel sevınc sonuc pozıtıf. sımdı ıkı yasında bır oglum var. cok sukur. sımdı bunları yazarken gerıye donup baktıgımda cok zor gunler gecırdım. o psıkolojı. cevre. o ruh halı. ıgneler ılaclar. vs vs vs. dogumumdan snra amelıyatımı yapan doktor bıdaha cocugumun olmayacagnı olsa bıle tup bebekle olma ıhtımalının cok cok daha zor oldugunu syledı. ama o anda oglum kucagımda bn goklerdeydım :)
oglum altı aylıkken 2 bebegıme hamıle kalmısım adetım gecıkınce basta onemsemedm sonra oksuruk ıcın doktora gıttımbıde hsg yaptırayımddm ve7 haftalık hamıleyım?! o hanı hep dısardan dıger kısılerden duyulan -hadı bee- denılen ımkansızlıkların bıtanesıde bnm basıma geldı ve rabbıme ck sukur sımdı ıkı evladım var. rabbım herkese versın ınsallah o mukemmel duyguyu.umudunuzu yıtırmeyın..ınsallah sızlerde ve tum ısteyenlerınde duası kabul olur.. DUA İLE, SEVGİLER.....
oglum altı aylıkken 2 bebegıme hamıle kalmısım adetım gecıkınce basta onemsemedm sonra oksuruk ıcın doktora gıttımbıde hsg yaptırayımddm ve7 haftalık hamıleyım?! o hanı hep dısardan dıger kısılerden duyulan -hadı bee- denılen ımkansızlıkların bıtanesıde bnm basıma geldı ve rabbıme ck sukur sımdı ıkı evladım var. rabbım herkese versın ınsallah o mukemmel duyguyu.umudunuzu yıtırmeyın..ınsallah sızlerde ve tum ısteyenlerınde duası kabul olur.. DUA İLE, SEVGİLER.....