7 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyoruz. 2. tüp bebekte tuttu. Allah herkese nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar ben geçen sene aralıklarla üç kere micro denemesi yaşadım ve sonuç negatif oldu.Eşimin sperm sayısı çok az ve morfoloji bozuk.Son deneme altı ay kadar önceydi ve bugünlerde yeni bir denemeye -inşallah sonuncu olur-niyetleniyoruz .İlk üç denemeyi izmir irenbe de yaşadık dr. aral özbal ile.Merkezden de ,doktorumdan da çok memnun kaldım sonuç negatif olmasına rağmen ama bu sefer yeni bir merkez ve dr denemelimiyim diye düşünüyorum.Erkek infertilitesinde başarılı sonuç aldığınız merkez ve doktorları paylaşırmısınız lütfen?
benim bi akrabam var aynı durumdaydılar. Eşinin sperm sayısı cok düşük olduğu için bebekleri olmamıştı. Tüp bebekle ikiz bebekleri oldu. Onlar ankarada tedavi oldular. İkizler iki yaşındayken kendiliğinden hamile kaldı ve suanda ücüncü bebekleride dünyaya geldi. Allahtan ümit kesilmez canım. Sen dr una ve merkeze güveniyorsan devam et bence cünkü dr a güven cok cok önemli. Ama sakın tedaviyi bırakma cünkü eninde sonunda Allah sanada nasip edecektir.
Biliyorum negatif sonucunu aldığında doktorununda hatasının olabileceğini düşünüyorsun. Bende yaşadım aynı şeyleri doktorumu cok sevdigim güvendiğim halde acaba dedim acaba değiştirsemmi? ama yapamadım. Daha önce başka doktorlarada gitmiştim çok araştırdım prof.lara gittim ama bu doktorum kadar hiçbirisi ilgilenmedi hepsi ticari duygularla yaklaşıyolardı. İkinci tüp bebek denememide Aynı doktoruma yaptırdım ve sonuc pozitif çıktı. Şuanda 8 haftalık hamileyim ve aynı doktorla devam kararı aldık doğumumada kendisi girecek. Ama ben tedavi öncesi cok dr arastırmıstım ve sonunda kendi dr karar vermiştim ilk denemede negatif oldugu halde ben ikincisi icinde onda karar kıldım ve doğru karar aldığımı gördüm. Çünkü dr um benim sorunumu, neye takıntılı oldugumu, kullandıgım ilac dozlarının hepsini aklına negeliyorsa hepsini biliyordu.Başka bir dr gitmiş olsaydım sil baştan bazı seyleri anlatmak ve yaşamak zorunda kalabilirdim.
nilü çok sagol Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. Pozitif sonucunu aldıgımız gün bayram havasındaydık, herkese telefon edip haber verdik duyanlar bile agladılar bizim ne kadar ugrastıgımızı bildikleri icin. Şuan 8 haftayı bitirdik inşallah sorunsuz bir şekilde kucağıma sağlıklı bir bebek alabilirim. Bende inanılmaz bi korku var acaba bisey olacakmı? acaba dr gittigimizde aksilik cıkacakmı? sanki heran kötü bi haber alacakmısım gibi geliyor.
buraya bır basarı hıkayesı yazmak nasp olmadı
nasıl birşeydir bu ya kim pozitif sonuç olsa mutluluktan ağlar oldum nekadar büyük bir moral oluyor bizlere..... inşallah 9 ay su gibi akar geçer bir an önce minnaklarını kucağına alırsın canım.... çoğul kullanıyorum hep bunu diliyorum bu yolda yürüyen tüm kardeşlerimin inşallah sağlıklı ikizleri üçüzleri olur da onlarla uğraşmaktan bu acıları unuturuz.....arkadaşlar 13.gün 1260 çıktı beta-hcg değerim ,Allah'a şükürler olsun.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
arkadaşlar 13.gün 1260 çıktı beta-hcg değerim ,Allah'a şükürler olsun.
tebrik ederim hayrlı olsun ınş,yukarda okuduğum kadaryla anatoliada yaptrmşsın ne güzel bende orayı istrydum ama pahalı geldi diye mayaya gittim ne oldu pahalı bulduğum fiyatıda geçti ama yinede olmadı nasip değilmiş,sen şanslıymışsın ne güzel,ınş bende yaşarım bu güzel duyguyu..arkadaşlar 13.gün 1260 çıktı beta-hcg değerim ,allah'a şükürler olsun.
arkadaşlar 13.gün 1260 çıktı beta-hcg değerim ,Allah'a şükürler olsun.