Merhaba hanımlar.. Aranızda yeniyim yani 10 gün falan oldu ilk defa konu açtım. Bugün transferimin 11.günü dün kan vermiştim ve güzel haberi aldım çok şükür. Herkes alsın inşallah bu haberi
Benim ilk tüp bebek deneyimim. 28 yaşındayım. Eşimde bi sorun yoktu bende de sadece polikistik över vardı ve 7.seneye girdik hamile kalamadım ne yaptıysam.. insulin direnci, kilo sonradan çıkan troit yüksekliği.. karar vermiştim tüp bebek yaptıracaktım. Çok şükür herşey güzel ilerledi yumurtam çok olduğu için toplandı ve adet olmam beklendi sonrasında da adetin 4.gunu gittim rahimim hazırlanmaya başlandı.. Ve 1 tane 5aa blast konuldu en iyi embriyo. Ve heyecan başladı ama ben hiç birşey hissetmiyordum.. Olmadı diye çok üzüldüm hatta. Çünkü ne bi göğüs ağrısı ne bi lekelenme hiçbirşey yoktu. Çok hafif kasığım ağrıyordu sadece. Ama meğerse herkeste belirti olmazmış herkeste lekelenme olmazmış.. Siz siz olun umutsuzluğa kapılmayın ben gibi. Ben kapıldım. Test sonucunu görünce de şoka girdim hala şoktayım
yarın tekrarlıycam testi inşallah güzel sonuçlar alırım. Katlanarak artar değerim inşallah. Herkes yaşasın bu duyguyu herkese dua ediyorum