Öyle tabiki tüp denediniz miCanım 17 ay bişey değil olur inşallah..
Biz 62 ay dır bekliyoruz ve mücadele veriyoruz..
Zor gerçekten çok zor...
Öyle tabiki tüp denediniz mi
Ayy hadi insallsh tutar. belki ayni zamanda tüp bebek transferi oluruz. Ben haziran sonu yaptıracağım ilk defa. Peki takviye aldın mi ve bol su ictin mi cok önemliymiş su icmek. Bi de avakado ve ananas faydalıymış tüp bebek sürecindeEvet canım 2 negatif tüp bebek deneyimim var... nisan da da 3. transfer olacaktı korona dan dolayı iptal oldu..
Ayy hadi insallsh tutar. belki ayni zamanda tüp bebek transferi oluruz. Ben haziran sonu yaptıracağım ilk defa. Peki takviye aldın mi ve bol su ictin mi cok önemliymiş su icmek. Bi de avakado ve ananas faydalıymış tüp bebek sürecinde
Inşallah. Zor şeyler yasamissin allah güldürsün yüzünü. Test yaptoriyolarmis neden tutmadi diye siz yaptırdınız mi1. Tüp bebek tedavim tutması imkansız di bile bile transfer yaptı doktor.. hidrosalpenks vardı.. tüpde sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyormuş.. ameliyat oldum..
2. Tedavi de kesin hamile kalırım dedim..
10 gün heyecanla geçti.. kabak çekirdeği yedim.. ananas yedim sağlık lı beslendim..
Bu kez kesin oldu kesin 2 embriyo transfer yapıldı.. biri tutmazsa diğeri kesin tutar dedim sonuç yine negatif oldu...
Doktorum bu kes kesin gebelik bekliyoruz demişti...
Nasip değilmiş.. 3. Tedavim ne zaman başlar belli değil henüz..
25 mayis telefon görüşmem var doktorla..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Daha adet olmadim ama dünde test yaptm negatif canim demekki sökülemiyorum anlamadm bendeCanım naptın yaptın mı test tekrardan..
Inşallah bize güzel haberler verirsin
Inşallah. Zor şeyler yasamissin allah güldürsün yüzünü. Test yaptoriyolarmis neden tutmadi diye siz yaptırdınız mi
Hayırlısı olsun inşallah canım.. biraz daha Bekleyip tekrar test yaparsın.. allah büyük..Daha adet olmadim ama dünde test yaptm negatif canim demekki sökülemiyorum anlamadm bende
Arkadaşım denk geliyorum sanırım hiç döllenme olmadı senin, bende nacizane bısey söylemek isterim ocak ayında benımde Hıc dollenme olmadı asırı üzüldüm buraları hatim ettim takviye ne yapayım diye, olumsuz alınca hemen promotil women aldım gunde 1şase diyorlar ama doktor sabah akşam dedi okadar da pahalı ki ilk 1ay kullandım başağrısı yaptı şiddetli, gunde 1tane ıctım doktora söylemedim ve bır dahada denemek istemedim o hastanede.. Benım ark ozele gitmişti doktoru ımprly vermıs, dhea biesteron ve melatonın.. Şimdi gün sayıyor.Benim 3 kez embriyo oluşmayınca doktor sağ olsun reçete gibi yazıp altına imzasını attı üniversite hastanesinde de genetiğe gittim doktor da yapılabilen her şeyi yapalım dedi öylelik yapıldı canım
Uzun uzun anlatmışsın canım çok teşekkür ederim imrly 4 ay kullandım omepaq10 da yanında kaç kutu bilmiyorum inanArkadaşım denk geliyorum sanırım hiç döllenme olmadı senin, bende nacizane bısey söylemek isterim ocak ayında benımde Hıc dollenme olmadı asırı üzüldüm buraları hatim ettim takviye ne yapayım diye, olumsuz alınca hemen promotil women aldım gunde 1şase diyorlar ama doktor sabah akşam dedi okadar da pahalı ki ilk 1ay kullandım başağrısı yaptı şiddetli, gunde 1tane ıctım doktora söylemedim ve bır dahada denemek istemedim o hastanede.. Benım ark ozele gitmişti doktoru ımprly vermıs, dhea biesteron ve melatonın.. Şimdi gün sayıyor.
Neyse onla konusunca, ımprly arastrdm burda danıstım ve kendime ılac haritası cıkardım ve tekrar denedim bu ay şükür olanlar donduruldu embıriyom.
Imprly kaliteye etkisi cok, promotıl women, kuenzım q10, Omega3.. Bal polen arısütü karısımı cok iyi ama ben kullanamadım.
Sabah kahvaltıdan sonra İmprly ve promotıl women 1şase.. Bu ikiliye 3-4ay devam ettim hatta fazlası vardır ımprly Hıc bırakmadım
Öğlen yemekten sonra Omega3 ve kuenzim q10 (pahalı markalara gerek yok) Venatura 200 ve krilom markalarına bak oranları güzel. Bunları 2ay kadar kullanabıldım. Arısütü de faydalı. Bolca yeşillik. Kuruyemişten günde karışım yap kendine mutlaka.
Döllenme olmayışı bile okadar üzdüki beni doktor yaşından dolayı dedi bence başka doktora git yıne yardımcı olmaya çalışayım. Zaten bu tedavide başka yerde yaptrdm her gelene aynu tedavı uzun protokol yaptılar git gel elde sıfır kaldı.
Seni çok iyi anlıyorum bende transfer olmak ne demek tadamadım, İyi bir prf yada doktor baksan.. Acaba sıkıntı sadece sende mi, sebep ne diyorlar,Uzun uzun anlatmışsın canım çok teşekkür ederim imrly 4 ay kullandım omepaq10 da yanında kaç kutu bilmiyorum inanbeslenme şeklini değiştirdim spor falan bol salata yeşillik ama bana misin demedi şimdi başka doktorla ilerliyorum sanırım önümüzdeki ay tedaviye başlarım bilmiyorum ne olur acaba senin için de çok sevindim bana umut oluyor ayrıca yaşa da bağlamıyorum tüpe başladığımda 26 yaşındaydım ben çok takviye kullandım hala da kullanıyorum rabbim nasip etmedi benim transfer olacak embriyon bile olmuyor burda kimse yanlış anlamasın hani transfer olup negatif olan arkadaşlara diyorum özelden de yazıyorum dua edin ki transfer olabiliyorsunuz
Eşimin ve benim görünürdü hiçbir sorunumuz yok canım doktorlar da sebebini bilemiyoruz dedilerSeni çok iyi anlıyorum bende transfer olmak ne demek tadamadım, İyi bir prf yada doktor baksan.. Acaba sıkıntı sadece sende mi, sebep ne diyorlar,
kalite ıcın smootie tarifi var murat hocanın ben yapmadım ama istersen bak tarifine. Baya emek vermişsin ama inşallah güzel şeyler olur hiç canını sıkma.
Insallah herşey istediğin gibi olurAmin canım ALLAH bütün emek verenlerin yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun inşallah sağlıklı evlatlar versin...
Test yapılmadı öyle bir şeyden bahsetmedi doktorum..
Sadece şunu dedi...
Tüp bebek tedavisinde herkeste en yüksek şans zaten 50% dir...
Merkez değiştirdim.. şimdiki merkez prolaktinim yüksek olduğunu söyledi.. ilaç verdi önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi... tam düzene girdi nisan da transfer olacaktım korona dan dolayı iptal oldu.. bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Bende kullanıyorum. Ari sütü, propolis, polen, bal karışımı yapıyorum. Miktarini iyi ayarla canim. Yan etki yapmasin.
Bende kullanıyorum. Ari sütü, propolis, polen, bal karışımı yapıyorum. Miktarini iyi ayarla canim. Yan etki yapmasin.
Interbette vardı canım. Gerçekten bende faydalı oldugunu düşünüyorum. Bi diğer önemli konu ise şu, bunlari yediğinde alerji olursan sonra tek tek ye ki hangisine alerjin oldugunu öğrenmiş olursun. Genel olarak alerjisorunun yoksa sıkıntı degil tabiNe kadar olmalı miktarı canım? ben her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı icmeyi düşünüyorum?
Bir yan etkisi var mı arı sütü propolisin
Meraba canim ,daha once de yazismistik seninle.Canım ben kayseri acıbademde iki kere tüp bebek yaptırdım çağlar hocaya.kendisi mükemmel bi insan çok seversin eminimki ama benim yumurtalar 5.güne gitmedi bir türlü yani transfar bile olamadım.sanırım tüp bebek ilaçları bende kaliteyi bozdu.sponten olarak 5 kere hamile aldım.en sonunkini 21.haftada kaybettim 2 ay oldu engel durumu vardı ve yaşamaz denildi beyin fonksiyonları yoktu.Eğer gidersen çağlar hocama git herşeyden önce iyi bir insan.sonuç alan çok kişi var.
Canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.ben normal yolla hamile kalabiliyorum.5 kere gebelik yaşadım.o yüzden tüp tavsiye etmiyor artık doktorum.çünkü benim bünyem bu ilaçları kaldırmıyormuş.zaten son gebeliğim 5.ayına girmişti ve o aya kadar hiç bir sorunum sıkıntım yoktu.herkeste olabilecek birşey yaşadım ayrıntılı ultrasonda beyninde problem olduğu görüldü.amniyosentezde ve ayrıntılı bir genetik test olan microarrayde hiçbirşey çıkmadı.yani tüp olup olmamasıyla alakası yok.Nasip artık.sana da çok sevindim biliyorum sen de bizim gibi çok çabaladın inşallah buradaki herkes bende dahil bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.Meraba canim ,daha once de yazismistik seninle.
Yasadiklarini okudum allah sabir versin.Benim de embriyarim hep 3.gun donduruldu ve genelde 2tane 1.kalite anca cikiyordu .en son 3.gun 1tane 1.kalite ,1tane 2.kalite ole ikizlere hamileyim.
Tup bebek yaptiracak olursan 3.gun transferi tercih etmelisin ,bazi embriyolar malesef laboratuvar ortaminda yasayamiyor ama rahimde tutunup devam ediyor .
5.denememde 8yilin sonunda oldu ,hic normal yolla gebelik yasamadim insallah sag salim kucagima almakda nasip olur.Canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.ben normal yolla hamile kalabiliyorum.5 kere gebelik yaşadım.o yüzden tüp tavsiye etmiyor artık doktorum.çünkü benim bünyem bu ilaçları kaldırmıyormuş.zaten son gebeliğim 5.ayına girmişti ve o aya kadar hiç bir sorunum sıkıntım yoktu.herkeste olabilecek birşey yaşadım ayrıntılı ultrasonda beyninde problem olduğu görüldü.amniyosentezde ve ayrıntılı bir genetik test olan microarrayde hiçbirşey çıkmadı.yani tüp olup olmamasıyla alakası yok.Nasip artık.sana da çok sevindim biliyorum sen de bizim gibi çok çabaladın inşallah buradaki herkes bende dahil bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?