- 30 Ağustos 2022
- 29
- 18
- 34
Aynen cikan degere gore bi daha ister yada istemez test yarin buraya yaz canm insallah katlanmistir seninHı anladım yarım ki testim herşeyi göstericek demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cikan degere gore bi daha ister yada istemez test yarin buraya yaz canm insallah katlanmistir seninHı anladım yarım ki testim herşeyi göstericek demek
Teşekkürler canım biraz olsa için rahstladı inşallah katla'n miş tırAynen cikan degere gore bi daha ister yada istemez test yarin buraya yaz canm insallah katlanmistir senin
İyi dusunelim iyi olsun hayirli haberler ver bizeTeşekkürler canım biraz olsa için rahstladı inşallah katla'n miş tır
Selam canm test sonucunu aldin miTeşekkürler canım biraz olsa için rahstladı inşallah katla'n miş tır
Evet 180 olmuş. Doktor artışı iyi dedi 2 hafta sonra keseyi görmek için cagırdı.Selam canm test sonucunu aldin mi
Ayy cok sevimdim canm gozun aydin inanmak onemli hadi hayirlisiEvet 180 olmuş. Doktor artışı iyi dedi 2 hafta sonra keseyi görmek için cagırdı.
Evet çok sağol içim rahat endişem yok herşey güzEl gidecek inanıyorum. Allah ne nasıp etmişse pnı yasıyoruz biraz enfeksiyon m cktı onuda tedavi ı görnce düzelecek inşallahAyy cok sevimdim canm gozun aydin inanmak onemli hadi hayirlisi
Hayirlisi canm gecer oda insallah Allah keseyi gormeyi de nasip eder bizeEvet çok sağol içim rahat endişem yok herşey güzEl gidecek inanıyorum. Allah ne nasıp etmişse pnı yasıyoruz biraz enfeksiyon m cktı onuda tedavi ı görnce düzelecek inşallah
Amin inşallahHayirlisi canm gecer oda insallah Allah keseyi gormeyi de nasip eder bize
Bana keseyi gormek icin 3 hafta sonrasi icin gel dedi sana 2 hafta demislerAmin inşallah
Ama senin şansın kalp atımını sa duyarsın 3 haftayaBana keseyi gormek icin 3 hafta sonrasi icin gel dedi sana 2 hafta demisler
Hadi insallah canmAma senin şansın kalp atımını sa duyarsın 3 haftaya
Merhaba canm transferin 9.gunu diyorsan idrar testi icin cok erken cikmamasi normal anca kanda belli olurKızlar 9 gün idrar testi yapıp negatif çıkıp sonra 10 12 gün kan testi yaptırıp pozitif çıkan oldu mu ?
Ayy gerçekten mi çok üzülmüştüm en azından biraz ümit oldu bana çok tesekur ederimMerhaba canm transferin 9.gunu diyorsan idrar testi icin cok erken cikmamasi normal anca kanda belli olur
Evet canm bazi kisilerde kana bile gec karisiyor deger dusuk cikiyor sonradan artiyor degeriAyy gerçekten mi çok üzülmüştüm en azından biraz ümit oldu bana çok tesekur ederim
Yarın kan testi ysptiricam bakalım umarım güzel sonuç alırımEvet canm bazi kisilerde kana bile gec karisiyor deger dusuk cikiyor sonradan artiyor degeri
Insallah canmYarın kan testi ysptiricam bakalım umarım güzel sonuç alırım
Hayirli olsnMerhaba arkadaşlar, bende cuma günü transfer oldum, daha yeni, benim ikinci tüp bebek deneyimim, ilki 7 sene önce denemiştim çok şükür tuttu 6 yaşında bi oğlum var, şimdi ona kardeş istedik inşallah bu da tutar, malum maddi manevi yıpratıcı bi süreç, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun