Seninkilerde abartmış cidden. Bazıları kötü kalbinden yapıyordur bazıları da cidden düşünemiyordur. En doğrusunu sen yazmışsın canım ateş düştüğü yeri yakar. Canım şunu söyleyim sana 34 kötü bir yaş değil. 33 yaşımda evlendim 36ya kadar çocuk aklıma bile gelmedi. Korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım, kalbi durdu o ayrı ama çok üzüldüğüm ve hemen olsun istediğim için 2 senedir bir daha olmuyor. Doktorlar stresten olmuyor sizin değerlerinizle kendiliğinden olması gerekiyor diyor. Ben şuan 38 olduğum İçin çok üzülüyorum. Senin yaşında olsam hiç takılmam. Şöyle derin bir nefes al Zihni’ni boşalt. Sebepsiz infertikite ise kendini rahatlatabilirsen hamile kalırsın.5 senedir mücadele veriyorum etrafım da kimse kalmadı.. en yakın arkadaşım positif çubukla geldi.. ve her 2 haftada bir ultrason video sunu yolladı.. sildim bana empati yapamayan benimle arkadaş olamaz..
Ailemde 3 ikiz var...
Hepside bendem sonra evlendi...
Wha...up grubuna ultrason resmini paylaşıp.
Altına da AILEMIZ GENİŞLİYOR yazdılar..
Kimse bana empati yapmadı içimde herkes
Silindi ne aile ne arkadaş.. kimse kalmadı..
Belki ben çok alıngan olmaya başladım belki onlar çok gözüme soktu...
Bu 5 yılda şunu çok iyi anladım.. ateş sadece düştüğü yeri yakar bu gerçek...
Ve bu derdi sadece yaşayan anlar bizi bizden başkası anlamaz...
Seninkilerde abartmış cidden. Bazıları kötü kalbinden yapıyordur bazıları da cidden düşünemiyordur. En doğrusunu sen yazmışsın canım ateş düştüğü yeri yakar. Canım şunu söyleyim sana 34 kötü bir yaş değil. 33 yaşımda evlendim 36ya kadar çocuk aklıma bile gelmedi. Korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım, kalbi durdu o ayrı ama çok üzüldüğüm ve hemen olsun istediğim için 2 senedir bir daha olmuyor. Doktorlar stresten olmuyor sizin değerlerinizle kendiliğinden olması gerekiyor diyor. Ben şuan 38 olduğum İçin çok üzülüyorum. Senin yaşında olsam hiç takılmam. Şöyle derin bir nefes al Zihni’ni boşalt. Sebepsiz infertikite ise kendini rahatlatabilirsen hamile kalırsın.
Inşallah bu sefer olur canim vardir herseyde bi hayir bu virusten cogu iş ertelendi insallah bundada vardir bir hayir. Belki virus olmasaydi nisanda tup bebegin tutmucakti ama virusten sonra belki de tutacak. Boyle dusunmek lazim rabbim herseyi bilendir. Bende virusten sonra gidicem ama ne zaman orasi mechul :))1. Tüp bebek de hidrosalpenks vardı..
Hidrosalpenks Tüp de sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyor...
Sonra ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik tekrardan..
2. Tüp bebek de hormonlarım yükselmiş hiç kan almadan transfer yaptı ve yine negatif oldu..
Şimdi merkez değiştirdim..
3. Tüp bebek tedavisinde doktor önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi..
Tam bütün hormonlar düzene girdi nisanda transfer olacaktım korona dan dolayı iptal oldu...
Ne zaman başlanır belli değil tekrardan tedaviye.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah... zor bir süreç sonu güzel olsun inşallah bütün emek veren bekleyen herkese RABBİM tez zamanda kucağını doldursun inşallah...
Aynen bide o var. Boyle yaparsan zaten olmaz.. sanki biz bilmiyoruz hic biseyi cok bilmişler. Demekki her tup bebek oncesi bu dusunce olusuyor insanda yanliz degilmisim :)Resmen gözlerim doldu yazdikalriniz okurken. Benim de 3 sene oldu evlenelı 2 senedir deniyoruz sebepsiz infertilite. Ocak ayında aşılama yapıldı 6 yumurta vardı olmadı bu ay soğan suyu yaptım dün adet oldum. Bo sonraki adetimde bende tüp bebek denicem ama aynı sizin gibiyim ya olmazsa ne yaparım diye. Çok korkuyorum kızlarkimseyle paylaşamıyorum herkes saçmalama sen böyle yaparsan zaten olmaz diyince daha ağzımı da açamıyorum. İçimde kalıyor resmen
Amin canim insallah vardir herseyde bir hayir. Insallah tutar da daha ugrasmayiz..Benimde negatif 2 aşılamam var bizde tüp bebeğe geçecektik malum virüsten dolayı bende çok ümitsizim sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Dogru soyluyorsun arkadasim.. bizi sadece bunlari yasayan bilir. Benimde benden sonra evlenip hemen hamile kalan arkadaşim var. Gruba surekli cocugunun resmini atiyor. Artik ben mesaj yazmiyorm gruptakiler ayy masallah fln yaziyolar. Onu gectim instada da surekli cocugun agzini yuzunu kulagini tek tek paylasiyo. Artik b... cikartti. Bizim gibi arasa neyse dicem ama bu cok abarti. Tmm eyvallah evladin seviyosun ama milletin gozune sokmaya gerek yok5 senedir mücadele veriyorum etrafım da kimse kalmadı.. en yakın arkadaşım positif çubukla geldi.. ve her 2 haftada bir ultrason video sunu yolladı.. sildim bana empati yapamayan benimle arkadaş olamaz..
Ailemde 3 ikiz var...
Aynen ya yalnız diiliz biz bize yeteriz. Bu ayin 4 ünden sonra yasaklar esnetilecekmis. Mayıs sonuna gelecek sonraki adetim o zamana yapcaz inşallah tüp bebegi. Olsun nolurr yaaa isteyen herkese sağlıklı bi şekilde versinAynen bide o var. Boyle yaparsan zaten olmaz.. sanki biz bilmiyoruz hic biseyi cok bilmişler. Demekki her tup bebek oncesi bu dusunce olusuyor insanda yanliz degilmisim :)
Hadi bakalimm inşallah tez vakitte tutsun hemide ikizzz insallahhh şu ramazanin yuzu suyu hurmetineAynen ya yalnız diiliz biz bize yeteriz. Bu ayin 4 ünden sonra yasaklar esnetilecekmis. Mayıs sonuna gelecek sonraki adetim o zamana yapcaz inşallah tüp bebegi. Olsun nolurr yaaa isteyen herkese sağlıklı bi şekilde versin
Benimde hem yan komşum hem de arkadasimdi. Çocukluğumdan beri biliyordu çocuğum olursa ismini ne koyacağımı. O hiç böyle şeyler düşünmezdi şunu yada bunu koyucam demezdi ama çocuk doğduğu gibi gidip benim düşündüğüm ismi koydu. Sonrada çocuğun odasını boyarken utanmadan gelip bana hadi çocuğun ismini sen yaz dedi. Üstelik görüntülü aramalarında da sürekli çocuğu gosteriyodu. Sildim hiç bi şekilde konuşup görüşmüyorum. Öyle acımasız öyle insafsız insanlar var ki böyleleri bile çocuk sahibi olurken....... neyse işte5 senedir mücadele veriyorum etrafım da kimse kalmadı.. en yakın arkadaşım positif çubukla geldi.. ve her 2 haftada bir ultrason video sunu yolladı.. sildim bana empati yapamayan benimle arkadaş olamaz..
Ailemde 3 ikiz var...
AMİN AMİN AMİN . öyle ihtiyacım var ki. Valla her şeye sinir oluyorum ya. Sizde de böyle mi . Kayinvalidemle bile görüşmüyorum sinir oldumHadi bakalimm inşallah tez vakitte tutsun hemide ikizzz insallahhh şu ramazanin yuzu suyu hurmetine
Yok benim o kadar degil daha :) sadece arada bir hüzün çöküyor üstüme.. içleniyorum kendimce. Eşime bile belli etmem ben asla aklıma düsünce. Kendi kendime düşünür dururum müzik dinlerim sonra uyurum geçer :)AMİN AMİN AMİN . öyle ihtiyacım var ki. Valla her şeye sinir oluyorum ya. Sizde de böyle mi . Kayinvalidemle bile görüşmüyorum sinir oldum
Ay ne güzel valla ben biraz dışardan yaşıyorum sanırım duygularımı. Üzülünce söyleniyorum beni uzerlerse de. Gıcıklık yapanı da silip atıyorum inşallah bi hamile kalayım ben de sakin biri olcam 2 sene önceki ben gibiYok benim o kadar degil daha :) sadece arada bir hüzün çöküyor üstüme.. içleniyorum kendimce. Eşime bile belli etmem ben asla aklıma düsünce. Kendi kendime düşünür dururum müzik dinlerim sonra uyurum geçer :)
Belli etme kimseye boşver. Kimseyede anlatma derdini bence. Kimsenin faydasi olmuyor sadece boş boş dinliyolar laf alma peşinde cogu. O yuzden ben ailem disinda kimseye cocuk istedigimi tedavi gordugumu soylemiyorm bi de bi kac arkadaşim var. Ama oyle her anini her detayini anlatmiyorum kimseye aileme bile. Sorarlarsa net soyluyorm mesela şu gun asilama olacam veya oldum diye. O da sorarlarsa. Sormazlarsa anlatmiyormAy ne güzel valla ben biraz dışardan yaşıyorum sanırım duygularımı. Üzülünce söyleniyorum beni uzerlerse de. Gıcıklık yapanı da silip atıyorum inşallah bi hamile kalayım ben de sakin biri olcam 2 sene önceki ben gibideğiştiriyorlar insanı
Valla haklısın ben onu bi kaç aydır yapmaya başladım çok cahilce güvenerek anlatmistim oysaki ama anlatmamaliymişim. Ama artık yok anlatmıyorum. Hamile kaldığımı da kimseye söylemicem ailem dışında görünce ogrensinler o kadar umursamiyorum ki artık arkadaş eş dost hepsi yalan. Çok isyankar oldum dimi şimdi deBelli etme kimseye boşver. Kimseyede anlatma derdini bence. Kimsenin faydasi olmuyor sadece boş boş dinliyolar laf alma peşinde cogu. O yuzden ben ailem disinda kimseye cocuk istedigimi tedavi gordugumu soylemiyorm bi de bi kac arkadaşim var. Ama oyle her anini her detayini anlatmiyorum kimseye aileme bile. Sorarlarsa net soyluyorm mesela şu gun asilama olacam veya oldum diye. O da sorarlarsa. Sormazlarsa anlatmiyorm
Dogru soyluyorsun arkadasim.. bizi sadece bunlari yasayan bilir. Benimde benden sonra evlenip hemen hamile kalan arkadaşim var. Gruba surekli cocugunun resmini atiyor. Artik ben mesaj yazmiyorm gruptakiler ayy masallah fln yaziyolar. Onu gectim instada da surekli cocugun agzini yuzunu kulagini tek tek paylasiyo. Artik b... cikartti. Bizim gibi arasa neyse dicem ama bu cok abarti. Tmm eyvallah evladin seviyosun ama milletin gozune sokmaya gerek yok
Benimde hem yan komşum hem de arkadasimdi. Çocukluğumdan beri biliyordu çocuğum olursa ismini ne koyacağımı. O hiç böyle şeyler düşünmezdi şunu yada bunu koyucam demezdi ama çocuk doğduğu gibi gidip benim düşündüğüm ismi koydu. Sonrada çocuğun odasını boyarken utanmadan gelip bana hadi çocuğun ismini sen yaz dedi. Üstelik görüntülü aramalarında da sürekli çocuğu gosteriyodu. Sildim hiç bi şekilde konuşup görüşmüyorum. Öyle acımasız öyle insafsız insanlar var ki böyleleri bile çocuk sahibi olurken....... neyse işte
Kesinlikle böyleleri çocuk sahibi olurken biz sadece bakakalıyoruz 2 buçuk yıldır çevremde hamile kalmayan kalmadı herkesin haberini aldım tabi bazıları gözüme sokarcasına bir de olmadığını bildiği halde bebek var mı hamile misin diye soranlar var bi hamile kalayım ultrason kağıdını alnıma yapıştırıp gezeceğimBenimde hem yan komşum hem de arkadasimdi. Çocukluğumdan beri biliyordu çocuğum olursa ismini ne koyacağımı. O hiç böyle şeyler düşünmezdi şunu yada bunu koyucam demezdi ama çocuk doğduğu gibi gidip benim düşündüğüm ismi koydu. Sonrada çocuğun odasını boyarken utanmadan gelip bana hadi çocuğun ismini sen yaz dedi. Üstelik görüntülü aramalarında da sürekli çocuğu gosteriyodu. Sildim hiç bi şekilde konuşup görüşmüyorum. Öyle acımasız öyle insafsız insanlar var ki böyleleri bile çocuk sahibi olurken....... neyse işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?